anastasia992 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Καλημερα σε ολους! Υπαρχει καποιος που μπορει να μου δωσει πληροφοριες για το συγκεκριμενο ΤΕΙ στον Πειραια;Αυτη τη στιγμη σπουδαζω σε ενα καλο ΑΕΙ το οποιο ομως προσωπικα δεν με ικανοποιει ιδιαιτερα.Τα μαθηματα του ΤΕΙ μου φαινονται πολυ ελκυστικα αλλα δεν ξερω για τις επαγγελματικες δυνατοτητες που προσφερει και το αν ειναι πολυ υποβαθμισμενο σε σχεση με το αντιστοιχο τμημα του πολυτεχνειου.Σε οσους λεω οτι θελω να αλλαξω σχολη μου λενε οτι θα κανω βλακεια.Ακουω γνωμες...
De@th L0rd Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Καλημερα σε ολους! Υπαρχει καποιος που μπορει να μου δωσει πληροφοριες για το συγκεκριμενο ΤΕΙ στον Πειραια;Αυτη τη στιγμη σπουδαζω σε ενα καλο ΑΕΙ το οποιο ομως προσωπικα δεν με ικανοποιει ιδιαιτερα.Τα μαθηματα του ΤΕΙ μου φαινονται πολυ ελκυστικα αλλα δεν ξερω για τις επαγγελματικες δυνατοτητες που προσφερει και το αν ειναι πολυ υποβαθμισμενο σε σχεση με το αντιστοιχο τμημα του πολυτεχνειου.Σε οσους λεω οτι θελω να αλλαξω σχολη μου λενε οτι θα κανω βλακεια.Ακουω γνωμες... Κάνε αυτό που σου αρέσει και μην ακούς τους άλλους ακόμα και αν αυτοί είναι οι γονείς σου. Δε θα έχεις "άλλους" να δουλεύουν μαζί σου στο μέλλον.
nik324 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 ασοεε ειμαι.. καλά είσαι....εσυ όμως αποφασίζεις τι θα κάνεις!
kostasmadness Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 καλο θα ηταν να μεινεις μακρια απτο τει πειραια...ειναι μακραν το πιο δυσκολο τει της ελλαδας στη ΣΤΕΦ αν θελεις τοσο πολυ να σπουδασεις μηχανολογος πηγαινε καλυτερα σε καποιο τει της επαρχιας...στον πειραια θα τραβηξεις τα πανδεινα!!!!!ενα ειναι σιγουρο αυτο το ιδρυμα δεν ειναι σε καμια περιπτωση επιπεδου τει μονο η ονομασια ειναι τει αν νομιζεις οτι θα ερθεις κ θα περνας μαθηματα ετσι....εγω περισι τελιωσα μηχανολογος εκει με παρα παρα πολλες δυσκολιες...εχει ενα καρο μαθηματικα πολυ σχεδιο κ γενικα χρειαζετε πολυ υπομονη κ να σου αρεσει!!παντως κατα την γνωμη μου δεν αξιζει απτο πανεπιστημιο να μεταπηδησεις σε ενα δυσκολο τει κ θα δυσκολευτεις να τελιωσεις κ θα θεωρεισε κ υποβαθμισμενος μετα με το πτυχιο του τει...οποτε για μενα τελιωσε την ασοεε καλυτερα
imr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 καλο θα ηταν να μεινεις μακρια απτο τει πειραια...ειναι μακραν το πιο δυσκολο τει της ελλαδας στη ΣΤΕΦ αν θελεις τοσο πολυ να σπουδασεις μηχανολογος πηγαινε καλυτερα σε καποιο τει της επαρχιας...στον πειραια θα τραβηξεις τα πανδεινα!!!!!ενα ειναι σιγουρο αυτο το ιδρυμα δεν ειναι σε καμια περιπτωση επιπεδου τει μονο η ονομασια ειναι τει αν νομιζεις οτι θα ερθεις κ θα περνας μαθηματα ετσι....εγω περισι τελιωσα μηχανολογος εκει με παρα παρα πολλες δυσκολιες...εχει ενα καρο μαθηματικα πολυ σχεδιο κ γενικα χρειαζετε πολυ υπομονη κ να σου αρεσει!!παντως κατα την γνωμη μου δεν αξιζει απτο πανεπιστημιο να μεταπηδησεις σε ενα δυσκολο τει κ θα δυσκολευτεις να τελιωσεις κ θα θεωρεισε κ υποβαθμισμενος μετα με το πτυχιο του τει...οποτε για μενα τελιωσε την ασοεε καλυτερα Να τελειωσει δηλαδη κατι που δεν της αρεσει μονο και μονο επειδη ειναι ΑΕΙ? και επειδη θα ειναι δυσκολο να μην κανει αυτο που της αρεσει? ---------- Προσθήκη στις 14:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:21 ---------- Στην Ασσοε τι ακριβως σε χαλαει? Και γενικα τι θελεις να σπουδασεις?
kostasmadness Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Να τελειωσει δηλαδη κατι που δεν της αρεσει μονο και μονο επειδη ειναι ΑΕΙ? και επειδη θα ειναι δυσκολο να μην κανει αυτο που της αρεσει? ---------- Προσθήκη στις 14:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:21 ---------- Στην Ασσοε τι ακριβως σε χαλαει? Και γενικα τι θελεις να σπουδασεις? δεν ειπα αυτο..απλως επειδη εχω τελιωσει το συγκεκριμενο τμημα στο συγκεκριμενο τει και εχω πολυ αρνητικη αποψη της λεω να το αποφυγει....απλα να πω πως ο μεσος ορος αποφοιτησης απο την συγκεκριμενη σχολη ειναι 7με 8 χρονια χωρις καμια υπερβολη!!!!τωρα αν παρολαυτα θελει καλως να παει...!μπορει αν θελει να παει να δει κ εκει τι παιζει για να παρει μια γνωμη αλλα οχι απο καθηγητες αυτοι θα ευλογανε τα γενια τους οπως παντα!!
