Fangakos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Θα ήθελα κάποιος που έχει τρέξει 3dmark vantage με E6750 cpu η παραπλήσιο να μου πεί τι cpu scores έχει βγάλει.Thanks
Fangakos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 ΟΚ, γιατί όμως; Είχα κάτι περίεργα results και θέλω να δώ τι παίζει Με default nvidia drivers των windows7 έβγαλα http://service.futuremark.com/home.action?resultId=2724398&resultType=19 και με τούς 260.99 έβγαλα P11158 score 28576 cpu score και 9274 gpu score αρα κάτι δε πάει καλά
Fangakos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 to physx φταίει και εγώ την είχα πάθει έτσι Στην αρχή που είχα τους τελευταιους physX μου απενεργοποιουσε το aero και εβγαζε error οταν πατουσα να αρχισει το benchmark μετα τους εβγαλα με sweeper εβαλα πρωτα το vantage και μετα εβαλα τους drivers.Αρα λυση για αξιοπιστα results δεν υπάρχει?
lelos1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Στην αρχή που είχα τους τελευταιους physX μου απενεργοποιουσε το aero και εβγαζε error οταν πατουσα να αρχισει το benchmark μετα τους εβγαλα με sweeper εβαλα πρωτα το vantage και μετα εβαλα τους drivers.Αρα λυση για αξιοπιστα results δεν υπάρχει? το κάνεις disable από το control panel της nvidia
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Eρωτηση. Σε συστημα σαν της υπογραφης μου, περα απο τα benches συμφερει να εχω το physx γυρισμενο στη cpu η στην gpu? Μιλαω για απλη καθημερινη χρηση, office-browsing κλπ. Και κανα game αραια και που, εως πολυ αραια, εως σπανια.
venumis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Eρωτηση. Σε συστημα σαν της υπογραφης μου, περα απο τα benches συμφερει να εχω το physx γυρισμενο στη cpu η στην gpu? Μιλαω για απλη καθημερινη χρηση, office-browsing κλπ. Και κανα game αραια και που, εως πολυ αραια, εως σπανια. Υποτίθεται οτι στο πρόγραμμα της Nvidia προτείνει να το εχεις στο auto..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.