Προς το περιεχόμενο

Pro Gaming Headset!

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Creative FATAL1TY Hs800 Gaming

Δεν έχω δει κακό Review.. Δε βαριέσαι.. Τα παραγγέλνω..

από τα συγκεκριμένα (μιας και τα έχω κι εγώ) έχω 1 μονο παράπονο, το καλοκαίρι σκας, γιατί το ακουστικό γύρω γύρω είναι ύφασμα το οποιο μοιάζει με βελουδο, από την άλλη το χειμώνα σου κρατάνε το αυτάκι ζεστό :P

Δημοσ.
από τα συγκεκριμένα (μιας και τα έχω κι εγώ) έχω 1 μονο παράπονο, το καλοκαίρι σκας, γιατί το ακουστικό γύρω γύρω είναι ύφασμα το οποιο μοιάζει με βελουδο, από την άλλη το χειμώνα σου κρατάνε το αυτάκι ζεστό :P

Τα καλοκαίρια είμαι πάντα miles AFC.. Το χειμώνα αξίζει που είμαι κουκουλωμένη μπροστά στο PC από χούι. :P:o

Δες και στο amazon.co.uk γιατί τα συγκεκριμένα τα έχει περίπου 40 ευρώ και με δωρεάν μεταφορικά.

Μωρέ εγώ τα παραγγέλνω, αλλά αυτά θα φτάσουν μέχρι την εξώπορτα μου ΧΩΡΙΣ cent παραπάνω από την τιμή που λέει το amazon? Και στην τελική αν έρθουν ελαττωματικά, τι κάνω?

Δημοσ.

Δωρεάν είναι σίγουρα τα μεταφορικά,η τιμή είναι ελάχιστα παραπάνω λόγω διαφοράς Φ.Π.Α.(μιλάμε για 2 ευρώ) και μέχρι 30 ημέρες δέχονται επιστροφές.

Τώρα από θέμα εγγύησης θα έχεις της Creative (με ότι συνεπάγεται αυτό,δεν ξέρω περισσότερα να σου πω).

Το Amazon το ανέφερα σαν εναλλακτική γιατί δεν ήξερα από που ήθελες να ψωνίσεις.

Πάντως αν το βρήκες σε κάποιο μαγαζί κοντά σου θα σε βολέψει από θέμα εγγύησης και εκτός αυτού οι τιμές δεν νομίζω να είναι τόσο διαφορετικές.

Δημοσ.

Αν και λιγο αργα αν τα εχεις παραγγειλει...

Εγω παιζω cs1.6 και επεζα και cod2 και επειδη ηθελα ενα αρκετα καλο ακουστικο και μικροφωνο...και πηρα αυτα μετα απο προσφορα που τα βρηκα δεν μπορουσα να αντισταθω...και φτηνα και χωρις παρασιτα και plug&play και καλος ηχος και ευλιγιστο μικροφωνο...

http://www.microsoft.com/hardware/digitalcommunication/productdetails.aspx?pid=006

http://www.getitnow.gr/prod/pliroforiki/peripherals/webcams-headset-mic/microsoft-lifechat-lx-3000-akoystika-kefalis-me-mikrofono/prod11171pp/

Δημοσ.

επειδή σκέφτομαι και εγώ να πάρω τα fatal1ty hs800 μήπως τα παρέλαβες ώστε να πεις εντυπώσεις?

Αγκαλιάζουν τα αφτιά η ακουμπάνε πάνω?μήπως γίνονται κουραστικά μετά απο 2 ώρες gaming?

Δημοσ.

Εγω παλι εχω αυτα

http://www.overclockersclub.com/reviews/sharkoonxtaticdigital/

Για οσους παιζουν fps games πραγματικα τα ακουστικα μαμανε*,

απο μουσικη ειναι μια χαρα και αγκαλιαζουν τα αυτια!!!

Αν ψαξετε σε διαφορα φορα θα δειτε αρκετα reviews... ;)

Specifications:

Center speaker: 2 x 27 mm

Front speaker: 2 x 30 mm

Rear speaker: 2 x 30 mm

Subwoofer: 2 x 40 mm

Impedance: 32 Ohm

Microphone: 6 x 5 mm (L x W) / unidirectional

Cable Length: 360 cm

Connection: 1 x 9-pin analogue plug

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επειδή σκέφτομαι και εγώ να πάρω τα fatal1ty hs800 μήπως τα παρέλαβες ώστε να πεις εντυπώσεις?

Αγκαλιάζουν τα αφτιά η ακουμπάνε πάνω?μήπως γίνονται κουραστικά μετά απο 2 ώρες gaming?

Για να μην πείτε ότι παράτησα το topic μόλις τα αγόρασα..

