tds2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 γεια σας παιδια! αναρωτιομουν αν εχουν καει και αλλοι με κωμικες βρετανικες σειρες οπως never mind the buzzcocks 8 out of 10 cats big fat quiz of the year friday night with jonathan ross the graham norton show mock the week would i lie to you? αμα εχετε και αλλες να προτεινεται ειμαι ολη αυτια!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Black Books The Office Extras Father Ted Faulty Towers IT Crowd No Heroics Blackadder ...με το Black Books και τον Dylan Moran να ειναι στα all time favorites μου απ οτι σειρα εχω δει και απο κοντα ακολουθει το Father Ted.
tds2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 το the office και το extras τα ηξερα αλλα τα υπολοιπα θα τα τσεκαρω....
benign Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Αν δεν εχεις δει τις παλιες σειρες Yes Minister και Yes Prime Minister δεν εχεις δει την καλυτερη Βρεττανικη κωμικη σειρα στην ιστορια τους. [ame] [/ame]
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 K εγω με την σειρα μου δεν εχω δει καμια απο αυτες που προτεινεις κ απο οτι βλεπω στο imdb εχουν και μπολικες seasons οι αφιλοτιμες! Προτεινε 1-2 που θα ξεχωριζες απ αυτες αν δεν σου κανει κοπο,γιατι δεν παιζει να κατσω να τις δω ολες
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 The Vicar of Dibley. Γυναίκα ιερέας (νταρντάνα και αρκετά horny) σε χωριό. Έχω δει μια season και κάτι. Καλό για να περάσει η ώρα, αλλά ώρες ώρες είναι αρκετά βαρετό. However: και Little Britain (όχι ό,τι καλύτερο, και αρκετά επαναλαμβανόμενο -που είναι μέρος της γοητείας του -αλλά έχει κορυφαίες στιγμές ειδικά όταν το συνηθίσεις). Σε στυλ "ΑΜΑΝ", δύο ηθοποιοί παίζουν σχεδόν όλους τους κεντρικούς ρόλους.
tds2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 ωραιες οι προτασεις σας αν και το πηγαινα για ποιο stand up comedy live show θα μπορουσε νατο πει κανεις οπως [ame] [/ame]
zenso Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Γενικά βλέπω/ακούω ο,τιδήποτε με Stephen Fry, Bill Bailey, David Mitchell, Dylan Moran, Ricky Gervais (+Karl Pilkington), Jonathan Ross. Αν αναφέρεσαι μόνο σε game/panel shows, personal favorite είναι το QI, αλλά παρακολουθώ και τα μισά από αυτά που γράφεις. Από κανονικές σειρές, όσες αναφέρθηκαν συν Spaced.
tds2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 ωστε βλεπουν και αλλοι!!!!! σωστο σε βρισκω απλος πρεπει να προσθεσω και jimmy carr και russel brand.
benign Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) K εγω με την σειρα μου δεν εχω δει καμια απο αυτες που προτεινεις κ απο οτι βλεπω στο imdb εχουν και μπολικες seasons οι αφιλοτιμες!Προτεινε 1-2 που θα ξεχωριζες απ αυτες αν δεν σου κανει κοπο,γιατι δεν παιζει να κατσω να τις δω ολες Gio οταν αρχισεις απο την πρωτη δεν θα θελησεις να σταματησεις αν δεν τις τελειωσεις ολες.Εγω τα τελευταια 20 χρονια βλεπω καθε επεισοδιο απο την αρχη μεχρι τελος ολων των σειρων και μετα ξαναρχιζω απο την αρχη.Μιλαμε για τετοιο κολλημα! Διαβασε μονο τα σχολια των θεατων στο imdb και θα καταλαβεις για τι προκειται. Παιδια ,off topic,αλλα εστω και αν δεν ειναι κωμωδια ,μην χασετε την σειρα Sherlock Holmes με τον φανταστικο Jeremy Brett. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2010 από benign
RottenLungs Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Καλα το αγγλικό χιούμορ είναι πολυ ιδιαίτερο και μόλις το συνηθίσεις το λατρέυεις (εγω έχω δεί κυρίως αγγλικές ταινίες με Black Humor). Όταν ήμουν μικρός έλεγα πως οι Άγγλοι δεν έχουν χιούμορ αλλα τότε δεν μπορούσα να το πιάσω. Θα ξεκινήσω κάποια απο τις σειρές που είπατε σίγουρα.
yanc Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Τhe inbetweeners απο πιο φρεσκιες σειρες. Allo allo, τρελη αναμνηση. Για πιο επικαιρες εδω Kαι φυσικα οτιδηποτε απο Gervais & παρεα... με τελευταιο το Αn idiot abroad
elpintor Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 φλέγμα rulez! χόοακ φθού χαχαχαχα καλύτερες σειρές it crowd. black books, father ted, black adder και coupling!!!
tds2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 μολις ειδα το hot fuzz! παιδια τι ταινια ηταν αυτη! δεν μπορω να το πιστεψω!! τελειαααααααα!! αμα δεν τι εχετε δει θα σας αλλαξει την εικονα που εχετε για ταινιες δρασης!!! ου αο ου!!!! το επομενο ειναι shaun of the dead.. (χιχιχιχχιχχι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα