Προς το περιεχόμενο

RPG που να συνισταται..

3leven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εκανα σημερα format για να βαλω τα Windows 7 και το pc μου ειναι αδειο απο παιχνιδια..

Θα ηθελα να ρωτησω μετα απο το Dragon Age Origins το οποιο δοκιμασα τελευταια αλλα δεν με εξεπληξε , υπαρχει τιποτα καλυτερο σε τετοιο στυλ (RPG) που αξιζει να δοκιμασω?

Ειχα βρει για ενα RPG πριν μια βδομαδα στο φορουμ , αλλα δεν μπορω να θυμηθω με τιποτα το τιτλο..

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Μόλις τελείωσα το Witcher και το προτείνω. Dragon Age έπαιξα απειροελάχιστα αλλά νομίζω ότι είναι σε παρόμοιο στυλ.

Δημοσ.

Αν δεν εχεις πρόβλημα με παλια παιχνίδια(και γραφικά) σου συντιστώ τα κλασσικά Baldur's Gate, Planescape Torment κτλ.

Για πιο πρόσφατα το Oblivion και τα Fallout(3 και New Vegas) μου αρέσαν αλλα ειναι FPS/RPG.

Αν σου αρέσουν τα hack n slash δες για Diablo 1 και 2(και 3 που βγαινει καποια στιγμη), Dungeon Siege 2(και το 3 που βγαινει το 11).

Επίσης για τα Mass Effect εχω ακουσει καλά λόγια, αλλα δεν τα εχω παιξει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πιο κοντά στη λογική του DA μου φαίνεται πως είναι το Mass Effect (1, 2, το δεύτερο καλύτερο στα σημεία).

Σίγουρα αξίζει το Witcher, το Drakensang είναι επίσης καλό. Υπό προϋποθέσεις θα έλεγα και το Riven, αλλά αν θέλει κανείς να πάει πιο πίσω το Gothic 2 είναι πιο στιβαρό συνολικά.

Επίσης υπάρχουν κάποια νήματα για προτεινόμενα RPG στο forum, θα υπάρχουν σίγουρα και άλλες ιδέες.

Δημοσ.

Καμία σχέση το Witcher με το Dragon Age.

Αν θες κάτι μεσαιωνικό με σπαθιά και ξόρκια παίξε Witcher. Αν θες κάτι διαστημικό και πιο action, με μπαμ μπουμ κλπ, Mass Effect 2 (αλλά χωρίς να έχεις παίξει το 1 δε θα καταλάβεις πολλά από το σενάριο). Αν θες κάτι σε στυλ Μαντ Μαξ με μεταλλαγμένους και ερειπωμένες πόλεις στην έρημο παίξε Fallout: New Vegas. Μπορείς να δεις επίσης το Alpha Protocol που είναι κατασκοπικό, κάτι σαν James Bond + Splinter Cell. Για πιο παλιά παιχνίδια που ξεχωρίζουν, το Vampire The Masquerade: Bloodlines που είναι με βρικόλακες.

Το βασικό ερώτημα όμως είναι πώς θες να είναι το παιχνίδι σου, όχι το τι υπάρχει.

Δημοσ.

Το Dragensag ηταν τελικα αυτο που προσπαθουσα να θυμηθω.... (καποιος το ανεφερε παραπανω)..

Και ναι ψαχνω κατι σε στυλ ιπποτων-μαγων και ετσι...

Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις..

Αν υπαρχει τιποτα αλλο που δεν υποθηκε ακομα εδω θα ειμαι :P

Δημοσ.
[...] Υπό προϋποθέσεις θα έλεγα και το Riven [...]

Πολύ καλό για τους λάτρεις του είδους αλλά μάλλον το Risen εννοείς :)

Δημοσ.

Two Worlds II?

; Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish <------ Δε με αφήνει να στείλω μήνυμα, βγάζει αυτό????

Δημοσ.
Στη θεση σου θα ειχα εγκαταστησει ηδη το Bloodlines με το community patch.

Το εχω δοκιμασει.. Δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος.. Καθολου ρεαλισμος..

Αν και οι βρικολακες ειναι το αντικειμενο μου ειτε σε παιχνιδια ειτε σε σειρες ειτε σε ταινιες..

Δημοσ.
Το εχω δοκιμασει.. Δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος.. Καθολου ρεαλισμος..

Αν και οι βρικολακες ειναι το αντικειμενο μου ειτε σε παιχνιδια ειτε σε σειρες ειτε σε ταινιες..

Για την εποχή του ήταν απίστευτο,για τώρα όντος δεν είναι να το βλέπεις καν.

• Super Moderators
Δημοσ.

Σωστά, Risen και όχι Riven όπως έγραψα.

Επίσης, αν αρχίσουμε να πηγαίνουμε πιο πίσω και εφόσον τα γραφικά δεν είναι πρώτη προτεραιότητα, αντί του Oblivion (vanilla) θα πρότεινα Morrowind GOTY.

Ακόμη πιο πίσω, αλλά απόλυτα διαχρονικό (και μοναδικό στο είδος του, μέχρι σήμερα) το Planescape: Torment, RPG με την ουσιώδη έννοια της λέξης. Κυκλοφορούν και κάποια patch που βελτιώνουν resolution και το προσαρμόζουν σε οθόνες 16:9.

Μετά θα είχα να προτείνω κάποια indie rpg, τα οποία έχουν καλή βάση, αλλά υστερούν πολύ στον τομέα των γραφικών (90'ς στην καλύτερη) και αυτό έχω διαπιστώσει ότι ενοχλεί πολλούς σύγχρονους gamers. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας δει τα δύο Eschalon της Basilisk Games.

Δημοσ.
Παιδια εκανα σημερα format για να βαλω τα Windows 7 και το pc μου ειναι αδειο απο παιχνιδια..

Θα ηθελα να ρωτησω μετα απο το Dragon Age Origins το οποιο δοκιμασα τελευταια αλλα δεν με εξεπληξε , υπαρχει τιποτα καλυτερο σε τετοιο στυλ (RPG) που αξιζει να δοκιμασω?

Ειχα βρει για ενα RPG πριν μια βδομαδα στο φορουμ , αλλα δεν μπορω να θυμηθω με τιποτα το τιτλο..

Ευχαριστω!

Septerra Core: Legacy of the creator.

Παλιό (1999 αν θυμάμαι καλά), πρωτότυπο παιχνίδι, φοβερό σενάριο με 100+ ώρες παιχνιδιού, συνδυασμός real-time και turn based στοιχείων μάχης. Το τελευταίο καλό, 2D, rpg που έπαιξα μαζί με το Icewind Dale. 800κάτι megabyte πιάνει, ρίξτου μια ματιά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...