Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Σπέρες, νομίζω με τα skype/vent/teamspeak και τα hamachiα που κάνουμε.. ήρθε η ώρα να παίξει και ένα καλό Gaming Headset, διότι με την webcam ενοχλώ τον κόσμο από το noise των ηχείων μου (echo κτλπ) ή ακόμη και από τον δυνατό ήχο που κάνει το keyboard όταν το σφυρηλατώ με τα δαχτυλάκια μου IG. Θα ήθελα να μείνει το προϊόν.. άρα δεν σχεδιάζω να πάρω headset με 20€.. Και επίσης θέλω να ακούω κάθε λεπτομέρεια του Game (βήματα κτλπ). Οι PRO του CoD, CS:S, UT3 κτλπ.. μπορούν να μας πουν τι έχουν? Μπάνισα αυτά (με πολύ καλά Reviews), και επίσης με άναψε η ιδέα του Wireless Headset.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 BUMP! Ξεκολλάτε και πείτε καμιά γνώμη.. !
bluesattack Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Tα ειχα τα creative και δεν ηταν καθολου ασχημα ...οριστε ξεκολλησαμε Ποιο ειναι το budget τελικως ?
333_halfdevil Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δεν προτείνω ασύρματα. πέφτει πολύ παράσιτο
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δεν προτείνω ασύρματα. πέφτει πολύ παράσιτο Είδες.. αυτά δεν ξέρω καθόλου. Και το ασύρματο πολύ χλίδα μου φάνηκε και με μπρήζωσε. Το θέμα είναι όμως να ισχύει για ΟΛΑ τα ασύρματα και όχι για κανένα Trust και στην τελική πάρουμε και το Creative που παραθέτω από πάνω στο λαιμό μας.. Tα ειχα τα creative και δεν ηταν καθολου ασχημα ...οριστε ξεκολλησαμε Ποια Creative? Τα HS800?? Πεεε πεεε λεπτομέριες ναούμ! Πόσο κράτησαν σε ζωή, το Mic είχε noise, είχαν δύναμη σε db (αρκετή να σου γεμίζουν το αυτί), ήταν ποιοτικά σαν κατασκευή, σου πονούσαν τα αυτιά μετά από ένα 14ωρο Gaming? Ποιο ειναι το budget τελικως ? Ανάλογα το προϊόν. Δίνω μέχρι 60-70€ αλλά θα προτιμούσα γύρω στα 50€. Τα 70€ θα τα δώσω για ΠΟΛΥ εξαιρετικό κομμάτι..
333_halfdevil Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 εχω αυτα http://reviews.cnet.com/headphones/sennheiser-rs-140-headphones/4505-7877_7-31414067.html και τα πληρωσα 180€. και ναι εχουν παρασιτα. συνεπως...
333_halfdevil Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Άμα έχουν και τα Sennheiser.. κοιτα οταν παιζουν κατι δεν ακουγεται τοσος θορυβος ή παρεμβολες.οταν ομως υπαρχει σιγη καταλαβαινεις ποσα χιονια πεφτουν στο καμπαναριο.δυστυχως δεν εχω κατι να προτεινω σε ενσυρματα γιατι κι εγω ψαχνομαι να παρω
Dakonblackblade Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Sennheiser pc350 Κουκλιά και πανάκριβα, αλλά στα games θα ακούς και την πεταλουδίτσα που φτερουγίζει στο background. Μιλάμε άκουγα ήχους στο Warcraft3 που δεν είχα ξανακούσει.(αυτό αναφέρουν όλοι που τα έχουν δοκιμάσει) Πλήρης απομόνωση, καταπληκτικό μικρόφωνο , απίστευτη ποιότητα υλικών ( το καλώδιο είναι μακρύ και χοντρό και το πατάω με την καρέκλα όλη την ώρα και δεν καταλαβαίνει τίποτα), ΠΑΝΑΝΕΤΑ, χάνουν σε μπάσο επίτηδες (σε όγκο όχι σε ποιότητα) ίσως για να ακούς τον παραμικρό ήχο στα games, τα έχω και τα λατρεύω Πάρε όμως τα Fatality. Αν και λίγο flashy είναι πολύ καλά απόσο ξέρω. Κάνουν 50 και τα senn 150. Τα είχα πάρει από τον Naka Κούκλα? Τα pads καλύπτουν πλήρως το αυτί δεν ακουμπάνε πάνω του. Τι θα ήθελα ? Αποσπώμενο και πιο ευλύγιστο μικρόφωνο. Να τα παίρνω και στο δρόμο (ναι καλά). Είναι αυτό που ψάχνεις νομίζω σε 80 ευρώ παραπάνω.
bluesattack Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Ποια Creative? Τα HS800?? Πεεε πεεε λεπτομέριες ναούμ! Πόσο κράτησαν σε ζωή, το Mic είχε noise, είχαν δύναμη σε db (αρκετή να σου γεμίζουν το αυτί), ήταν ποιοτικά σαν κατασκευή, σου πονούσαν τα αυτιά μετά από ένα 14ωρο Gaming? Nαι τα fatality .Tα ασυρματα γενικως δεν τα συμπαθω.Σαν κατασκευη μου φανηκαν αρκετα σκληροτραχηλα .Οσο για την ανεση αυτο το θεωρω αρκετα υποκειμενικο.Πως πεφτουν στο κεφαλι και στα αυτια του καθενος δηλαδη , τι ειχε συνηθισει πιο πριν κλπ.Eγω πηγα απο αυτα , αναγκαστικα , και στην αρχη μου φανηκαν καπως .Μετα τα συνηθισα τελειως..Αλλα ειπαμε ..Το mic δεν το ειχα χρησιμοποιησει ποτε.Στα υπολοιπα (ποιοτητα ηχου ) τα θεωρω προσωπικα υπεραρκετα για games αλλα δεν το ψαχνω και τοσο.Για μουσικη εχω αλλα, αλλα ξεφευγουν ελαφρως σε budget .
