jamas55 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας.Χθες εκανα αιτησει στον οτε και σημερα πηρα τον εξοπλισμο μου εδοσαν το huwai αλλα εγω θελω να συνδεσω το netgear 2200 που αγορασα προσφατα.Τη ρυθμισεις πρεπει να κανω?Αυτα θα γινουν το απογευμα εγω δεν πειραξα τιποτα ολα ειναι στις ζελατινες.οποιαδηποτε βοηθεια παρακαλωΤους κωδικους τουσ εχω σε ενα χαρτι που με εδοσαν απο τον οτε.
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 username px [email protected] Password αυτο που εχεις. vpi 8 vci 35 pppoe/llc .αυτες ειναι,επισης οταν συνδεθεις δες και για κανα firmware update.
jamas55 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστω για την βοηθεια μολις γθρισω απο την δουλεια το απογευμα θα το κοιταξω. φιλε μου για δες απο θεμα θορυβου και πινγκ ειμαι καλλα?
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 για 25 attenuation και 9 margin ειναι πολυ μια χαρα.to ping δεν φενεται εδω.πρεπει να κανεις ping καπου.αλλα η οτενετ εχει μια χαρα Pings οποτε δεν θα εχεις θεμα.κανε και firmware update αν εχει βγει κανα νεο.αν και νομιζω τσεκαρει μονο του καθε φορα που συνδεεσαι στην σελιδα του ρουτερ
jamas55 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστο φιλε μου εκανα αυτα που με ειπες και ολα ειναι ενταξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.