Προς το περιεχόμενο

Περίεργη επίσκεψη!

karmen1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενταξει και αυτοι την δουλεια τους προσπαθουν να κανουν.μιλαω για αυτους που παιρνουν τηλ γιατι για τους κοστουματους της hol αυτο ειναι απατεωνια.

Λες οτι αυτοί που παίρνουν τηλέφωνο δεν ξέρουν τι <δουλεία> κάνουν??????

Ασε που αν πας στα σπίτια τους θα έχουν άλλους παρόχους

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

απλα αυτοι της Hol παραελεγαν ψεμματα.οτι η Hol αγορασε την περιοχη ολοκληρη.μονο οτι αγορασε την deutch telecom δεν ειπαν.

Δημοσ.

Μια τέτοια επίσκεψη σαν της karmen1983 είχα και εγώ και το παραμυθακι ξεκινάει με την ιδιότητα τους ότι έχουν σχέση με τον ΟΤΕ και πως τα τηλέφωνα σας έχουν κληρωθεί να είναι από αυτά που έχουν κερδίσει να μπουν στην πρόσφορα για μειώσει του πάγιου.Μέτα προσπαθούν να σου σερβίρουν την αλλαγή του παροχου.

Δημοσ.

Κλασικά κόλπα είναι αυτά. Το θέμα είναι πότε θα σταματήσουν να τα τρώνε όλοι για να σταματήσουν να τα κάνουν σε τέτοιο βαθμό. Έχω αρκετούς που φάγανε δωδεκάμηνες δεσμεύσεις από τέτοια τηλέφωνα.

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω ειναι τοσο χαλια η HOL ??? Αν ειναι τοσο απατεωνες που να εχεις και HOL δηλ ???

οπως θα λεγε και ο thresh πιταρισμενοι με το εξωτερικο και Traffic shaping στα p2p.κατα τα αλλα ναι δικο τους δικτυο δηθεν δικα τους καλωδια.αγορασαν τις περιοχες απο τον οτε και ολες τις μαμακιες που λενε.ειπαμε να πεις κανα ψεμα αλλα αυτοι το μαμισαν και ψοφησε.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μόλις πέρασαν και από εδώ για δεύτερη φορά, η πρώτη πρέπει να ήταν πριν από κανα χρόνο. Ρώτησε τα κλασσικά σε ποιον πάροχο είμαι, αν έχω ίντερνετ μαζί με το τηλέφωνο. Εννοείται πως ούτε είπε από που είναι (οτε, ιδιωτική εταιρεία κλπ) και χτύπησε σε όλους στην πολυκατοικία. Πέρσι τους είπα ότι δεν έχω γραμμή και ξεμπερδέψαμε στα γρήγορα. Φέτος είπα να τους πουλήσω ότι είμαι στον οτε. Ζήτησε μετά έναν λογαριασμό για να μου δώσει την έκπτωση 30% που δικαιούμαι, λέει. Άρχισα κι εγώ τα κουφά, δεν έχω λογαριασμό, δεν είναι στο όνομά μου η σύνδεση, ο λογαριασμός πηγαίνει στον κηδεμόνα μου. Πάντως δεν μπήκα στον κόπο να ρωτήσω τι και πως, τέτοια περίεργα φωνάζουν από μόνα τους.

Δημοσ.

που δικαιουσαι?που δικαιουνται ολοι:P. προσφορες τρεχουν σε ολους τους εναλλακτικους.τι παραμυθια πουλανε.

Δημοσ.

ενταξει και αυτοι την δουλεια τους προσπαθουν να κανουν.

Απο τη στιγμη που κοροιδευουν κοσμο δεν υπαρχει καμια δικαιολογια.

Κοροιδεμα χωρις σαλιο :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που κοροιδευουν κοσμο δεν υπαρχει καμια δικαιολογια.

Κοροιδεμα χωρις σαλιο :mrgreen: :mrgreen:

δεν λεω για αυτους που κοροιδευουν.αυτοι ναι θελουν κρεμασμα.λεω για αυτους που ειτε παιρνουν τηλ ειτε πανε πορτα πορτα αλλα δεν λενε οτι ειμαστε οι γαματοι και εχουμε οπτικες και αμα φυγετε απο τον οτε θα συγχρονιζεται 24 και μαμακιες.αυτοι δεν δουλευουν.ειναι απατεωνες.λεω για τον απλο κοσμακι που κανει αυτην την δουλεια ειδικα απο τηλ.

Δημοσ.

και εσωτερικοι να ειναι αμα ειναι απατεωνες θα πουν οτιδηποτε ψεμα.αλλα ναι οταν καποιος ειναι εξωτερικος συνεργατης εκει και αν πηγαινει το ψεμα συννεφο.λενε οκ και να με διωξουν συνεχιζω σε αλλη εταιρεια. Μην ειναι και σε πολλες εταιρειες απο default μερικοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...