De@th L0rd Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 δεν ειπα αυτο..απλως επειδη εχω τελιωσει το συγκεκριμενο τμημα στο συγκεκριμενο τει και εχω πολυ αρνητικη αποψη της λεω να το αποφυγει....απλα να πω πως ο μεσος ορος αποφοιτησης απο την συγκεκριμενη σχολη ειναι 7με 8 χρονια χωρις καμια υπερβολη!!!!τωρα αν παρολαυτα θελει καλως να παει...!μπορει αν θελει να παει να δει κ εκει τι παιζει για να παρει μια γνωμη αλλα οχι απο καθηγητες αυτοι θα ευλογανε τα γενια τους οπως παντα!! Μου θυμίζει επικίνδυνα ΣΤΕΦ ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κάτσε στην ΑΣΣΟΕ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Αναστασια θα συνφωνωσω σε πρωτη φαση μαζι σου μιας και εγω καποτε Οικονιμοκη Σχολη τελειωσα (ΑΒΣΘ σημερινο ΠΑΜΑΚ) χωρις να με ενθουσιασε ποτε η σκεψη. Νομιζω ομως οτι στην αγορα εργασιας θα εχεις πιο πολλες δυνατοτητες με ΑΣΟΕΕ. Δυστυχως δεν ειναι παντα ή σχεδον ποτε εφικτο να κανουμε την δουλεια που μας αρεσει.
anastasia992 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 λοιπον θελω να σπουδασω φυσικη,η εστω κατι που να περιεχει πολλη φυσικη , και γι αυτο σκεφτηκα τη μηχανολογια.τωρα σπουδαζω στατιστικη και δεν υπαρχει κατι να με χαλαει ιδιαιτερα απλα οσο περνουν οι μερες αισθανομαι οτι κατι μου λειπει χωρις βεβαια να νιωθω οτι δεν αντεχω κιολας..αλλωστε στους 2 πρωτους μηνες δεν μπορω να βγαλω σιγουρο συμπερασμα , γι αυτο και ζητησα γνωμες καποιων που ισως ξερουν περισσοτερα. Γιαννη συμφωνω μαζι σου οτι τις περισσοτερες φορες δεν μπορουμε να κανουμε αυτο που μας αρεσει,αλλα αναρωτιεμαι ακομα αν αξιζει μια προσπαθεια. Ευχαριστω για τις συμβουλες!
imr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 λοιπον θελω να σπουδασω φυσικη,η εστω κατι που να περιεχει πολλη φυσικη , και γι αυτο σκεφτηκα τη μηχανολογια.τωρα σπουδαζω στατιστικη και δεν υπαρχει κατι να με χαλαει ιδιαιτερα απλα οσο περνουν οι μερες αισθανομαι οτι κατι μου λειπει χωρις βεβαια να νιωθω οτι δεν αντεχω κιολας..αλλωστε στους 2 πρωτους μηνες δεν μπορω να βγαλω σιγουρο συμπερασμα , γι αυτο και ζητησα γνωμες καποιων που ισως ξερουν περισσοτερα.Γιαννη συμφωνω μαζι σου οτι τις περισσοτερες φορες δεν μπορουμε να κανουμε αυτο που μας αρεσει,αλλα αναρωτιεμαι ακομα αν αξιζει μια προσπαθεια. Ευχαριστω για τις συμβουλες! Γιατι δεν πας για φυσικο τοτε με 10% η με πανεληνιες ξανα? Παντως αν δεν σε χαλαει τοσο πολυ θα σου ελεγα να μεινεις εκει που εισαι, μια χαρα σχολη ειναι
anastasia992 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 το φυσικο ειναι στανταρ πρωτη επιλογη (μονο αθηνας βεβαια) αλλα κ δυσκολο να τ πιασω γι αυτο σκεφτομουν να δηλωσω κι αλλα
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 το φυσικο ειναι στανταρ πρωτη επιλογη (μονο αθηνας βεβαια) αλλα κ δυσκολο να τ πιασω γι αυτο σκεφτομουν να δηλωσω κι αλλα Εχει παραπανω μοναδες απο ΑΣΟΕΕ ? Η ΑΣΟΕΕ ηταν απο παντα η top οικονιμικη σχολη. Δοκιμασε και με το 10% χωρις κοπο αν θελεις.
DrLo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δε ξέρω πως έχουν οι βάσεις αλλά αν σ' αρέσει η φυσική έχεις και άλλες επλογές, πχ ΣΕΜΦΕ ΕΜΠ. ΥΓ: Θα κάνεις βλακεία. Ως μηχανολόγος θα σου πω ότι λίγο σχέση έχει η μηχανολογία, ιδιαίτερα στην Ελλάδα, με τη hardcore φυσική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.