venumis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Εχω AKG οταν παίζω μουσική (κιθάρα, πλήκτρα) τα χρησιμοποιώ και για οτιδήποτε στο PC.. Τα ακουστικά που με εχουν εντυπωσιάσει ομως για χρήση gaming - voice chat είναι τα "Life Chat 3000" απο την MIcrosoft Ο ήχος είναι εντελώς καθαρός και η φωνή σου στον άλλον ακούγεται καμπάνα, επείδη οταν τα πήρα αυτα τα ακουστικά προέτρεψα και τους φίλους μου να πάρουν, οταν κάνουμε voice chat είναι σαν να είμαστε ο ενας δίπλα στον άλλον!! Και στην ακρόαση μουσικής πάλι είναι απολαυστικά!! Το μόνο ίσως μειονέκτημα για κάποιους μπορεί να είναι οτι είναι μεγάλα ακουστικά σε μέγεθος.. Τέλος τα ακουστικά είναι USB οπότε αν τα αγοράσεις : α)Τα έχεις μόνο για χρήση στο PC β)Δουλεύουν σαν ανεξάρτητο hardware Τιμή περίπου στα 30€
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Nαι τα fatality .Tα ασυρματα γενικως δεν τα συμπαθω.Σαν κατασκευη μου φανηκαν αρκετα σκληροτραχηλα .Οσο για την ανεση αυτο το θεωρω αρκετα υποκειμενικο.Πως πεφτουν στο κεφαλι και στα αυτια του καθενος δηλαδη , τι ειχε συνηθισει πιο πριν κλπ.Eγω πηγα απο αυτα , αναγκαστικα , και στην αρχη μου φανηκαν καπως .Μετα τα συνηθισα τελειως..Αλλα ειπαμε ..Το mic δεν το ειχα χρησιμοποιησει ποτε.Στα υπολοιπα (ποιοτητα ηχου ) τα θεωρω προσωπικα υπεραρκετα για games αλλα δεν το ψαχνω και τοσο.Για μουσικη εχω αλλα, αλλα ξεφευγουν ελαφρως σε budget . Σίγουρα 150€ για τα Senn του Dackon δεν διαθέτω.. Τα Life Chat του venumis έχουν USB-only και δεν το σκέφτομαι καν (θέλω να χρησιμοποιώ την κάρτα ή το panel των ηχείων μου για ευνόητους λόγους.. Άρα θα πάω προς τα.. Creative FATAL1TY Hs800 Gaming Now you can stay focused on your game using the Fatal1ty Gaming Headset. This lightweight piece of gaming gear hugs your head and ears with plush velvet and fabric padding. That means you can battle for hours on end. Commands, explosions and sniper shots sound fantastic through the high-quality speakers. Issue orders using the noise-canceling microphone. It transmits your voice clearly, so your team can hear the difference between "get down" and "go around." Detach the mic for easy storage or to use the Fatal1ty Gaming Headset as regular headphones. In the heat of battle, this headset won't leave you stranded. That's why Johnathan "Fatal1ty" Wendel uses it. * CommandSound - Get precise audio positioning with large 40mm drivers powered by strong Neodymium magnets. * ComfortGear - Battle for hours in total comfort thanks to plush velvet earpads and generous head padding * BattleTalk - Issue orders using the high-quality, detachable noise-canceling microphone Δεν έχω δει κακό Review.. Δε βαριέσαι.. Τα παραγγέλνω..
AiWaaa Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Sennheiser pc350 Κουκλιά και πανάκριβα, αλλά στα games θα ακούς και την πεταλουδίτσα που φτερουγίζει στο background. Μιλάμε άκουγα ήχους στο Warcraft3 που δεν είχα ξανακούσει.(αυτό αναφέρουν όλοι που τα έχουν δοκιμάσει) Πλήρης απομόνωση, καταπληκτικό μικρόφωνο , απίστευτη ποιότητα υλικών ( το καλώδιο είναι μακρύ και χοντρό και το πατάω με την καρέκλα όλη την ώρα και δεν καταλαβαίνει τίποτα), ΠΑΝΑΝΕΤΑ, χάνουν σε μπάσο επίτηδες (σε όγκο όχι σε ποιότητα) ίσως για να ακούς τον παραμικρό ήχο στα games, τα έχω και τα λατρεύω Πάρε όμως τα Fatality. Αν και λίγο flashy είναι πολύ καλά απόσο ξέρω. Κάνουν 50 και τα senn 150. Τα είχα πάρει από τον Naka Κούκλα? Τα pads καλύπτουν πλήρως το αυτί δεν ακουμπάνε πάνω του. Τι θα ήθελα ? Αποσπώμενο και πιο ευλύγιστο μικρόφωνο. Να τα παίρνω και στο δρόμο (ναι καλά). Είναι αυτό που ψάχνεις νομίζω σε 80 ευρώ παραπάνω. +1 ειδικά για cs είναι ότι πρέπει.. Ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος
venumis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Creative FATAL1TY Hs800 Gaming Δεν έχω δει κακό Review.. Δε βαριέσαι.. Τα παραγγέλνω.. Πολύ καλή επιλογή φαίνεται.. Περιμένουμε εντυπώσεις!
jakegate7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 πολύ καλό headset το fatal1ty αλλά ανέβηκε πολύ η τιμή τους. τα είχα πάρει στα 30€ αν θυμάμαι καλά. πάντως μην φοβάσαι θα ακούς μια χαρά τους ήχους, προχτές άκουσα τον άλλον που έξυσε τα γένια του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.