daniel's_saving_grace Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Το skype 5 είναι πια διαθέσιμο (σε beta) και για mac δίνοντας τέλος σε μια μακρόχρονη απουσία updates. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το skype.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtraktor Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Το skype 5 είναι πια διαθέσιμο (σε beta) και για mac δίνοντας τέλος σε μια μακρόχρονη απουσία updates. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το skype.com ακομα ειναι σε beta και κατα την γνωμη μου καλη προσπαθεια αλλα θελει ακομα καποιεςβελτιωσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Βγήκε final. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 και επειδή έτρεξα να κάνω το update να ενημερώσω ότι είναι epic fail. Μπορεί να προσθέτει ένα σωρό καινούρια καλούδια αλλά το UI είναι αίσχος, τεράστιο και μη διαχειρίσιμο. Το βασικό παράθυρο πιάνει min σχεδόν το ένα τρίτο της 13 οθόνης μου, ενώ η μόνη επιλογή που βρήκα για να το κλείνω αλλά να συνεχίζω να βλέπω ποιοι είναι online (contacts monitor), έχει τεράστια γράμματα (που δεν αλλάζουν από πουθενά) και μένει πάντα on top από κάθε άλλο παράθυρο. Καμία σχέση με το smooth που υπήρχε στην προηγούμενη version. Αύριο πρωί γυρνάω πίσω στο 2.8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 και επειδή έτρεξα να κάνω το update να ενημερώσω ότι είναι epic fail. Μπορεί να προσθέτει ένα σωρό καινούρια καλούδια αλλά το UI είναι αίσχος, τεράστιο και μη διαχειρίσιμο. Το βασικό παράθυρο πιάνει min σχεδόν το ένα τρίτο της 13 οθόνης μου, ενώ η μόνη επιλογή που βρήκα για να το κλείνω αλλά να συνεχίζω να βλέπω ποιοι είναι online (contacts monitor), έχει τεράστια γράμματα (που δεν αλλάζουν από πουθενά) και μένει πάντα on top από κάθε άλλο παράθυρο. Καμία σχέση με το smooth που υπήρχε στην προηγούμενη version. Αύριο πρωί γυρνάω πίσω στο 2.8 Aν σε προλαβα και εχεις το χρονο,κανε τον κοπο να ποσταρεις μια pic (ειμαι σε 13αρι και γω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 ναι φυσικά κανένα πρόβλημα, το πρώτο screen shot με το menu του skype το οποίο δεν μπορεί να μικρύνει περισσότερο από αυτό το δεύτερο είναι με το contact monitor το οποίο ούτε αυτό μπορεί να γίνει ποιο μικρό (παρόλο που όπως βλέπεις δεν έχω άλλα contacts online) και μένει πάντα on-top από όλα τα άλλα παράθυρα ενώ έχει και τεράστια γράμματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Οντως τεραστιο.. Χιλια ευχαριστω Loser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 και τα παράλογα συνεχίζουν, αν συνομιλείς γραπτά με κάποιον, δεν μπορείς να δεις ποιοι άλλοι είναι online (!), για να το δεις πρέπει να ανοίξεις το contacts monitor με CMD+3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Πραγματικά είναι EPIC FAIL το UI. Έφαγε shoot και πλέον το έχω μόνο στο iPhone. Πλέον υποστηρίζει και βίντεο κλήσεις. Καλά είναι εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 τουλαχιστον ειναι λιγο πιο μαζεμενο απο την beta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 πόσο ηλίθιο να μην σου δίνει την δυνατότητα να αλλάξεις γραμματοσειρά μέγεθος κλπ ενω πριν υπήρχε; ρε πανε καλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
February 30 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Κάποια στιγμή, διάβασα στο Web, ότι θα είναι δυνατή, αργότερα, η αλλαγή του UI με skins, themes (δε θυμάμαι). Θα προσθέσω το link αν το ξαναβρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Να προσθεσω οτι το share screen εχει καποιο bug οπως διαβασα και διαπιστωσα. Εαν δεν εχεις καμερα δεν λειτουργει, δεν εχω ιδεα πως σχετιζονται μεταξυ τους. Τωρα θα μου πεις ολα τα mac εχουν καμερα.. Εγω εχω hackintosh βεβαια και απλα εκανα plug μια usb καμερα και δουλευει κανονικα, αν και ειδα σε forum οτι ειχαν γενικα προβλημα (οχι μονο σε hackintosh). Κατα τα αλλα αν συγκρινω με αυτο των windows ειναι πολυ κατωτερο των mac, ειναι καπως δυσλειτουργικο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 εχω στο hackintosh έκανα κανενα 3ωρο share screen χωρίς το παραμικρο προβλημα πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superstarr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό που μου τη σπάει περισσότερο στο skype 5 ειναι που οταν εχεις ανοιχτό conversation με cam και σου μιλήσει κάποιος με chat message πρέπει να εισαι hacker για να το δεις και να καταφέρεις να του γράψεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.