mynam3 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Πουλανε καπου στην Αθηνα?Στο JUMBO/Zaharias Κλπ ειναι χαρτινες
bnvdarklord Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Στα Public εχει σιγουρα, αλλα λογικά ετσι ειναι η κατασκευή τους, δεν νομιζω να υπάρχουν και χαρτινες και πλαστικές εκδόσεις.
RottenLungs Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Υπάρχουν και αδιάβροχες. Μάλλον αυτές θα λέει το παιδί. Οι κανονικές είναι σαν τραπουλόχαρτα και άμα πέσει νερό χαλάνε.
mynam3 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δεν εχω ιδεα αν κυκλοφορει κατι τετοιο. Εγω στα jumbo ειχα παρει πριν μεγαλο διαστημα ενα μικρο κουτακι του οποιου οι καρτες μεσα ειναι απο χαρτι, σαν τραπουλοχαρτα οπως λεει ο φιλος. Ομως τα τραπουλοχαρτα, κυκλοφορουν σε πλαστικομ και χαρτινο.. Υπαρχει κατι αντιστοιχο στο UNO? Τωρα αν ειναι αδιαβροχες...Λιγο το κακο.Πλαστικο να ειναι γυρω γυρω γιατι απο την πολυ χρηση τωρα τελευταια σκιζονται/φθειρονται οι χαρτινες καρτες.
RottenLungs Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Νομίζω πως αυτές που σου λέω θα σου είναι ότι πρέπει. Και καλά της βγάλανε για παραλία και έτσι. Ενα γρήγορο search ου έκανα δεν μου έφερε κάποιο αποτέλεσμα για Ελλάδα.
athlios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Πιο πολυ τα καλοκαιρα τις βλεπω στα μαγαζια αυτες αλλα μου τι δινει που ειναι "διαφανεις" . Ebay is your friend.
steliospal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 κυκλοφορούν τέτοιες στην Ελλάδα, έχω τέτοιες αλλά δεν θυμάμαι απο που τις πήρα! Δοκίμασε και s.m αν και είναι όντως καλοκαιρινές!
badwolf_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Αυτές τις αδιάβροχες τις είχα αγοράσει εγώ από το super market του ΑΒ Βασιλόπουλου, είναι στα εποχιακά του είδη, προς το καλοκαίρι θα τις βρεις, είναι πραγματικά αδιάβροχες αφού είναι πλαστικές, ότι πρέπει για παραλία.
Tilemaxx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Και στα Jumbo είχα συναντήσει αδιάβροχες Uno, και μάλιστα σε χειμερινή περίοδο. Είναι πιο ακριβές απο τις κλασικές. Πάντως μπορείς να κοιτάξεις και εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.