Δεν είχα ξανασχοληθεί με headset παρά ένα microsoft κοφτό backhead που είχα, και μου πονούσαν τα αφτιά μετά από μερική ώρα.. Μπορώ να πω όμως πως αυτά είναι ότι υπόσχονται.. Ανετότατα στα αφτιά για ΠΟΛΛΕΣ, όχι μόνο 2, ώρες Gaming και skype-ing. Άψογη ποιότητα ήχου, με πεντακάθαρο μικρόφωνο και πολύ βολικό που σπάει και πηγαίνει όπου εσύ γουστάρεις ή και ακόμα το κάνεις detach αν θέλεις να ασχοληθείς μόνο με το Game και όχι με communication.

Στον ήχο, όσο περισσότερα χρήματα σκας, τόσο καλύτερο είναι σε ποιότητα. Εγώ έχω άψογο surround και ρωτήστε την γειτονιά μου.. δε φοβάμαι να το βάζω τέρμα όσο παίζω. Το headset το αγόρασα επειδή θέλω να βάζω και music και δεν γουστάρω να ακούει electro ο μεταλάς ο φίλος μου.. Δεν έχω κανένα παράπονο από αυτά και την ποιότητα τους, αλλά εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως αν κάποιος θέλει headgear επειδή του φωνάζει η μάνα του.. να σκάσει 100-200€ να έχει κάτι πολύ δυνατό στο κεφάλι του και να αντικαταστήσει ακριβό 5.1. Αν κάποιος θέλει κάτι ποιοτικό, που τον εξυπηρετεί στα παραπάνω και το θέλει κυρίως για communication αλλά και καλό Gaming/music.. τα Creative HS800 δεν θα τον απογοητεύσουν. (να έχει βέβαια και καμιά καλή κάρτα ήχου με κανένα headphone amplifier, γιατί η onboard δεν θα δίνει καθόλου ένταση)

Ανάλογα τις ορέξεις και τις ανάγκες. Εγώ για τη δουλειά που τα θέλω τα βρήκα αψεγάδιαστα..

Δημοσ.

Aπό το test του overclockersclub:

Though the rear speakers don’t sound like they are perfectly behind you, they definitely are distinguishable from the front speakers, and the same with the center. Once I had my ears trained to the headset's “front” and “back”, I was able to fairly accurately pinpoint the origin of fine sounds all around me. It essentially offered more of a tactical advantage in multiplayer, than it did immersion in single player.

I started with Camille Saint-Saëns’ "Samson and Delila". Here I was a little disappointed, as the X-Tatic had decent high to mid-range, such as the strings and woodwinds, but was severely lacking in the lows (timpani and string bass) and the highs (bells).

Moving on to the 70s Rock, I threw on "Us and Them" from Pink Floyd’s “Dark Side of the Moon”. I found the exact same issues here, a lack of deep lows and highs. Mid clarity was pretty decent, allowing the background voices to come through fairly clearly, but that was it.

Lastly was some electronic, and for that I put on "Propane Nightmares" from Pendulum’s “In Silico”. This song has a lot of bass, but has a generally full spectrum of highs and mids also. This song really showed the acoustic weak points of the X-Tatic. Mainly the bass was missing much like in the other songs, but I noticed that whenever the bass in the song kicked in, I would lose the low mids that the headphones could normally produce just fine.

Now despite the headphones below-par music performance, this weak point does not carry much weight in the overall testing, because these headphones are primarily designed for gaming, in which they performed fairly well.

Με λίγα λόγια, το σύστημα πάσχει στα πρίμα και στα μπάσα.

Αυτό μπορεί να είναι και σχετικό (που ξέρουμε τι απαιτήσεις είχε ο reviewer..)

Πολλά τα ευρώ όμως για να το ρισκάρεις..

Επίσης, το cs1.6 έχει μέτρια ποιότητα ηχητικών (με φύσημα ειδικά στο μπαμ του awp, και δίνει την εντύπωση πως έχει χαμηλό bitrate) κάτι που γίνεται αισθητό όταν βάζω στο καπάκι άλλο game (συνήθως BC2)

Δημοσ.

Παιδιά εγώ πρόσφατα αγόρασα τα Roccat Kave!

Απλά είναι κορυφή!

Τέλειος ήχος! Τέλειο surround!

Πολύ στιβαρά, ειδικά στα Black Ops & BFBC 2 που παίζω, αποδίδουν πολύ καλύτερα από άλλα headsets που δοκίμασα!

( Cyber Snipa Sonar 5.1, SteelSeries Siberia V2, Razer Megalodon )

post-74443-0-73558700-1293718893_thumb.jpg

post-74443-0-13592600-1293718899_thumb.jpg

post-74443-0-31741600-1293718905_thumb.jpg

post-74443-0-36015400-1293718911_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...