aledjo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 αν και δεν εχω ασχοληθει πολυ με το facebook, εχω καποιες αποριες. τι διαφορα εχει μια σελιδα του facebook που εχει φτιαξει καποιος χρηστης και λεει πανω πανω "μου αρεσει", απο ενα group που λεει "γινε μελος"? δηλαδη τι δυνατοτητες εχουν αυτα δυο αμα θελω να φτιαξω και γω?
Japan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 H σελίδα γίνεται συνήθως για κάποιο προϊόν, άτομο (ηθοποιό κλπ), ταινία, εταιρία κ.ο.κ. Το γκρουπ είναι απλά μία ομάδα ατόμων με κάποιο κοινό ενδιαφέρον, είτε είναι μια βλακεία (όπως τα περισσότερα γκρουπ στο fb) είτε κάτι κοινό (κάτοικοι μιας περιοχής, μέλη μιας πραγματικής ομάδας κλπ) Η διαφορά, (όσο έχω δει εγώ τουλάχιστον) είναι: - όταν ο διαχειριστής γράψει κάτι στην σελίδα, στο γκρουπ θα εμφανιστεί το δικό του προφίλ, ενώ στην σελίδα θα εμφανιστεί πως το post έγινε από την εταιρία (ηθοποιό, τέλος πάντων, όποιο όνομα έχει η σελίδα). - τα updates από τις σελίδες εμφανίζονται στο newsfeed των ατόμων που κάνουν like ενώ αυτά από τα γκρουπ όχι.
Billys636 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 επισης, τα groups που εχει μπει καποιος απο τις επαφες μας, που τα εμφανιζεις στο προφιλ του? Mονο τα like's εχει πρωτη μουρη.
aledjo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 αν σε μια σελιδα (like) θελει να στειλει ο διαχηριστης ενα μυνημα σε ολα τα μελοι, γινεται? στο group εχω δει οτι γινεται.
Japan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ότι γράφεις στο wall της σελίδας σου (ως διαχειριστής) εμφανίζεται στο newsfeed, δεν μπορείς να στείλεις μηνύματα. (Από το Help του fb) Does a Page have the ability to contact people who connect with them directly? Pages can send updates to all people who connect with them, but cannot send individual messages. Any messages a Page sends you will appear in the separate "Updates" tab of your Inbox.
aledjo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 αρα η μονη διαφορα της σελιδας (like) με το group (γινε μελος) ειναι οτι στο group μπορεις να στειλεις σε ολους προσωπικα μυνηματα. σωστα?
Japan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Όχι! Υπάρχει και διαφορά όταν γράφεις στο Wall. Στο γκρουπ δεν εμφανίζεται στο newsfeed, ενώ στην σελίδα εμφανίζεται. Στο γκρουπ εμφανίζεται πως το έγραψε το τάδε άτομο που είναι διαχειριστής του γκρουπ, ενώ στην σελίδα εμφανίζεται πως το έγραψε η εταιρία/προϊόν/κλπ.
aledjo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 τι εννοεις newsfeeds? στο τοιχο του καθε χρηστη? εγω παντος που κανω δοκιμες, και σε σελιδα και στο group, αν γραψω κατι παει στο τοιχο των μελων. απλα στο group δειχνει οτι το εγραψε ο ταδε ενω στη σελιδα οχι. κατι αλλο τωρα. ξερει κανεις κανενα τροπο που να εισαγω feeds απο blogspot και να πηγενει στο τοιχο του καθε μελος? για παραδειγμα με την εφαρμογη RSS Graffiti περνει τα ποστ απο το blogspot και τα βαζει στο τοιχο της σελιδας ή του group του facebook, αλλα ΔΕΝ πηγενει στο τοιχο του μελος. για να παει θα πρεπει να γραφω με το χερι.... υπαρχει κανενας τροπος που να πηγενει?
m113arma Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 καλησπέρα σας,έχω μια απορία σχετικά με το facebook.Μπορεί κάποιος να φτίαξει δύο ή και παραπάνω προφίλ από έναν υπολογιστή??
GreekG33k Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μπορεί αλλά δεν το επιτρέπουν οι όροι χρήσης του facebook (εάν μιλάμε για fake profiles)
m113arma Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 τι εννοείς με τον όρο fake?εγώ βλέπω πολλά προφιλ που για όνομα και επίθετο έχουν οτι να ναι,για αυτό λες να μην γίνεται??
Japan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ώπα, άλλο πράγμα ο τοίχος και άλλο το newsfeed. To newsfeed είναι η αρχική σελίδα που βλέπεις τι έχουν ποστάρει/κάνει οι φίλοι σου. Αν βλέπεις εκεί κάτι από γκρουπ, είναι επειδή αυτός που το έγραψε είναι φίλος σου.
aledjo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Αν βλέπεις εκεί κάτι από γκρουπ, είναι επειδή αυτός που το έγραψε είναι φίλος σου. μαλιστα. αυτο ισχυει και στη σελιδα? δηλαδη εγω θελω να το βλεπουν ολοι οσοι εχουν πατησει like.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.