Kasrith Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Χμμ το Hot Fuzz το είχα .. παραγγείλει προ πολλού αλλα ποτέ δεν έκατσα να το δω. Ευχαριστώ που μου το θύμησες
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Αφού δείτε Hot Fuzz και Shaun Of The Dead δείτε μετά και την απίστευτη σειρά Spaced όπου πρωταγωνιστεί πάλι ο Simon Pegg.
alex_000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 ΔΕΙΤΕ ΤΟ PEEP SHOW ΛΕΜΕ αμάν πια το έχω πεί 10 φορές. όσους τους αρέσει ο Simon Peg ας μήν δουν τίποτα απο αυτά που προτείνω γιατί είναι ο μόνος Αγγλος που συχαίνομαι
tds2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 μπραβο βρε alex_OOO και αναρωτιομουν σε πια σειρα επαιζε ο david mitchell! θα το δω!
zenso Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δύο φετινές σειρές που μου αρέσουν, κυρίως λόγω πρωταγωνιστών. The Trip, με Steve Coogan και Rob Brydon. Whites, με Alan Davies. Food related και οι δύο.
AzmoDeus Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Two Pints of Lager and a Packet of Crisps Coupling. ΥΓ: ναι χρησιμοποιω ελληνικους χαρακτηρες
RnC921 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδιά ξέρετε καμία σειρά που να είναι έτσι ψιλοκαμένη σαν το Black Books και με το ίδιο black humor?? ψάχνω τόσο καιρό κάτι παρόμοιο και φυσικά δν υπάρχει..
Toufas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Α, δεν ηξερα το the trip, το whites το ειδα λογω πρωταγωνιστη και θεματολογιας! To αστειο ειναι οτι ο πρωταγωνιστής του Whites μοιαζει με τον marco pierre white ---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 19:13 ---------- ρε παιδιά ξέρετε καμία σειρά που να είναι έτσι ψιλοκαμένη σαν το Black Books και με το ίδιο black humor?? ψάχνω τόσο καιρό κάτι παρόμοιο και φυσικά δν υπάρχει.. http://en.wikipedia.org/wiki/Garth_Marenghi%27s_Darkplace http://en.wikipedia.org/wiki/Saxondale και http://en.wikipedia.org/wiki/Nathan_Barley
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδιά ξέρετε καμία σειρά που να είναι έτσι ψιλοκαμένη σαν το Black Books και με το ίδιο black humor?? ψάχνω τόσο καιρό κάτι παρόμοιο και φυσικά δν υπάρχει.. Black books δεν νομιζω να βρεις αλλα στο ιδιο καψιμο,Father Ted @Toufas Downloading.Υποσχομενες φαινονται.Κριμα που ειναι απο 6 επεισοδια η καθεμια.
zenso Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Funny indeed. Ευτυχώς ο White του Alan δεν είναι τόσο dead serious όσο φαίνεται να είναι ο Marco (από λίγα που έχω δει μ'αυτόν), δε νομίζω πως θα του πήγαινε. Επιπλέον έχει μουστάκι, bonus points γι'αυτό. Το The Trip δε δίνει τόση βάση στο φαγητό πάντως, όσο στις συζητήσεις Coogan-Brydon (οι οποίες είναι αρκετά αυτοσχεδιασμένες, και, λόγω ατόμων, can't go wrong with that). Μ'έχει ψήσει πολύ μέχρι στιγμής.
Toufas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 The trip: οτι και να πω ειναι λιγα, τρομερη σειρα,παρα πολυ ευχαριστη
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 The trip: οτι και να πω ειναι λιγα, τρομερη σειρα,παρα πολυ ευχαριστη Θα το τιμησω κ αυτο.Ρε συ το Darkplace,ποοοοοοοοσο καμμενη σημερα ειναι?Βγαινει εκτος οποιαδηποτε κλιμακας
tds2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 ξερει κανεις να μου πει αν grandmas house το ειναι καλο? παιζει ο simion amstell(που ειναι καλος) και λεω να το παρακολουθησω...
elpintor Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 ρε παιδιά ξέρετε καμία σειρά που να είναι έτσι ψιλοκαμένη σαν το Black Books και με το ίδιο black humor?? ψάχνω τόσο καιρό κάτι παρόμοιο και φυσικά δν υπάρχει.. IT CROWD!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα