kSiS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 εκανα ενα μικρο συστημα για κατεβαστηρι αλλα παιρνω 3 beep κατα την εκκινηση χωρις τιποτα στην οθονη. μητρικη: asrock 775VM800 cpu: pentium 4 ,530 3.0/1mb/800 vga: ati 9200 ram: 2x 512mb 400mhz τσεκαρα στο μανυαλ της μητρικης τις συμβατοτητες και ειδα οτι υποστηριζει ΡΑΜ 2χ1gb 400αρες και υποστηριζει τον επεξεργαστη χωρις bios update. η μητρικη φοραει AMI BIOS κ ειδα τα beep codes οτι 3 short ειναι Base 64K RAM failure.οση ωρα εψαξα στο ιντερνετ ειδα οτι αιτιο ειναι οι μνημες ραμ. τις μνημες ραμ ομως τις δουλευα πριν 2 ωρες σε αλλο μηχανημα. επισης εχω δοκιμασει 256μβ 400αρες αλλα παλι το ιδιο αποτελεσμα. εχω παιξει και με τα slots. επισης δοκιμασα την vga onboard χωρις αποτελεσμα αλλα και reset bios απο μπαταρια και απο jumpers. οποτε παω στο αλλο που με απασχολει.μηπως ειναι ο επεξεργαστης? διοτι τον παρελαβα σημερα μεταχειρισμενο κ δεν ξερω αν δουλευει.
caution Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Άσε πάνω μόνο ένα dimm - κάνε και κανένα clearCMOS - βεβαιώσου και για την καλωδίωση, οι επεξεργαστές σπανίως ψοφάνε
kSiS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 με ενα dimm κανω ολες τις δοκιμες και συνεχεια αλλαζω ραμ. οπως εγραψα εχω κανει clearCMOS. εβγαλα και ξαναεβαλα τον επεξεργαστη και τωρα δεν ακουω καθολου ηχο απο το speaker αλλα παλι δεν παιρνω καμια ενδειξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.