Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια! αναρωτιομουν αν εχουν καει και αλλοι με κωμικες βρετανικες σειρες οπως

never mind the buzzcocks

8 out of 10 cats

big fat quiz of the year

friday night with jonathan ross

the graham norton show

mock the week

would i lie to you?

αμα εχετε και αλλες να προτεινεται ειμαι ολη αυτια!!!

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Black Books

The Office

Extras

Father Ted

Faulty Towers

IT Crowd

No Heroics

Blackadder

...με το Black Books και τον Dylan Moran να ειναι στα all time favorites μου απ οτι σειρα εχω δει και απο κοντα ακολουθει το Father Ted.

Δημοσ.

Αν δεν εχεις δει τις παλιες σειρες Yes Minister και Yes Prime Minister δεν εχεις δει την καλυτερη Βρεττανικη κωμικη σειρα στην ιστορια τους.

[ame]

[/ame]
  • Moderators
Δημοσ.

K εγω με την σειρα μου δεν εχω δει καμια απο αυτες που προτεινεις κ απο οτι βλεπω στο imdb εχουν και μπολικες seasons οι αφιλοτιμες!

Προτεινε 1-2 που θα ξεχωριζες απ αυτες αν δεν σου κανει κοπο,γιατι δεν παιζει να κατσω να τις δω ολες:-)

• Moderators
Δημοσ.

The Vicar of Dibley. Γυναίκα ιερέας (νταρντάνα και αρκετά horny) σε χωριό. Έχω δει μια season και κάτι. Καλό για να περάσει η ώρα, αλλά ώρες ώρες είναι αρκετά βαρετό. However:

και Little Britain (όχι ό,τι καλύτερο, και αρκετά επαναλαμβανόμενο -που είναι μέρος της γοητείας του -αλλά έχει κορυφαίες στιγμές ειδικά όταν το συνηθίσεις). Σε στυλ "ΑΜΑΝ", δύο ηθοποιοί παίζουν σχεδόν όλους τους κεντρικούς ρόλους.

Δημοσ.

ωραιες οι προτασεις σας αν και το πηγαινα για ποιο stand up comedy live show θα μπορουσε νατο πει κανεις οπως

[ame]

[/ame]
Δημοσ.

Γενικά βλέπω/ακούω ο,τιδήποτε με Stephen Fry, Bill Bailey, David Mitchell, Dylan Moran, Ricky Gervais (+Karl Pilkington), Jonathan Ross.

Αν αναφέρεσαι μόνο σε game/panel shows, personal favorite είναι το QI, αλλά παρακολουθώ και τα μισά από αυτά που γράφεις.

Από κανονικές σειρές, όσες αναφέρθηκαν συν Spaced.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
K εγω με την σειρα μου δεν εχω δει καμια απο αυτες που προτεινεις κ απο οτι βλεπω στο imdb εχουν και μπολικες seasons οι αφιλοτιμες!

Προτεινε 1-2 που θα ξεχωριζες απ αυτες αν δεν σου κανει κοπο,γιατι δεν παιζει να κατσω να τις δω ολες:-)

Gio οταν αρχισεις απο την πρωτη δεν θα θελησεις να σταματησεις αν δεν τις τελειωσεις ολες.Εγω τα τελευταια 20 χρονια βλεπω καθε επεισοδιο απο την αρχη μεχρι τελος ολων των σειρων και μετα ξαναρχιζω απο την αρχη.Μιλαμε για τετοιο κολλημα! Διαβασε μονο τα σχολια των θεατων στο imdb και θα καταλαβεις για τι προκειται.

Παιδια ,off topic,αλλα εστω και αν δεν ειναι κωμωδια ,μην χασετε την σειρα Sherlock Holmes με τον φανταστικο Jeremy Brett.

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.

Καλα το αγγλικό χιούμορ είναι πολυ ιδιαίτερο και μόλις το συνηθίσεις το λατρέυεις (εγω έχω δεί κυρίως αγγλικές ταινίες με Black Humor). Όταν ήμουν μικρός έλεγα πως οι Άγγλοι δεν έχουν χιούμορ αλλα τότε δεν μπορούσα να το πιάσω.

Θα ξεκινήσω κάποια απο τις σειρές που είπατε σίγουρα.

Δημοσ.

μολις ειδα το hot fuzz! παιδια τι ταινια ηταν αυτη! δεν μπορω να το πιστεψω!! τελειαααααααα!! αμα δεν τι εχετε δει θα σας αλλαξει την εικονα που εχετε για ταινιες δρασης!!! ου αο ου!!!!

το επομενο ειναι shaun of the dead.. (χιχιχιχχιχχι)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...