privateer Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=aGLCQfsiSIs[/ame]
PCM Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 -Oh my god she's looking at us. Remain perfectly still ! Πολύ καλό.
yannis27gr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 I was just about to finish thinking about you... Χαχαχαχ, από βωμολοχίες είναι φουλ, η Νάταλι τσίτσιδη, τέρατα και μάγοι, ΟΚ, έτοιμη η συνταγή για 1 1/2 ώρα χαβαλέ!
mrfan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ωραιο φαινεται.Πλακα θα χει.Τιγκα στα υπονοουμενα
RottenLungs Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Καλα μόλις είδα την Portman με στριγκάκι μαγιό (το απόλυτο θηλυκό);;;; Θα την δώ σίγουρα σε Blu-Ray, να έχω καλό υλικό για μετα την ταινία.
Luciddream Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Καλα μόλις είδα την Portman με στριγκάκι μαγιό (το απόλυτο θηλυκό);;;; Θα την δώ σίγουρα σε Blu-Ray, να έχω καλό υλικό για μετα την ταινία. αχχχ... natalie... !! :-)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μονο εγω μυριζομαι πατατα ε;... αν έχεις συνηθίσει τον McBride αποκλείεται
marantonis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Χμ... δε ξερω, ψιλοβλακειες μου φαινονται οσες ατακες εχω δει μεχρι τωρα. Θα δειξει.
marantonis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Το 'δα χθες. Στην αρχη μου φανηκε μεγαλη μαλακια, απο πλευρας χιουμορ, αλλα τελικα ηταν μια ωραια παρωδιουλα. Γελασα σε μερικα σημεια, τιποτα ξεκαρδιστικο αλλα οκ, ειχε πολλες ακυρες φασεις, ενδιαφερουσα περιπετεια και δραση που κρατουσε το ενδιαφερον, ηταν χυδαιο και ασεμνο χωρις σεμνοτυφιες (που δεν το περιμενα τοσο, περα απο τα υποννοουμενα) ενω υπηρχαν -ευχαριστη εκπληξη- και σπλαττεριες! Οι ηθοποιοι μου αρεσαν, ο φρανκο δεν ηταν πειστικος (δεν ξερω αν το κανε επιτηδες) κι αυτο λειτουργησε θετικα, βασει του πνευματος της ταινιας.
kostas_dr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Η ταινία είναι σκέτη απογοήτευση. Ούτε σαν παρωδία δεν μπορείς να το δεις. Κρίμα το εξαιρετικό καστ.
stratigos24 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Πριν λιγο την ειδα και περασε η ωρα ευχαριστα. Μαρεσε..μια χαρα ηταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα