Προς το περιεχόμενο

Περίεργη επίσκεψη!

karmen1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο ΟΤΕ δεν προκειται στην κατασταση που ειναι να στειλει κοσμο πορτα πορτα για να διαθεσει ή για να αναβαθμισει προιοντα .

Αυτο σας το λεω γνωριζοντας εκ των εσω ;)

Συνηθως κανει marketing μεσω τηλεφωνου σε ηδη υπαρχοντες συνδρομητες του . Αν ειστε σε παροχο δεν προκειται να σας ενοχλησει καποιος .

Οσο για το θεμα με τα καλωδια και τις οπτικες και οοολα αυτα , ο ΟΤΕ εχει την κυρια ευθυνη ολων των καλωδιων απο το σπιτι μας , μεχρι και τον κατανεμητη.

Κοινως στο κομματι απο το οποιο εξαρταται η ποιοτητα της γραμμης . Οι παροχοι επινοικιαζουν τα καλωδια τα ΟΤΕ λεγοντας διαφημιστικα οτι εχει

ιδιοκτητο δικτυο εννοωντας απο τον κατανεμητη μεχρι το ψηφιακο κεντρο του ιδιου του παροχου για να γινεται και η αντιστοιχη χρεωση - ρυθμιση -

παραμετροποιηση .

Οποτε οταν ακουτε για αγορασε καλωδιο , την περιοχη , την γειτονια και τα παρκα μην τσιμπατε ... Απλα ελπιζουν οτι απο τους 1000 εστω και 10 να πουν με

ενδιαφερει θα εχουν κερδος αυτους τους πελατες .

Δημοσ.

Και αναρωτιέμαι εγώ τώρα καθώς με το που έφυγε πήρα τηλ στον ΟΤΕ και το διέψευσαν κατηγορηματικά.

1) τι κέρδισε η κοπέλα από κάτι τέτοιο, καθώς ούτε χαρτί μου πρότεινε να υπογράψω ούτε τίποτα;

2) που βρήκε τον αριθμό σταθερού ενώ είναι απόρρητος;

1) Η κοπέλα δεν κέρδισε τίποτα παραπάνω από τον μισθό της

το αφεντικό κέρδισε.

2) Τον αριθμό του σταθερού τον πήρε προφανώς από κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα που δίνεις τα στοιχεία σου

όπως π.χ. τα σούπερ μάρκετ πουλάνε στοιχεία από διαγωνισμούς

Δημοσ.

Στο 2 έπεσες έξω. Ότι αγοράσω είναι με τιμολόγιο σε στοιχεία εταιρείας και όχι με προσωπικά στοιχεία. Από εκεί ΔΕΝ το βρήκε σίγουρα.

Για το 1 αν κερδίζουν έτσι μισθό θέλω και εγώ τέτοια δουλειά. Να με έπιανε πελάτη να πω ναι, αλλά έτσι μου κίνησε διάφορες υποψίες στο μυαλό.

Δημοσ.

Τα στοιχεια μου τα εχει η τράπεζα η το Πλαίσιο. Εγω πρέπει στις αποδείξεις να βάζω το τηλέφωνο μου;

Τα στοιχεια σου τα εχει η τραπεζα. Ειναι ορος της για να εχεις συναλλαγες μαζι της.

Επισης τα εχει και το Πλαισιο αν εχεις κοψει π.χ. τιμολογιο ή ονομαστικη αποδειξη.

Τα εχει γενικα και η καθε επιχειρηση στην οποια τα εχεις δωσει εμμεσα ή αμεσα (π.χ. Η καρτα ποντων στο super market) το πως τα διαχειριζεται η καθε μια ειναι στο χερι της.

Μπορεις να βαζεις το τηλεφωνο σου οπου θες, αν θες, αλλα δεν εχουν δικαιωμα να το απαιτησουν! Εκει θελω να καταληξω.

Οσο για την hol, την περιεργη επισκεψη την ειχα και γω περσι, με την ιδια ατακα (ειμαστε απο τον οτε μπλα μπλα.. κρατουσε ενα folder με εναν λογαριασμο οτε πανω πανω) μαλιστα ειχε και το θρασσος να μου ζητησει εναν δικο μου λογαριασμο οτε για να μου συγκρινει τις χρεωσεις

Επιτοπου του ζητησα το τηλεφωνο του προισταμενου του

Μου εδωσε τον τετραψηφιο της Ηολ!

Οχι αυτο του λεω, το τηλεφωνο του γραφειου του, αυτο που αναφερεσαι καθημερινα..

Πανιασε!

Πηρα και μιλησα με καποια κυρια η οποια τα μασουσε, προφανως ειναι γενικη στρατηγικη. Την απειλησα με καταγγελια στην αρμοδια αρχη.. Κρυωσε το αυτι της...

Σε καποιο blog αργοτερα εμαθα πως παρουσιαζοντας τους τον λογαριασμο του Οτε που ζητανε, αποστηθιζουν απο πανω τον κωδικο πελατη ( προσωπικα δεδομενα που λεγαμε πριν ) και καταχωρουν την αιτηση κανονικοτατα, χωρις υπογραφες χωρις τπτ. Μεχρι να καταλαβεις τι εχει γινει εχεις αλλαξει παροχο... Και καλα εμεις που κατι σκαμπαζουμε να κανουμε καμια υπαναχωρηση καταγγελια κλπ.. Παππουδες γιαγιαδες αλλοδαποι...

Σαφως και δεν ηταν απο τον Οτε.

Ηταν απο την εταιρεια door to door marketing, που συνεργαζεται η hol.

Και ηταν και χαλιας.. :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στο 2 έπεσες έξω. Ότι αγοράσω είναι με τιμολόγιο σε στοιχεία εταιρείας και όχι με προσωπικά στοιχεία. Από εκεί ΔΕΝ το βρήκε σίγουρα.

Για το 1 αν κερδίζουν έτσι μισθό θέλω και εγώ τέτοια δουλειά. Να με έπιανε πελάτη να πω ναι, αλλά έτσι μου κίνησε διάφορες υποψίες στο μυαλό.

Πέρασαν πλέον 4 μήνες από την επίσκεψη της μορφονιάς σπίτι σου. Μεταμορφώθηκε το σήμα του ΟΤΕ σε ΗOL στον λογαριασμό σου ή μπα; :)

Δημοσ.

Πέρασαν πλέον 4 μήνες από την επίσκεψη της μορφονιάς σπίτι σου. Μεταμορφώθηκε το σήμα του ΟΤΕ σε ΗOL στον λογαριασμό σου ή μπα; :)

μπααααααααααααα έχω ένα σήμα νααααααααααααααααααααααααααααα του OTE (με το συμπάθιο) ακόμα

ote_GIA_SITE_SMALL.jpg

Δημοσ.

ολο τον κοσμο και ολες τις οπτικες θα αγορασει η hol.το κακο ειναι οτι το εχουν παρακανει αυτοι οι τυποι και οτι καποιοι τους ακουνε.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν ειστε σε παροχο δεν προκειται να σας ενοχλησει καποιος .

Εγώ είμαι στη HOL και μου ρθε ο "είμαι απ τον οτε και χαρίζω" της HOL...

Δημοσ.

ενταξει και αυτοι την δουλεια τους προσπαθουν να κανουν.μιλαω για αυτους που παιρνουν τηλ γιατι για τους κοστουματους της hol αυτο ειναι απατεωνια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...