Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση καλού παροχέα Hosting

salamalekum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

θέλω να ανεβάσω κάτι site απλά

και θα ήθελα να ρωτήσω εαν έχετε υπόψην σας καμία καλή αξιόπιστη και σχετικά "φτηνή" εταιρία για hosting.

βρήκα την superweb και την tophost

Δημοσ.

To papaki.gr (που είναι registrar για το .gr) δίνει δωρεάν με κάθε registration ένα έτος hosting με περίπου 100MB Space / 1GB Traffic. Ίσως είναι αρκετό εάν δεν θές πολύ χώρο / traffic.

Δημοσ.

ξέχασα να πω οτι θα με ενδιέφερε να σηκώνει πολλά domain names (έχω 6 αυτή τη στιγμή) κάποιο πακέτο εαν έχετε υπόψην σαν

μολις βλέπω το papaki.gr το dynamic Πακέτο φαίνεται καλό. φιλοξενία sites 100 σε Linix και 1 σε windown.. τι διαφορά υπάρχει στο hosting μεταξύ windows και linux .. ?

Δημοσ.
[...] τι διαφορά υπάρχει στο hosting μεταξύ windows και linux .. ?

Πιθανολογώ πως η κυριότερη διαφορά τους είναι:

Linux Hosting: PHP σελίδες

Windοws Hosting: ASP σελίδες

Βέβαια νομίζω δεν είναι απόλυτο το παραπάνω.

Δημοσ.
δλδ στο linux hosting δεν μπορω νανεβάσω html σελίδες?

Μιλησα μαζι τους και μου ειπαν τα εξης

το λειτουργικό σύστημα που θα επιλέξετε, εξαρτάται από τις απαιτήσεις των σελίδων σας και δεν εξαρτάται από το λειτουργικό που είναι εγκατεστημένο στον δικό σας υπολογιστή. Αυτό το οποίο προτείνουμε σε πελάτες μας είναι το Linux καθώς αποτελεί ευσταθέστερο και γρηγορότερο λειτουργικό σε σχέση με τα Windows, ενώ αποδίδει καλύτερα σε μεγαλύτερο φόρτο διεργασιών. Δεν απαιτούνται γνώσεις σε unix συστήματα για να κάνετε διαχείριση των υπηρεσιών του server, καθώς εσείς είτε στην περίπτωση Linux server είτε Windows server, εσείς θα συνδέεστε μέσω του Plesk που είναι γραφικό περιβάλλον. PHP και MySQL παρουσίαζουν καλύτερη συμβατότητα σε Linux, ενώ μόνο σε περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το frontpage της Microsoft ή στην περίπτωση που οι σελίδες είναι ανεπτυγμένες σε .asp γλώσσα προγραμματισμού, θα πρέπει να επιλέξετε Windows.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...