tailas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα παίδες...έχω ενα παλίος pc και θέλω να κάνω μια αναβάθμιση... Ο λόγος είναι ομώς οτι έχω μία κάρτα γραφικώ σχετικά καλή την : nvidia geforce 7600 gt. Το υλικό για την αναβάθμιση είναι : MB:GIGABYTE GA-X58A-UD3R RETAIL CPU:INTEL CORE I7-950 3.06 GHZ LGA1366 - BOX RAM: KINGSTON KHX1333C9D3K2/4G 4GB Ερώτημα είναι άν καταφέρω και βρώ άλλη μια 7600 gt και τις κάνω SLI θα αξίζει τον κόπο? Άμα είναι μπορείτε να με συμβουλέψετε για κάτι άλλα γενικά Περιμαίνω μηνύματα σας Ευχαρηστώ!!!
antonl Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Το SLi με 7600GT δεν αξίζει 101%. Μιλάμε για κάρτα 5 γενιές πίσω. Κατά τ άλλα, θέσε ένα budget, πες τι απαιτήσεις έχεις σε γενικές γραμμές και τι οθόνη & τροφοδοτικό έχεις.
Allokotos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Με την 7600gt δεν νομίζω ότι θα μπορείς να έχεις αξιοπρεπή fps στα σημερινά παιχνίδια.Για sli μην το σκέφτεσαι καν. Η καλύτερη λύση για μένα θα ήταν να πάρεις μια 6870 αν και αυτό εξαρτάται από την οθόνη και την ανάλυση που παίζεις. Τι τροφοδοτικό και τι οθόνη έχεις?
scorpion8283 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Προφανως θα θελεις να παιζεις παιχνιδια...οποτε με την 7600GT, τζαμπα θα παει και η υπολοιπη αναβαθμιση... Απαντησε στις ερωτησεις που σου χουν θεσει τα παιδια απο πανω, και πες περιπου μεχρι ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις συνολικα... Με 7600GT...ακομα και σε SLI, δε θα κανεις τιποτα, θα ειναι σαν να μην εχεις αναβαθμισει κατα καποιο τροπο....
Ntinaras Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 δυστυχως η 7600 ουτε για physx δε κανει αν ηταν καμια 8600 να τη κραταγες για τετοια χρηση παρε καμια 6850 να κανεις τη δουλεια σου
caution Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Tο υπόλοιπο rig, ειδικά με λίγο o/c, σηκώνει pretty much ότι κάρτα θέλεις! Τροφοδοτικό, budget και resolution θα βοηθούσαν για να κάνουμε προτάσεις
tailas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ναι ασχολούμαι με gaming αλλά και με αλλά προγράμματα που βασικά δεν έχουν τρελές απαιτήσεις! Έχω ένα τροφοδώτικο trust 450w 'Οθωνη έχω μια πάλια seiko/espon 150xi.Αλλά ψάχνς μια οθώνη που να έχει tv-in γιατί θέλω να έχω και τηλεώραση στο δωμάτειο λόγο χώρου...
phanispal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μάλιστα.. Πες μας πόσα διαθέτεις για όλα μαζί. Το μόνο που έχεις είναι το 450άρι Trust (που είναι σα να μην το έχεις);
ca6mio Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Bρες τουλαχιστον καμια μεταχειρισμενη 9600GT ή 9800GT που ίσως να μην χρειαστει να αλλαξεις τροφοδοτικο και θα εχεις μια αξιοπρεπη αποδοση στα παιχνιδια. Θα μπορουσες να δοκιμασεις και καποια καρτα φιλου σου για να σιγουρευτεις οτι αποδιδει οσο θες και την σηκωνει το τροφοδοτικο σου.
tmjuju Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 tailas, Μπορείς να βάλεις usb tuner στο pc και να βλέπεις tv (με το pc ανοιχτό)
caution Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 trust / sweex είναι legendary μούφες - και χωρίς gpu να είσαι παίζει να ιδρώσουν από i7@4+ Οπότε την αγορά τροφοδοτικού δεν την γλυτώνεις όπως το βλέπω...
tailas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 tailas, Μπορείς να βάλεις usb tuner στο pc και να βλέπεις tv (με το pc ανοιχτό)[/QUO Είχα κάποτε μια on board κάρτα και ήταν τόσο μούφα που νευρίασα και μέτα απο 3 μέρες τιην έσπασα 1)Δέν αποθήκευε τα κανάλια.:mad: 2)Μου κοβόταν στα καλά καθούμενα η συχνότητα.:shock: 3)Από τότε που την έβαλα μου έκανε κάτι θορύβους το pc... Γι'αυτό έλεγα μήπως έχετε καμία οθόνη καλή που να έχει και TV-out υπόψιν!:-D Καλά σορρυ δηλαδή πόσο τροφοδοτικό χριάζομαι?550 και πάνω? Διαθέτω μέχρι 1000 ευρώ..τώρα αν πάει παραπάνω και αξίζει τον κόπο θα βρούμε. Τόσες τράπεζες έχει η Ελλάδα..:p Πάντος μια σύνθεση δεν θα με χάλαγε αν θα μου έβαζε κάποιος..να πάρω μια μικρή ιδέα. >Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας..:lol:
vasilisga Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 δεν ειναι μονο τα watt ενος τροφοδοτικου ειναι και η αποδοτικοτητα του, η οποια στο δικο σου δεν ειναι και πολυ μεγαλη... δηλαδη μπρουσες να εχεις και 400αρι και να ειχες και καλη καρτα γραφικων επανω edit γραψε λαθος, αυριο ολο και καποιος θα σου κανει προταση
tailas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Κάτι άκυρο τώρα η GA- EX58 extream δεν κυκλοφορεί πια ?? Την είχα δει εδώ στο forum και τώρα δεν την έχει πουθενά και δεν θημάμαι και το ud της.:cry: Αν την έγραψα λάθος παρακαλώ διορθώστε με. ---------- Προσθήκη στις 03:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:46 ---------- δεν ειναι μονο τα watt ενος τροφοδοτικουειναι και η αποδοτικοτητα του, η οποια στο δικο σου δεν ειναι και πολυ μεγαλη... δηλαδη μπρουσες να εχεις και 400αρι και να ειχες και καλη καρτα γραφικων επανω edit γραψε λαθος, αυριο ολο και καποιος θα σου κανει προταση Όχι αφού έχω γράψει ότι θέλω να κάνω αναβάθμιση..άλλα έλεγα μπας και μπορούσε να σωθεί κάτι από το παλιό μου το pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.