Meraklis56 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ο τίτλος τα λέει όλα πιστεύω!! Έχω 2 οθόνες συνδεδεμένες πάνω στο pc αλλά τα παιχνίδια δεν βλέπουν την δεύτερη οθόνη. με αποτέλεσμα να βλέπω μόνο σε μία! σε ορισμένα παιχνίδια,μετράει να παίζεις σε 2 οθόνες,πχ pro 2011! υπάρχει καμία πατέντα ώστε να παίζω και στις 2 οθόνες; όποιος έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα ας με διαφωτίσει!
venumis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Απο τα properties του προγράμματος της κάρτας σου είτε είναι nvidia είτε Ati, εχεις 3 επιλογές.. α) Το ενα μονιτορ να δείχνει οτι και το άλλο (mirror το ονομάζει νομίζω) β) Το δευτερο μόνιτορ να δουλεύει ανεξάρτητο και σε αυτη την περίπτωση ανάλογα σε ποια κατεύθυνση το εχεις ορίσει σύρεις με το ποντίκι σου την εφαρμογή(πχ μια σελίδα pdf) γ) Το δευτερο μόνιτορ να είναι η συνέχεια του πρώτου και να λειτουργούν και τα 2 σαν 1.. Οπως κατάλαβαίνεις στο ερώτημα που θέτεις, θα εφαρμόσεις την τρίτη επιλογή..
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Απο τα properties του προγράμματος της κάρτας σου είτε είναι nvidia είτε Ati, εχεις 3 επιλογές.. α) Το ενα μονιτορ να δείχνει οτι και το άλλο (mirror το ονομάζει νομίζω) β) Το δευτερο μόνιτορ να δουλεύει ανεξάρτητο και σε αυτη την περίπτωση ανάλογα σε ποια κατεύθυνση το εχεις ορίσει σύρεις με το ποντίκι σου την εφαρμογή(πχ μια σελίδα pdf) γ) Το δευτερο μόνιτορ να είναι η συνέχεια του πρώτου και να λειτουργούν και τα 2 σαν 1.. Οπως κατάλαβαίνεις στο ερώτημα που θέτεις, θα εφαρμόσεις την τρίτη επιλογή.. Αυτο γινεται μονο με το Eyefinity και απο οσο ξερω ο Meraklis εχει μια GTX275.
Meraklis56 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 ναι,την τρίτη επιλογή θέλω αλλά δεν ξέρω πως γίνεται αυτό αν καταφέρω στο παιχνίδι να ορίσω ως ανάλυση το άθροισμα του μήκους των pixels x κάθετος των 2 οθονών θα παίξει full screen? (ps.έχω 2 ίδιες οθόνες 1920x1080 LG και την GTΧ 275)
rowan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Όντως να παίζεις σε 2 οθόνες είναι ωραίο, εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω αν και έχω δεύτερη οθόνη έχει άλλη ανάλυση και μέγεθος με αποτέλεσμα όταν το προσπαθώ να χάνω την ποιότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.