kazantzidis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Εχω την Asus VK246H και οπως φαινεται απο την φωτογραφια επανω δεξια εχει κανει μια "κουρμπα" ας το πω . Δεν ειναι ενοχλητικο (εμενα δεν με ενοχλει και πολυ) αλλα εαν υπαρχει κανενας τροπος να το διορθωσω θα ηταν καλα. Επισης η εγγυηση ισχυει σε αυτες τις περιπτωσεις; Uploaded with ImageShack.us
profi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 δεν το έχω ξαναδεί...αλλά δεν νομίζω να είναι καλή ιδέα να το φτιάξεις μόνος σου!Αν είναι στην εγγύηση go for it...σίγουρα δεν πρέπει να είναι έτσι!
kazantzidis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Θα το δεχτουν στην εγγυηση; ΝΑ μιλησω με την Asus απευθειας ή με e-shop ?
kazantzidis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Τελικά το είδε Τεχνικος της Asus και λέει Ότι δεν περνάει στην εγγύηση Επειδή λέει την πίεσε κάποιος! Χ Απο εμένα η Asus άπο Εδώ και πέρα Sent from my iPhone using Tapatalk
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Πόσος καιρός έχει περάσει από τότε που την πήρες;
kazantzidis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 εστειλα εδω και ημερες και .......... περιμενω.. εδω και 3 ημερες... (μεσω vip.asus.com)
kazantzidis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 εχει 3 εβδομαδες.. δεν ξερω εαν εγινε και πιο πριν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.