Προς το περιεχόμενο

RPG που να συνισταται..

3leven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Divine Divinity : πολύ καλό rpg με κάμερα god view και ωραία quest

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=4xCSIUrAvzE&NR=1[/ame]

Beyond Divinity (Δέυτερο της σειρας)

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=2KEkuqszBZI&feature=related[/ame]

Divinity 2 the dragon knight saga (τρίτο της σειράς + expansion)

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=klm0zewTBAQ&feature=related[/ame]

Δημοσ.
Το εχω δοκιμασει.. Δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος.. Καθολου ρεαλισμος..

Αν και οι βρικολακες ειναι το αντικειμενο μου ειτε σε παιχνιδια ειτε σε σειρες ειτε σε ταινιες..

Tι εννοεις ρεαλισμο?rpg θελεις!

Δημοσ.
Tι εννοεις ρεαλισμο?rpg θελεις!

Επειδή το πέρασα πρόσφατα στον pc μου (για λίγο) μάλλον λέει που όλα φαίνονται σαν να έχεις πάρει τριπάκι.

Δημοσ.

Εγώ δοκίμασα αυτό το Witcher για το οποίο όλοι κάνουν θετικά σχόλια,

αλλά με ξενέρωσε πάρα πολύ ο τρόπος με τον οποίο γίνονται οι μάχες.

Έπαιξα όλο κι' όλο κανά 15λεπτο βέβαια, αλλά ήταν αρκετό για να με αποτρέψει από το να ξαναασχοληθώ με το παιχνίδι.

Αξίζει να προσπαθήσω; Συνηθίζεται ο χειρισμός; Λέει όντως τόσο το παιχνίδι;

Δημοσ.

Αφού πιάσαμε και τα παλιότερα αξιόλογα παιχνίδια, και το Arx Fatalis είναι ενδιαφέρον λόγω της μαγείας του, αλλά τα γραφικά του πρέπει να φαίνονται άθλια.

Αλήθεια, ποιό είχε μεγαλύτερο χάρτη, το Sacred ή το Divine Divinity? Νομίζω το Sacred...

Από εκεί και πέρα νομίζω πως τα Gothic 2 και 3 θα σε καλύψουν όπως και το Risen αλλά είναι για πεπειραμένους, τα Morrowind και Oblivion τα σιχάθηκα (ειδικά το δεύτερο, από τα χειρότερα που έχω δει). Μπροστά στο θέμα του ρεαλισμού βέβαια σηκώνω τα χέρια ψηλά και αλλάζω μήκος κύματος.

EDIT: Στο Witcher οι μάχες είναι αυτές που είναι, αλλά τουλάχιστον συνηθίζονται. Αν δεν το παίξεις χάνεις ένα από τα καλύτερα RPG του είδους πάντως.

Δημοσ.
Εγώ δοκίμασα αυτό το Witcher για το οποίο όλοι κάνουν θετικά σχόλια,

αλλά με ξενέρωσε πάρα πολύ ο τρόπος με τον οποίο γίνονται οι μάχες.

Έπαιξα όλο κι' όλο κανά 15λεπτο βέβαια, αλλά ήταν αρκετό για να με αποτρέψει από το να ξαναασχοληθώ με το παιχνίδι.

Αξίζει να προσπαθήσω; Συνηθίζεται ο χειρισμός; Λέει όντως τόσο το παιχνίδι;

Όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει, το ίδιο είχα κάνει κι εγώ. Έπαιξα 15', μου φάνηκαν λίγο περίεργες οι μάχες, το κοψα.Το ξεκίνησα πριν 1+ μήνα (με καλύτερη διάθεση) και μπορώ να πω ότι δεν μου κακοφαίνονταν μετά από λίγη ώρα. Το μόνο ενοχλητικό είναι η κάμερα σε λίγες περιπτώσεις που βρίσκεσαι με την πλάτη στον τοίχο αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο κι αυτό.

Αν είχα την πολυτέλεια του ελεύθερου χρόνου, θα δοκίμαζα να το παίξω πάλι απ την αρχή, ακολουθώντας λίγο διαφορετικό path (αν και η ιστορία είναι γενικά linear) και χρησιμοποιώντας περισσότερες απ τις δυνατότητες που σου παρέχει (πχ 3 απ τα 5 "spells" δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ, απ τα 50 ειδών potions χρησιμοποίησα μόνο τα 3-4, κάποια quests δεν τα ολοκλήρωσα κλπ).

Δημοσ.
Neverwinter Nights 1 & 2 με τα expansions νομίζω δεν είπαμε....:-)

Παιχνιδάρες!!!

Δημοσ.

Τι εννοεις για το ειδος του? Το Βaldur's Gate και το ΝWN 2 μια χαρα μου φανηκαν. Στο 1 βαραγε ενας περιμεναν 2-3 δευτερολεπτα, βαραγε ο αλλος κτλ.

Δημοσ.

Ναι αλλά με τον τρόπο αυτό προλάβαινες (αν ήσουν σβέλτος) να κάνεις μάχες σχεδόν real-time. Αλλιώς θα πρεπε να κάνεις σχεδόν σε κάθε γύρο pause μόνος σου (για χρήση spells, skills etc).

Δημοσ.

Μαλλον σχεδον turn based εννοεις. Νταξει θεμα γουστου ειναι, προτιμώ οταν θελω να κανω planning να κανω συχνό pause και οταν θελω να δω μαχη να βλεπω γρηγορη μαχη παρα αυτο παντως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...