Προς το περιεχόμενο

θερμοκρασία laptop

AnatoliGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια παιζει κανα προγραμα να αλλαξω την ταχυτητα του ανεμιστηρα σε λαπτοπ?δοκιμασα το speedfan αλλα δεν παιζει.δειχνει απλα την θερμοκρασια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λοιπον το ανοιξα το καθαρισα αλλαξα την παστα αλλα η θερμοκρασια παραμενει υψηλη.μολις παει 67 αρχιζει να δουλευει το ανεμιστερακι κ πεφτει στους 60 βαθμους.κ μετα παλι τα ιδια.μπορω καπως να βαλω το ανεμιστερακι να δουλευει συνεχεια?

Δημοσ.

Aπο fujitsu όσα έχουν πέσει στα χερια μου είχαν όλα υψηλές θερμοκρασίες

γενικά ζεματαγανε.

Τώρα από την στιγμή που άλλαξες παστα και καθάρισες το fan δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι άλλο , εκτός από μια βάση με ανεμιστήρα αν και νομίζω ότι δεν κάνουν δουλειά.

Ακόμα δες αν έχει επιλογή στο bios να δουλεύει συνεχεία το fan .

Δημοσ.

Σχετικα με προγραμμα ελλεγχου του fan δεν θα σου παιξει περνουν εντολη απο το bios αυτα.

Αν ομως βρεις κατι πες το μας θα ενδιαφερει και αλλους.

Δημοσ.

Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα, έχω βάση με 3 ανεμιστήρες αλλα όταν ζοριστεί το pc με κανα παιχνίδι. ΠΧ στο Need For Speed μου το έκανε, σβήνει απο μόνο του. Τί μπορώ να του κάνω? Έχω βάλει και ένα δυνατότερο ανεμιστηράκι στην βάση.

Δημοσ.

παιδια εχω βαση.θα δοκιμασω το undervolting.thanks

Βασικά δεν πρέπει να ανησυχείς για τις θερμοκρασίες, γιατί ο AMD Turion σημειώνει υψηλές θερμοκρασίες με αποτέλεσμα συνεχώς να δουλεύει το ανεμιστηράκι.

Δημοσ.

κοιτα για αρχη κανε ενα defrag k clean disk.μετα βγαλε οποιο αχριστο προγραμμα απτο msconfig/startup.κ μετα ανοιγεις το λαπτοπ κ το καθαριζεις απο σκονη κ αν μπορεις αλλαξε την παστα.

εγω τα εκανα ολα αυτα αλλα διαφορα στην θερμ.δεν ειδα.εχθες δοκιμασα το undervolt αλλα τπτ το ιδιαιτερο.

Δημοσ.

Βασικά δεν πρέπει να ανησυχείς για τις θερμοκρασίες, γιατί ο AMD Turion σημειώνει υψηλές θερμοκρασίες με αποτέλεσμα συνεχώς να δουλεύει το ανεμιστηράκι.

Aυτο ξαναπεστο!!!

Δημοσ.

οντως εχω διαβασει απο πολλους το ιδιο θεμα με την θερμοκρασια.κ αποτι βλεπω οσο κ να παει η θερμ.max 70 το λαπτοπ δεν δημιουργει καποιο προβλημα

Δημοσ.

Δυο χρονια πραγματικη κολαση με τις θερμοκρασιες και το cpu usage απο το pavilion dv9820-στο χρονο αλλαγη του fan(70euro συνολικο κοστος απο hp).

Και τωρα με το hp tx2-1020 της φιλης μου,πρεπει να μπω στην ιδια διαδικασια με σενα,γιατι επαψε να ανοιγει και μαλλον υπερθερμανση cpu ή gpu μου μυριζει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...