windshear Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 "στο λογαριασμό σας δεν θα έχετε πλέον πάγιο ΟΤΕ και αντί το λογότυπο του ΟΤΕ θα εμφανίζεται το σήμα της HOL" αχαχαχαχα έχω λιώσει στο γέλιο!!! Με αυτό το τρόπο προσπαθεί η HOL να κάνει πελάτες;
panosno1com Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Χτυπαει το τηλέφωνο. οπου p εγω οπου τ η τηλεφωνητρια. βαζω τα εικονιδιακια για να σας δειξω ακριβως τα..συναισθηματα π. Ναι. τ. Γεια σας απ τη Hol ειμαστε π. Α καλησπερα τι κανετε; τ. Σας εχοουμε μια προσφορα για ενα πακετο [αφηνω λιγο στην ακρη το ακουστικο και την ακουω να λεει για κατι δωρεαν και τετοια] . π. Μαλιστα πολυ ενδιαφερον προσφορα, αλλα εχω ιντερνετ και αμα θελω κατι το κοιταω και το ψαχνω μονος μου τ. Τι πάροχο εχετε αυτη τη στιγμη; π. Φόρθνετ τ. Εισαστε σιγουρος πως θελετε να παραμεινετε εκει;; π.Ναι , γιατι οχι, κομπλέ ειναι ,εσεις τι συνδεση εχετε στο σπιτι ??? τ. Εχμμμ παντως σας δινει η ΗΟΛ αυτο κ αυτο π. Ευχαριστω αλλα οπως σας ειπα εχω 4νετ.Δε σκοπευω να την αλλαξω τ. Μαλιστα,ευχαριστω πολυ για το χρόνο σας, θελετε να σας ξανακαλεσουμε για μελλοντικες προσφορες; [καπως ετσι το ειπε] π. ΟΧΙ ! Γεια σας. κ οπως ελεγε το γεια σας πατοουσα το κουμπι να κλεισει η γραμμη... πηρανε και κανα 2 φιλους μου τηλεφωνο απ οτι μου πανε.. οταν το συζητουσαμε.
anta_n Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Κλασσική περίπτωση και συνηθισμένο φαινόμενο, κυρίως από HOL και Wind. Το κακό είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα και τελικά υπογράφουν ένα παλιόχαρτο και φορτώνονται παγία για ένα χρόνο από κάτι τέτοια.
A3TeRnuS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Απ την αλλη κι επειδη κανενας δεν το εθιξε να υπενθυμισω κατι,μιας που παλιοτερα ειχε τυχει να δουλεψω σε τηλ κεντρο. Να θυμαστε οτι απ την αλλη μερια της γραμμης ειναι ενας ανθρωπος (πιθανοτατα φοιτητης που κοιταει να βγαλει χαρτζηλικι) ο οποιος δεν φταιει σε τιποτα ν ακουει μαλακιες σε περιεργο τονο επειδη πχ εχετε θεμα με τον ΟΤΕ. Το λεω αν και εφοσον οποιος/α σας καλει ειναι ευγενικοι.Αν δεν ειναι τοτε θα σας πω και το εξης. Απλα κλειστε το.Μην χασετε ουτε χρονο να τους βαλετε μυαλο ουτε να βρισετε.Δεν ιδρωνει τ αυτι τους. Προφανως θα τους εχουν βρισει ξανα και ξανα.Σας τα λεω ολα αυτα εκ πειρας.Απλα γλυτωστε χρονο και κακη διαθεση. Ν.
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 θα συμφωνησω.αν και ειναι λιγο σπαστικο να σε παρει καποιος μεσημερι εν τουτοις μιληστε ευγενικα η απλα κλειστε το.το να βρισεις καποιον που το κανει αυτο δεν εχει νοημα.ανθρωποι ειμαστε ολοι.
guido Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 προχθές κουδούνι - Καλημέρα σας . Από τον ΟΤΕ είμαι , και έχει επιλεχθεί η περιοχή σας για μείωση στις τιμές τηλεφωνίας και internet - Από την HOL είσαι ε; - Ε.. - Από την HOL δεν είσαι; - Έχετε σύνδεση στο Internet; - Σε ρωτησα αν είσαι απο την HOL. - Ναι , απλά εχ πόρτα (ναι , δεν ήταν όμορφη)
isay Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 guido έγραψες! Προτείνω να τυπώσουμε αυτοκόλλητα που να λένε «Είμαι insomniac» ή «Διαβάζω το Insomnia.gr» και να τα κολλήσουμε στην εξώπορτα. Οι επίδοξοι απατεώνες (και μην τολμήσει να πει κανένας για εργαζόμενους νέους) δεν θα μπαίνουν καν στον κόπο να χτυπάνε πόρτες.
