Προς το περιεχόμενο

link iii

FOLIAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα προσφατα αγορασα αυτο το modem που εχει την δυνατοτητα να λαμβανει fax και εχει και ενσοματωμενο τηλεφωνητη το προβλημα μου ειναι οτι θελω στον τηλεφωνητη να βαλω δικο μου μυνημα εκανα λοιπον το εξης εκανα recording και μετα το αποθηκευσα σαν wav file μια και υποστιρηζει αυτο το τυπο μονο. οταν παω να του δοσω εντολη να εκτελεσει αυτην εγγραφη μου βγαζει αυτο το μυνημα:

greeting error the selected modem does not support playing the currently selected greeting.this could be caused not having a voice modem selected or the modem does not support the wave format used in the selected greeting

μπορειτε να βωηθεισετε?

Δημοσ.

pstn εχω και μαλιστα ειχα επαφη με τεχνικο τμημα αλλα δεν ξεραν να μου πουνε για αυτο μπηκα και SETTINGS ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ INTERNET ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ?ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΗΛ ΣΤΟ LINE ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ PHONE ΤΟ ΚΑΛΟΔΙΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ROUTER ΜΟΥ (LINE)ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΛΑΓΟΣΑ ΣΑΝ ΠΡΟΤΑΡΗΣ

Δημοσ.

Αν ακουγεται χαλια δοκιμασε να το βαλεις στα 16000hz

---------- Προσθήκη στις 13:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:54 ----------

Τωρα για το internet, πριν αγορασεις ενα modem πρεπει να ρωτησεις τον παροχο σου για τα συμβατα μοντελα , με το παλιο modem ειχες προβλημα στην ταχυτητα?

Δημοσ.

τιποτα τα ιδια

---------- Post added at 14:01 ---------- Previous post was at 14:00 ----------

εχω παροχο on βγαζω σπλιτερ με phone και adsl και κανω την συνδεση στο pirrely

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...