liquid9 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Κάθε φορά που προσπαθώ να παίξω ένα avi με το QuickTimeX μου λέει ότι δεν αναγνωρίζει το αρχείο,με απεγκατάσταση του Perian και επανεγκατάσταση το πρόβλημα λύνεται μέχρι το restart,στην επόμενη εκκίνηση πάλι τα ίδια. Έχει κανείς καμια ιδέα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Κάθε φορά που προσπαθώ να παίξω ένα avi με το QuickTimeX μου λέει ότι δεν αναγνωρίζει το αρχείο,με απεγκατάσταση του Perian και επανεγκατάσταση το πρόβλημα λύνεται μέχρι το restart,στην επόμενη εκκίνηση πάλι τα ίδια.Έχει κανείς καμια ιδέα ; Για το Perian 1.2.1 αναφέρεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liquid9 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση,ναι για το 1.2.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση,ναι για το 1.2.1 Και εγώ αυτο έχω αλλα επειδή έχω εγκαταστησει και το Flip4Mac δεν ξέρω αν είναι ο λόγος που δεν μου εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα.Γιατί στην έκδοση 1.2.0 είχε ένα θέμα με την εγκατάσταση.Εσύ έχεις βάλει και το Flip4Mac? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.