FOLIAS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 καλησπερα προσφατα αγορασα αυτο το modem που εχει την δυνατοτητα να λαμβανει fax και εχει και ενσοματωμενο τηλεφωνητη το προβλημα μου ειναι οτι θελω στον τηλεφωνητη να βαλω δικο μου μυνημα εκανα λοιπον το εξης εκανα recording και μετα το αποθηκευσα σαν wav file μια και υποστιρηζει αυτο το τυπο μονο. οταν παω να του δοσω εντολη να εκτελεσει αυτην εγγραφη μου βγαζει αυτο το μυνημα: greeting error the selected modem does not support playing the currently selected greeting.this could be caused not having a voice modem selected or the modem does not support the wave format used in the selected greeting μπορειτε να βωηθεισετε?
Tompgr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μηπως το μηνυμα ειναι πολυ μεγαλο? στα ποσα kbps εγινε η ηχογραφηση?
Tompgr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Βλεπω στο site της crypto οτι υποστηριζει μονο pstn γραμμη. Τωρα δεν ξερω μηπως παιζει αυτο ρολο
FOLIAS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 pstn εχω και μαλιστα ειχα επαφη με τεχνικο τμημα αλλα δεν ξεραν να μου πουνε για αυτο μπηκα και SETTINGS ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ INTERNET ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ?ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΗΛ ΣΤΟ LINE ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ PHONE ΤΟ ΚΑΛΟΔΙΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ROUTER ΜΟΥ (LINE)ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΛΑΓΟΣΑ ΣΑΝ ΠΡΟΤΑΡΗΣ
Tompgr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μειωσε το ρυθμο δειγματοληψιας στα 8000hz (telephone quality)
FOLIAS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 απο που το κανω αυτο? δεν βλεπω κατι στο setting του link iii και οσο αφορα το προταρχικο θεμα?
FOLIAS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 το βρηκα αλλα ακουγετε χαλια θα δοκημασω να το περασω στο greeting τωρα για το internet?
Tompgr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Αν ακουγεται χαλια δοκιμασε να το βαλεις στα 16000hz ---------- Προσθήκη στις 13:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:54 ---------- Τωρα για το internet, πριν αγορασεις ενα modem πρεπει να ρωτησεις τον παροχο σου για τα συμβατα μοντελα , με το παλιο modem ειχες προβλημα στην ταχυτητα?
FOLIAS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 τιποτα τα ιδια ---------- Post added at 14:01 ---------- Previous post was at 14:00 ---------- εχω παροχο on βγαζω σπλιτερ με phone και adsl και κανω την συνδεση στο pirrely
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.