Προς το περιεχόμενο

Νοκια κινητο και........δικτυα

padarofe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια χαιρετω.Θελω vα ρωτησω κατι σχετικα με τα δικτυα των κινητωn κλπ.Λγιρουρευομαι να παρω ενα καλο νοκια κινητο απο εβαυ σε καλη τιμη αλλα δεν καταλαβαινω καπιοα πραγματα.Οταν λεει οτι ενα κινητο ειναι locked to vodafone εννοει οτι το κινητο αυτο πιανει μονο το δικτυο της vodafone???Οταν ενα κινητο λεει unlocked τι ακριβως σημαινει οτι πιανει οποιδηποτε δικτυο???Δηλ βλεπω κατι Τ-MOBILE, O2 και κατι τετοια και δεν καταλαβαινωΚαι τελευταιο.οπως ειπα θελω να παρω ενα κινητο του οποιου ο αγοραστης λεει οτι ειναι unlocked και η ερωτηση ειναι η εξης.Εχω καρτα σιμ στην cosmote δηλ δεν εχω συνδεση αν παρω το κινητο αυτο που λεει unlocked θα λειτουργει κανονικα με τα ελληνικα δικτυα ????tnx

Δημοσ.
Εχω καρτα σιμ στην cosmote δηλ δεν εχω συνδεση αν παρω το κινητο αυτο που λεει unlocked θα λειτουργει κανονικα με τα ελληνικα δικτυα ?

ναι

10 χαρακτηρες

Δημοσ.

αααα τωρα φιλε μου που αναφερεις και την εγγυηση....Το κινητο θα το παρω απο αγγλια οποτε θα εχω καποιο πορβλημα?Δηλ σε περιπτωση που μου χαλασει λογικα το παω σε αντιπροσωπια της νοκια η κατι τετοιο σωστα???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...