Heatspreader Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 (ναι , δεν ήταν όμορφη) Μη λέμε τέτοια, γιατί θα τα διαβάσουν και θα πάρουν όμορφες να κάνουν τη δουλειά και μετά πέρα από ηλικιωμένους και χαμηλού νοητικού επιπέδου θα πέφτουν στη παγίδα και λιγούρηδες. Οι επίδοξοι απατεώνες (και μην τολμήσει να πει κανένας για εργαζόμενους νέους) δεν θα μπαίνουν καν στον κόπο να χτυπάνε πόρτες. Και είναι χειρότερο μάλιστα από κλεψιά! Πολύ ύπουλο! Δυστυχώς ζούμε σε μία χώρα όπου οι νόμοι όπως επανειλημμένα λέω εξυπηρετούν συμφέροντα και μόνο. Από τη στιγμή που υπογράψει κάποιος, ο νόμος καλύπτει την εταιρία...
3leven Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 θα συμφωνησω.αν και ειναι λιγο σπαστικο να σε παρει καποιος μεσημερι εν τουτοις μιληστε ευγενικα η απλα κλειστε το.το να βρισεις καποιον που το κανει αυτο δεν εχει νοημα.ανθρωποι ειμαστε ολοι. Σου πηρε 2.5 μηνες να το στοχαστεις ολο αυτο?
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 οχι βρε eleven>απλα πρεπει και το θεμα να μεινει Up να ενημερωνεται ο κοσμος για τις εξελιξεις απο τους γυφτους που μας χτυπανε κουδουνια.
veider Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 θα συμφωνησω.αν και ειναι λιγο σπαστικο να σε παρει καποιος μεσημερι εν τουτοις μιληστε ευγενικα η απλα κλειστε το.το να βρισεις καποιον που το κανει αυτο δεν εχει νοημα.ανθρωποι ειμαστε ολοι. Πάρα πολυ σωστος ο φίλος +100000000000000000000000
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 η αν δεν θες καν να μιλησεις μην σηκωνεις αποκρυψη η με το που ακουσεις οτι ειναι απο εταιρεια λες ενα δεν ενδιαφερομαι και το κλεινεις.
Bulldog3 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Αναφορικα με το θεμα των τηλεφωνηματων απο ολες τις εταιρεις, απο new day και hol εως εταιρειες οφειλης εχω να σας πω οτι με ενημερωσαν απο το ΚΕΠΚΑ οτι ο νομος οριζει πως οποιοδηποτε τηλεφωνημα για προωθηση προιοντων αποτελει παρενοχληση -μιας και το τηλεφωνο μας αποτελει προσωπικο δεδομενο!- η οποια σε περιπτωση που θελουμε να δρασουμε κανουμε τα εξης: Ζηταμε τον υπευθυνο βαρδιας και του ζηταμε να διαγραφουν τα προσωπικα μας στοιχεια απο τα data base τους καθως σε επομενο τηλεφωνημα θα προβουμε σε καταγγελια σε αναλογο φορεα! Τοσο απλα δεν θα σας ξαναενοχλησουν! Αντιστοιχα οσοι εχετε καρτες πιστωτικες και εχετε καθυστερηση οφειλης ισως προσεξατε οτι δεν σας περνουν πια απο αποκρυψη αλλα απο σταθερο! Νικη του ΙΝΚΑ οπου πλεον ειναι υποχρεωμενοι να περνουν απο σταθερο, μονο 2 φορες τη μερα και εως τεσσερα χτυπηματα! Καλα, οι τυποι τις hol δεν παιζονται, ειναι απιστευτα λαμογια και για κακη του τυχη ενας επεσε πανω μου μια κακη μερα... Χτυπησε κουδουνι, αρχισε την παραμυθα, τον καλεσα και μεσα, ( κατσε καλε μου, για πες για πες, χωρις παγιο;; really??) μεχρι να φυγει ειχα παρει για καταγγελια την Ηολ το Κεπκα, μονο τα κλαματα δεν εβαλε το καλοπαιδο.. Αλλα τους ηλικιωμενους που ξεγελασε; hol X, ξετει πολυ καλα τι λαμογια βγαζει στο δρομο... Και κατι αλλο off topic sorry, Παρανομο και καταχρηστικο δια νομου να σας ζητανε τηλ. στην αποδειξη της πιστωτικης! Αρνηθειτε! Ετσι σας βρισκουν και αρχιζουν τα τηλεφωνα ολοι.. Συλλεγουν τα χαρτακια και τα πουλανε με το κιλο για τα τηλεφωνα μετα σε εταιριες. Το χαρτακι αυτο γραφει και το ονομα σας και το τηλεφωνο , να που μας βρισκουν..
