Προς το περιεχόμενο

Cowboys & Aliens

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οτι ειναι απο comic το ξερετε ή απλα νομιζετε οτι τους ηρθε τωρα να το κανουν ετσι?

anyway, οι noobades οι εξωγήινοι, αντι να πανε σε καναν φλωρο πηγανε στον bond και στον indiana solo?

Δημοσ.
anyway, οι noobades οι εξωγήινοι, αντι να πανε σε καναν φλωρο πηγανε στον bond και στον indiana solo?

:lol::lol: Επικνες!

Εγώ το περιμένω πάντως...

Δημοσ.

Εγω περιμένω πως και πώς την άλλη ταινία που θα βγεί το 2012. Ouga Bouga & Aliens

*Ouga Bouga = homo sapiens (στα ροπαλοκιακά)

Ρε τι βλέπουμε και δεν το μαρτυράμε...

Δημοσ.

φαίνεται τέλειωσε η περίοδος των βαμπίρ και ξεκίνησε η περίοδος των καουμπόηδων!

προ λίγου είδα και τούτο:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=sPgeB8Kxrmg[/ame]

τσ,τσ, τσ...μα δεν έχουν λίγη τσίπα εκεί στο hollywood. :P

Σε λίγο ο αλγόριθμος θα βγάλει: ζόμπι καουμπόηδες εναντίον πειρατών μποξέρ, να μου το θυμηθείτε.

That's what it's all about!

Δημοσ.
φαίνεται τέλειωσε η περίοδος των βαμπίρ και ξεκίνησε η περίοδος των καουμπόηδων!

προ λίγου είδα και τούτο:

http://www.youtube.com/watch?v=sPgeB8Kxrmg

τσ,τσ, τσ...μα δεν έχουν λίγη τσίπα εκεί στο hollywood. :P

Σε λίγο ο αλγόριθμος θα βγάλει: ζόμπι καουμπόηδες εναντίον πειρατών μποξέρ, να μου το θυμηθείτε.

That's what it's all about!

χαχαχαχαχαχα απίστευτο... Καλό θα ήταν να βλέπαμε και τίποτα ολύμπιους θεούς που μετανάστευσαν στην Αμερική λόγο Χριστιανισμού να βοηθούν τους καουμπόιδες να τα βάλουν με τους σαμουράι. (η ελληνική μυθολογία είναι πάντα in στο hollywood)

Y.Γ. Οι καουμπόιδες δεν λαμπυρίζουν όμως στον ήλιο...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το είδα χθές. Μου άρεσε σαν ταινία. Σου περνάει το κλίμα της εποχής που διαδραματίζονται τα γεγονότα και παρά τα cliche (ανάμενόμενη έξέλιξη) βλέπεται ευχάριστα. Αρκετή δράση και φυσικά η ολίβια :wub:

7/10

Υ.Γ. Σε κάποια στιγμή της ταινίας σε μια σκηνή δράσης με τα μπάσα να παίζουν πολύ στο σινεμά, κάνει ένα μικροσεισμό και λέω στον διπλανό: Τα εφέ έχουν προχωρήσει πολύ στο σινεμά πια :lol: :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...