jimn Δημοσ. 25 Μαρτίου 2003 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2003 poio einai to kalytero kai eykolotero programma gia ton synxronismo ypotitlwn?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UserX Δημοσ. 26 Μαρτίου 2003 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2003 ego xrisimopoio to time adjuster. Mexri stigmis einai to kalitero kai efkolotero pou eho brei logo tou oti sou dinei ti dinatotita na rythmiseis to hrono pou emfanizontai oi ipotitloi tin ora pou pezei i tainia patontas to koumpi tin katallili stigmi. Mporeis na to breis sto www.dvd.box.sk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis05 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2003 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2003 Dokimase to SubAdjast, Mporeis na to vreis sto www.divx-digest.com, mporeis na kaneis spit, join, na allakseis tous ypotitlous analoga me ta frames tis tainias kai na allakseis to extension tous. And it's very easy! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BalDwin Δημοσ. 27 Μαρτίου 2003 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2003 Εγώ πάλι έχω βρει χρήσιμες και ορισμένες λειτουργίες του Subrip και αν και δεν έχω ασχοληθεί πολύ με συχρονισμό υποτίτλων,νομίζω είναι πολύ καλό για αρχάριο στο άθλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.