Προς το περιεχόμενο

Αγορά Ψυγείου

Uberalles_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έψαχνα για να πάρω ψυγείο και βρήκα ένα αλλά είναι εκθεσιακό και είναι το τελευταίο κομμάτι.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι σημαίνει εκθεσιακό γιατί ούτε εγώ ήξερα σημαίνει ότι εάν αγοράσω το ψυγείο που είδα δεν θα το πάρω από κάποια αποθήκη αλλά θα πάρω αυτό που βλέπω από το μαγαζί.

Η τιμή ήταν πολύ καλύτερη. Αυτό έκανε 318 όταν πουλιέται από 410 εώς και 480...

Αξίζει να το πάρω?? Ή θα έχω τίποτα προβλήματα?? Θα πρέπει να ρωτήσω πόσο καιρό είναι στο "ράφι" ?? Γιατί εάν είναι 1ας μήνας σκεφτείτε πόσοι άνθρωποι το έχουν δει, πόσες φόρες έχουν ανοίξει την πόρτα και μήπως έχει φθορές..

Περιμένω την γνώμη σας γιατί θέλω να το κλείσω σήμερα εάν αξίζει...

---------- Προσθήκη στις 16:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:33 ----------

Παιδιά κάποια βοήθεια στο θεματάκι μου;;!!

Δημοσ.

1 μήνας; Μην είναι κάνας χρόνος.

Γι αυτό είναι πιό φτηνό. Οι φθορές πάντως, αν υπάρχουν, είναι εξωτερικές, οπότε τις βλέπεις. Υποθέτω δεν δουλεύει κιόλας το ψυγείο στην έκθεση. Η εγγύηση είναι κομπλέ πάντως. Εγώ θα το έπαιρνα.

Δημοσ.

Γενικότερα τα ψυγεία είναι νομίζω από τις πιο αξιόπιστες συσκευές με ΤΕΡΑΣΤΙΟ μέσο όρο ζωής.

Από την στιγμή που δεν έχει σοβαρές φθορές (π.χ να έχει κρεμάσει καμιά πόρτα) είναι σχεδόν σίγουρη αγορά.

Αν έχει κάποιο πρόβλημα εσωτερικά θα το αντιληφθείς την πρώτη ώρα λειτουργίας του και θα το επιστρέψεις.

Αν δεν έχει, δεν θα βγάλει ...ποτέ.

Δημοσ.
Γενικότερα τα ψυγεία είναι νομίζω από τις πιο αξιόπιστες συσκευές με ΤΕΡΑΣΤΙΟ μέσο όρο ζωής.

Από την στιγμή που δεν έχει σοβαρές φθορές (π.χ να έχει κρεμάσει καμιά πόρτα) είναι σχεδόν σίγουρη αγορά.

Αν έχει κάποιο πρόβλημα εσωτερικά θα το αντιληφθείς την πρώτη ώρα λειτουργίας του και θα το επιστρέψεις.

Αν δεν έχει, δεν θα βγάλει ...ποτέ.

Mη το λες. Ενα pitsos που πηραμε πριν 6-7 χρονια, τωρα εχει "κατσει" η πορτα του και οπως την σπρωχνεις δεν κλεινει τελειως παντα, γιατι κολαει-βρισκει στο πλαστικο (αλλα δε το παιρνεις ειδηση εκεινη τη στιγμη και στην ουσια το αφηνεις ανοιχτο). Απτο πολυ ανοιξε-κλεισε σε συνδυασμο με το γεγονος οτι ηταν τοποθετημενο με μια απειροελαχιστη κλιση το επαθε αποτι μας ειπαν.

Ε ενα εκθεσιακο δεν αποκλειεται να εμφανισει αρκετα νωριτερα τετοιο θεμα αν του χουν αλλαξει τα φωτα οσοι το τσεκαρανε. Πχ να τραβανε πορτες πανω κατω για να τσεκαρουν στιβαροτητα κλπ.

Τεσπα καλοριζικο και καλοδουλευτο οπως και να χει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...