Προς το περιεχόμενο

skype 5

daniel's_saving_grace

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το skype 5 είναι πια διαθέσιμο (σε beta) και για mac δίνοντας τέλος σε μια μακρόχρονη απουσία updates.

Μπορείτε να το κατεβάσετε από το skype.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...

Το skype 5 είναι πια διαθέσιμο (σε beta) και για mac δίνοντας τέλος σε μια μακρόχρονη απουσία updates.

Μπορείτε να το κατεβάσετε από το skype.com

ακομα ειναι σε beta και κατα την γνωμη μου καλη προσπαθεια αλλα θελει ακομα καποιεςβελτιωσεις!

• 1 μήνα μετά...

και επειδή έτρεξα να κάνω το update να ενημερώσω ότι είναι epic fail.

Μπορεί να προσθέτει ένα σωρό καινούρια καλούδια αλλά το UI είναι αίσχος, τεράστιο και μη διαχειρίσιμο.

Το βασικό παράθυρο πιάνει min σχεδόν το ένα τρίτο της 13 οθόνης μου, ενώ η μόνη επιλογή που βρήκα για να το κλείνω αλλά να συνεχίζω να βλέπω ποιοι είναι online (contacts monitor), έχει τεράστια γράμματα (που δεν αλλάζουν από πουθενά) και μένει πάντα on top από κάθε άλλο παράθυρο.

Καμία σχέση με το smooth που υπήρχε στην προηγούμενη version.

Αύριο πρωί γυρνάω πίσω στο 2.8

• Moderators

και επειδή έτρεξα να κάνω το update να ενημερώσω ότι είναι epic fail.

Μπορεί να προσθέτει ένα σωρό καινούρια καλούδια αλλά το UI είναι αίσχος, τεράστιο και μη διαχειρίσιμο.

Το βασικό παράθυρο πιάνει min σχεδόν το ένα τρίτο της 13 οθόνης μου, ενώ η μόνη επιλογή που βρήκα για να το κλείνω αλλά να συνεχίζω να βλέπω ποιοι είναι online (contacts monitor), έχει τεράστια γράμματα (που δεν αλλάζουν από πουθενά) και μένει πάντα on top από κάθε άλλο παράθυρο.

Καμία σχέση με το smooth που υπήρχε στην προηγούμενη version.

Αύριο πρωί γυρνάω πίσω στο 2.8

Aν σε προλαβα και εχεις το χρονο,κανε τον κοπο να ποσταρεις μια pic (ειμαι σε 13αρι και γω)

ναι φυσικά κανένα πρόβλημα,

το πρώτο screen shot με το menu του skype το οποίο δεν μπορεί να μικρύνει περισσότερο από αυτό

84m.png

το δεύτερο είναι με το contact monitor το οποίο ούτε αυτό μπορεί να γίνει ποιο μικρό (παρόλο που όπως βλέπεις δεν έχω άλλα contacts online) και μένει πάντα on-top από όλα τα άλλα παράθυρα ενώ έχει και τεράστια γράμματα!

85m.png

και τα παράλογα συνεχίζουν,

αν συνομιλείς γραπτά με κάποιον, δεν μπορείς να δεις ποιοι άλλοι είναι online (!), για να το δεις πρέπει να ανοίξεις το contacts monitor με CMD+3

Να προσθεσω οτι το share screen εχει καποιο bug οπως διαβασα και διαπιστωσα.

Εαν δεν εχεις καμερα δεν λειτουργει, δεν εχω ιδεα πως σχετιζονται μεταξυ τους.

Τωρα θα μου πεις ολα τα mac εχουν καμερα..

Εγω εχω hackintosh βεβαια και απλα εκανα plug μια usb καμερα και δουλευει κανονικα,

αν και ειδα σε forum οτι ειχαν γενικα προβλημα (οχι μονο σε hackintosh).

Κατα τα αλλα αν συγκρινω με αυτο των windows ειναι πολυ κατωτερο των mac, ειναι καπως δυσλειτουργικο..

Αυτό που μου τη σπάει περισσότερο στο skype 5 ειναι που οταν εχεις ανοιχτό conversation με cam και σου μιλήσει κάποιος με chat message πρέπει να εισαι hacker για να το δεις και να καταφέρεις να του γράψεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...