Προς το περιεχόμενο

Σωστοί drivers για VAIO AW11Z δεν εγκαθίσταντε...

Aiexandros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!!

Λοιπόν, το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι μάλλον απλό αλλά εγώ δεν έχω βρει τη λύση ακόμα...

Έχω το Sony Vaio VGN-AW11Z στο οποίο και έχω προσπαθήσει πολλές φορές εδώ και 2 χρόνια να κάνω αναβάθμιση των Drivers της nVidia, με κανένα αποτέλεσμα προφανώς...

Δείτε το σύστημα μου ΕΔΩ

Δείτε τα στοιχεία της κάρτας μου ΕΔΩ

Πάω στην nVidia κατεβάζω τους drivers της κάρτας μου (9600MGTx64).

Δείτε ποιους drivers κατεβάζω ΕΔΩ

Αφού κατεβούν ο driver πάω να κάνω την εγκατάσταση...

Και έχω το ακόλουθο απεικονιζόμενο μήνυμα σαν αποτέλεσμα ΕΔΩ

Έχετε καμία πρόταση επ’ αυτού??????

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

Δημοσ.
Καλημέρα, συνήθως τα laptop παίρνουν τους drivers της μανας τους μόνο νομίζω. Κοίταξε εδώ http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/updates/index.aspx?l=el_GR&m=VGN-AW11Z_B

είναι όλα τα updates που σου δίνει η sony για το laptop σου.

Το θέμα είναι πως οι drivers απο την VAIO είναι από την εποχή του ξαδέλφου μου... (Μέγα Αλέξανδρου... χεχεχεχεχεχε :Ρ χουμορ χουμορ! :Ρ)

Αυτούς έχω περασμένους και με αφορμή το NEED FOR SPEED HOT PERSUIT (2010) No11, επιβάλλεται η αναβάθμιση των drivers.

Καμία ιδέα?

Δημοσ.

το ιδιο προσπαθούσα και εγώ με με τον δικό μου HP αλλά δεν κατάφερα να βρώ κάποιον driver που να κάνει. Δούλευαν μόνο οι δικοί του.

Δημοσ.

Πω πω πίκρα...

Τέλος πάντων...

Το αφήνω το post ως έχει, μπας και υπάρξει καμία ιδέα αργότερα για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε...

Σ' ευχαριστώ φίλε όπως και να 'χει για το χρόνο που αφιέρωσες! :)

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν βοηθήσει(ή σε καταστρέψει εντελώς) αλλά =win7x64"]εδώ δίνουν τους driver με αλλαγμένα .inf έτσι ώστε να αναγνωρίζεται η κάρτα από το install του driver

Σ' ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου αλλά λιγάκι ακόμα βοήθεια θα ήταν παραπάνω από ευπρόσδεκτη του τύπου να μου πεις τι πρέπει να γράψω εκεί πάνω που ζητάει τα:

" Search terms: PCI\VEN_10DE&DEV_ [ ? ] &SUBSYS_ [ ? ] "

Όπου ερωτηματικό = και απορία του τι γράφω μέσα :Ρ

Δημοσ.

Πας στην διαχείριση υλικού,βρίσκεις τον "προσαρμογείς οθόνης" δεξή click και ιδιότητες στην κάρτα γραφικών σου,πας στην καρτέλα λεπτομέρειες και διαλέγεις το Αναγνωριστικό υλικού.

Δημοσ.

Είσαι φοβερός! ;) Σ' ευχαριστώ. Αλλά θα το δοκημάσω μόλις έχω χρόνο γιατί είναι laptop για το μαγαζί και χαβαλές χαβαλές αλλά δε λέει να μείνω χωρίς αυτό καμία ώρα... :Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...