traganeus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Εμένα το πρόβλημα είναι μάλλον στην GPU τώρα με απλό σερφάρισμα έχω 55 βαθμούς GPU και 38-40 στην CPU.... Δώστε λίγο τα φώτα σας παιδιά....
stefoss Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Εμένα το πρόβλημα είναι μάλλον στην GPU τώρα με απλό σερφάρισμα έχω 55 βαθμούς GPU και 38-40 στην CPU.... Δώστε λίγο τα φώτα σας παιδιά.... Κανονικές είναι αυτές οι Θερμοκρασίες για cpu αλλά λίγο τσιμπημένη για τη gpu. Πόσο φτάνει η gpu σε load? Ποιά είναι η GPU?
traganeus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 GPU έπαιξα για 10 λεπτά ένα παιχνίδι και είχε φτάσει 90 βαθμούς και γύρω στα 70 το CPU. Η κάρτα γραφικών είναι η NVIDIA GeForce 8600M GS. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω αυτό που κάνει αυτός στο βίντεο που ανέβασα, να κάνω μερικές τρύπες στο κάτω μέρος του λάπτοπ ετσι ώστε να περνάει πιο εύκολα αέρας απο ους ανεμιστήρες της βάσης στην κάρτα γραφικών. Αλλα σκέφτομαι όμως οτι θα τραβάει και πολύ σκόνη. Αλλα κάτι πρέπει να κάνω.....
AnatoliGR Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 ρε παιδια κατεβασα το everest και δειχνει τον cpu 42c ενω το speedfan 63.ποιο να εμπιστευτω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.