Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα Chrome με embedded βίντεο

mrpink

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι στον υπολογιστή της αδερφής μου (Windows 7 64bit) και δεν μπορώ να παίξω τα ενσωματωμένα βίντεο από YouTube εδώ στο Insomnia. Όταν πάω στο YouTube βέβαια παίζουν κανονικά. Η αδερφή μου έχει την πιο πρόσφατη stable έκδοση του Chrome.

Με τον IE δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ενώ και στα δικά μου τα XP που έχω Chrome

δεν είχα ποτέ τέτοια προβλήματα

Δημοσ.

Τι εννοείς δεν μπορείς να τα παίξεις; Βλέπεις το βίντεο αλλά όταν πατάς να παίζει δεν παίζει;

Δημοσ.

Έλα φίλε, τα βλέπω κανονικά αλλά δεν τα παίζει. Σχεδόν κανένα. Κι αν αξιωθεί να παίξει κανένα, δεν μπορώ να το σταματήσω, να το κάνω pause, να το πάω μπροστά/πίσω...κατάλαβες. Και με διπλό κλικ δεν με πάει στο YouTube

Δημοσ.
Έλα φίλε, τα βλέπω κανονικά αλλά δεν τα παίζει. Σχεδόν κανένα. Κι αν αξιωθεί να παίξει κανένα, δεν μπορώ να το σταματήσω, να το κάνω pause, να το πάω μπροστά/πίσω...κατάλαβες. Και με διπλό κλικ δεν με πάει στο YouTube

Mrpink είχα το ίδιο πρόβλημα χθες με ένα βιντεάκι στο amazon. Δεν έλεγε να το παίξει ενώ με mozilla όλα καλά. Έκανα Update το chrome και τώρα όλα ρολόι. Πήγαινε στο γαλλικό κλειδί πάνω δεξιά, πάτα σχετικά με Google Chrome και θα κάνει αυτόματα το update. Κλείσε τον ξανά άνοιξέ τον και δες.

Δημοσ.

Ενημερωμένος είναι μωρε. Το άλλο κουφό είναι ότι οι γραμματοσειρές στον Chrome στο default μέγεθος είναι πολύ μικρές, μαρματζούλια. Σε κάθε σάιτ που μπαίνω πρέπει να ζουμάρω :confused: Τουλάχιστον το θυμάται για την επόμενη φορά και δεν πρέπει να το ξανακάνω πάλι για το ίδιο σάιτ

Δημοσ.
Ενημερωμένος είναι μωρε. Το άλλο κουφό είναι ότι οι γραμματοσειρές στον Chrome στο default μέγεθος είναι πολύ μικρές, μαρματζούλια. Σε κάθε σάιτ που μπαίνω πρέπει να ζουμάρω :confused: Τουλάχιστον το θυμάται για την επόμενη φορά και δεν πρέπει να το ξανακάνω την επόμενη φορά για το ίδιο σάιτ

Μα και εμένα ενημερωμένος έλεγε ότι ήτανε (7.0.517.44) αλλά μετά από αυτό έστρωσε και βλέπω βίντεο κανονικά. Για το άλλο με τη γραμματοσειρά δώσε λίγο χρόνο να το ψάξω και σου λέω.

---------- Προσθήκη στις 15:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:38 ----------

Δυστυχώς δεν βρήκα κάτι για το θέμα που έχεις με γραμματοσειρές. Δοκίμασες αυτό που σου είπα και συνεχίζει να μην παίζει βίντεο;

Δημοσ.

Πάντως, για τα πρακτικά :-), στο σύστημα της αδερφής μου που μόλις έκανε και format και πλέον φορτώνουν οι σελίδες σχεδόν ακαριαία, δε βλέπω τίποτα διαφορές στις ταχύτητες μεταξύ Chrome και IE. Εκτός απ' τα ηλίθια κολλήματα του explorer και το ότι δεν έχει έναν adblocker της προκοπής

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...