Heatspreader Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Παρανομο και καταχρηστικο δια νομου να σας ζητανε τηλ. στην αποδειξη της πιστωτικης! Όταν πληρώνουμε κάποιον λογαριασμό στη τράπεζα ή κάνουμε κατάθεση χρημάτων, στην απόδειξη που μας δίνουν μας ζητάνε να γράψουμε το κινητό μας πέρα από την υπογραφή μας. Το ίδιο συμβαίνει και στα σημεία αυτόματων συναλλαγών. Εκεί πληκτρολογείς το κινητό σου. Είναι παράνομο αυτό?
Bulldog3 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Οσον αναφορα την τραπεζα οχι, διοτι πλεον ειναι απαραιτητο η τραπεζα με την οποια συνεργαζεσαι να εχει ολα τα στοιχεια σου (φωτοτυπια ταυτοτητας, αποδειξη κατοικιας, εργασιας και λοιπα στοιχεια). Αυτο εγινε νομος πριν απο λιγα χρονια και εχει σχεση με παταξη φοροδιαφυγης και ποθεν εσχες, δεν ξερω πιο πολλα. Οταν στην τραπεζα, σου ζητανε στοιχεια, ειναι θεωρω και για δικη σου ασφαλεια αλλα δεν ξερω αν εχεις δικαιωμα να αρνηθεις οταν πχ καταθετεις σε ταμειο ή σε ΑΤΜ. Αυτο που ξερω ειναι οτι οταν πας σε εμπορικο καταστημα και θελεις να πληρωσεις με πιστωτικη ή debit, εφοσον εγκριθει και υπογραψεις εχεις δικαιωμα απο το νομο να αρνηθεις να βαλεις το τηλεφωνο σου επανω στο αποκομμα. Ουσιαστικα και οι ιδιες οι πωλητριες δεν το γνωριζουν αυτο μιας και θα σου πουν "μην γινει κατι" ή "ειναι πολιτικη του καταστηματος ". Βλακειες, ετσι κι αλλιως αν " γινει κατι" δεν προκειται να βγει χαμενο ουτε το καταστημα ουτε η τραπεζα, τρανη αποδειξη οτι αν σου κλεψουν την καρτα και στην χρεωσουν.. Χαιρετισματα.. Απλα στα μεγαλα καταστηματα και στα πολυκαταστηματα κυριως, περνανε τα χαρτακια αυτα απο το λογιστηριο και μετα με σακουλες πωλουνται με το κιλο, σε εταιριες προωθησης οι οποιες αρχειοθετουν ονομα - τηλεφωνο, δημιουργωντας ετσι ενα τεραστιο database το οποιο "δανειζουν" επι πληρωμη σε οποια επιχειρηση θελει να διαφημιστει μεσω τηλεφωνου.. Και αρχιζουν στο κινητο σου τα μηνυμματα απο κατι ασχετα ξενοδοχεια στο bansko, club, μπουζουκια, βουλευτες και εσυ αναρωτιεσαι... Καλα, που με βρηκαν τωρα αυτοι! Και να το σταθερο μεσημεριατικα η hol o οτε και οι λοιποι αγαπημενοι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.