kanelakis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 ενω συνδεω τον εξωτερικο σκληρο και ενω μου λεει κατω δεξια οτι εχει γινει εγκατασταση κτλ κτλ κ ειναι ετοιμο για χρηση...ενω αναβει το λαμπακι κ ακουγετε ο σκληρος οταν πηγαινω << ο υπολιστης μου >> δεν τον βλεπω καν . δοκιμασα με το προγραμμα testdisk αλλα δεν τον εμφανιζει τον εξωτερικο παρα μονο τον 80αρι τον εσωτερικο καμια βοηθεια βρε τσακαλια ;
antonl Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Σε WinXP: Control Panel -> Computer management -> Disk management -> Δεξί click στον δίσκο και του δίνεις γράμμα.
kanelakis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Σε WinXP: Control Panel -> Computer management -> Disk management -> Δεξί click στον δίσκο και του δίνεις γράμμα. αν το κανεις κ στα ελληνικα εισαι νο1...γιατι στα ελληνικα τα εχω
antonl Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Θα πρέπει να μαντέψω μιας και δεν είχα ποτέ ελληνικά :/ Λογικά: Πίνακας Ελέγχου -> Διαχείριση υπολογιστή -> Διαχείριση Δίσκου.
kanelakis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Θα πρέπει να μαντέψω μιας και δεν είχα ποτέ ελληνικά :/Λογικά: Πίνακας Ελέγχου -> Διαχείριση υπολογιστή -> Διαχείριση Δίσκου. ξεχασα να το αναφερω και το ειχα στο νου μου να το αναφερω ---------- Προσθήκη στις 16:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:42 ---------- δυστηχως μονο τον c διαβαζει . την τυχη μου μεσα
washcloud Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μαν, όπως είπαμε και στο ADSLgr, ηρεμία και θα δούμε. Λοιπόν, αφού το Test Disk δε βλέπει το δίσκο, πρέπει ν' ανοιξεις το κουτί και να βγάλεις τον σκληρό από μέσα και να τον συνδέσεις ως εσωτερικό στο pc (χωρίς να εξασφαλίζεσαι ότι θα τον δει). Είναι μήπως όμως σε εγγύηση; * επίσης, πριν απ' αυτό, βρες οπωσδήποτε να τον συνδέσεις σε άλλο pc να δεις την εκεί συμπεριφορά του.
kanelakis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μαν, όπως είπαμε και στο ADSLgr, ηρεμία και θα δούμε. Λοιπόν, αφού το Test Disk δε βλέπει το δίσκο, πρέπει ν' ανοιξεις το κουτί και να βγάλεις τον σκληρό από μέσα και να τον συνδέσεις ως εσωτερικό στο pc (χωρίς να εξασφαλίζεσαι ότι θα τον δει). Είναι μήπως όμως σε εγγύηση; * επίσης, πριν απ' αυτό, βρες οπωσδήποτε να τον συνδέσεις σε άλλο pc να δεις την εκεί συμπεριφορά του. η συμπεριφορα του ειναι ιδια κ σε αλλο πισι.....θα δοκιμασω ως εσωτετικο να τον κανω να δω κ αν δεν γινει τπτ καηκα σας ευχαριστω παντως τσακαλια
washcloud Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 ...τονίζω ότι άνοιγμα = ακύρωση εγγύησης, ε Επίσης, αν δεν φαίνεται (πολύ πιθανό) στο "Ο Υπολογιστής Μου", τσέκαρε στην Διαχείριση Δίσκων που είχαμε πει. Κι ούτε και 'κει, τότε ξανατρέξε το Test Disk.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.