johnykim Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Βρε karmen1983, πιο πολύ σου λέμε να το ψάξεις για να έχει ενδιαφέρον το θέμα με την κοπελιά(εκτός από την προστασία της γραμμής σου) Κρίμα που έχω hol πάντως και δεν μου τυχαίνουν τέτοια..το γυρνάω σε ΟΤΕ αμέσως! ps.Αυτό το πράμα με την hol βρε παιδιά.Είναι η μόνη εταιρία που με έχει πάρει τηλέφωνο για να αλλάξω πάροχο, ενώ είμαι...στην ίδια!
karmen1983 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Βρε karmen1983, πιο πολύ σου λέμε να το ψάξεις για να έχει ενδιαφέρον το θέμα με την κοπελιά(εκτός από την προστασία της γραμμής σου) Έβαλα λαγωνικό να το ψάξει , ε δε θα το άφηνα και έτσι. Πληροφορίες προσεχώς....
paylidis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 διαβασω αυτά και σε συνδυασμό με την χαμένη που πήγε και έβαλε τη γιαγια μου στη HOL με παρόμοιο τρόπο και σκέφτομαι ότι δεν ειμαι καθολου επιθετικός που τους κλείνω πόρτα και τηλέφωνο στα μούτρα...
salamalekum Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 απλά να μην είστε επιθετικοί σε αυτούς που φοράνε τα μαύρα κουστούυμια και γυαλιά..
orotoi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μου έχει τύχει δυο φορές. Μια στο παλιό σπίτι μια εδώ που είμαι τώρα. Εδώ πριν κανα μήνα ήταν θαρρώ.. Τύπος (μικρή ηλικία σχετικά) κουστουμάκι, φάκελο στο χέρι και τα σχετικά. Απο το θυροτηλέφωνο καταλαβαίνω τη φάση είναι γιατί μου λέει "Για μια αναβάθμιση των τηλεφώνων σας που γίνεται στη περιοχή είμαι..", οπότε του ανοίγω για να σπάσουμε λίγο πλάκα.. Μετά απο λίγο χτυπάει και η πάνω πόρτα, ανοίγω.. στο ένα μέτρο αυτός (όπως είπε και κάποιος πιο πάνω).. Αρχίζει το παραμυθάκι του.. "Γειά σας.. κάνουμε αναβάθμιση σε όλες τις τηλεφωνικές γραμμές της περιοχής" Τι εννοείς του λέω.. [γενικά σε οτι και να του έλεγα ήμουν απότομος, επιθετικός και ξεκινούσα να μιλάω πριν τελειώσει] -Έχετε ιντερνετ? -Ναι -Τι εταιρία? -Τι σε νοιάζει? -Μα να.. για να σας.. -Τι? Να με αναβαθμίσεις? Τέλος πάντων forthnet έχω (hol έχω κανονικά) -Εμείς είμαστε απο τη HOL και προσφέρουμε μπλα μπλα -Έχω και Hol.. έχω δύο εταιρίες (εκεί αρχίζει και μπλεδιάζει ο τύπος).. Και τι μου λες για αναβάθμιση και μαλακίες.. αφού είσαι απο τη hol? Σε αυτό το σημείο αρχίσε να πηγαίνει προς την απέναντι πόρτα.. και να μου λέει οτι δε μπορεί να συνεννοηθεί μαζί μου και οτι "Εγώ για σας νοιάζομαι. Για να έχετε καλύτερο ιντερνετ" (λολ). Αφού ήταν ήδη απέναντι και βάραγε κουδούνι του έκανα και ενα κραξιματικό κύρηγμα οτι αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό και είναι ανήθικο. Είναι πολύ επιθετικό και ψάχνετε να βρείτε άτομα που δε γνωρίζουν και τους εκμεταλλεύεσαι κτλ κτλ Γενικά έχουν ξεφύγει.. Εμένα γιατί δε μου τυχε το γκομενάκι?
karmen1983 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μου έχει τύχει δυο φορές. Μια στο παλιό σπίτι μια εδώ που είμαι τώρα. Εδώ πριν κανα μήνα ήταν θαρρώ.. Τύπος (μικρή ηλικία σχετικά) κουστουμάκι, φάκελο στο χέρι και τα σχετικά. Εμένα γιατί δε μου τυχε το γκομενάκι? Να κάνουμε αλλαγή; Εγώ το τυπάκο με τη μικρή ηλικία και εσυ το γκομενάκι; Έχω το κουνητό της αν έχεις του τύπου κάνω ανταλλαγή :lol::lol: Πλακίτσα για να γελάσουμε και λίγο. Πραγματικά περίεργες φάσεις και οι δύο. Ας ελπίσω να μην έχω κανένα μπέρδεμα.
nick#18 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Εμενα απο τη HOL μου τα εχουν κανει λιγο 7ζημα τσουρεκια με τα τηλ.... ολο για αλαγη με περνουν...
orotoi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 έφυγε αρων άρων.. δεν άφησε τηλ.. Το γκομενάκι το πρόλαβε ο isay (isay: περιμένουμε τηλεφωνικές συνδιαλέξεις και video απο τις συναντήσεις έτσι..) Μπέρδεμα δύσκολα να έχεις αν δεν υπογράψεις κάτι. Αν για οποιοδήποτε λόγο γίνει το παραμικρό.. απλώς τους τρέχεις. ---------- Προσθήκη στις 02:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:14 ---------- Εμενα απο τη HOL μου τα εχουν κανει λιγο 7ζημα τσουρεκια με τα τηλ.... ολο για αλαγη με περνουν... καλά εδώ παίρνουν εμένα απο hol (που έχω hol).. οτι να ναι λέμε..
nick#18 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 καλά εδώ παίρνουν εμένα απο hol (που έχω hol).. οτι να ναι λέμε.. Kαλα δεν ξερουν πια νουμερα εχουν στον isp τους? Και απο forthnet μου το εκαναν μια φορα αλλα πρεπει να με σημειωσαν ως συνδρομιτη και δε ξαναπειραν
karmen1983 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 έφυγε αρων άρων.. δεν άφησε τηλ.. Το γκομενάκι το πρόλαβε ο isay (isay: περιμένουμε τηλεφωνικές συνδιαλέξεις και video απο τις συναντήσεις έτσι..) Ναι το πρόλαβε ο isay και τον έχω και ψιλοχάσει εδώ που τα λέμε :p. Βρε λες να την έκανε να άλλαξε δουλειά;; :lol: Μπέρδεμα δύσκολα να έχεις αν δεν υπογράψεις κάτι. Αν για οποιοδήποτε λόγο γίνει το παραμικρό.. απλώς τους τρέχεις. Πραγματικά δε νομίζω να έχω κανένα μπέρδεμα αλλά έχω και μια μικρή περιέργεια να σου πω την αλήθεια αν θα δω λογαριασμό μετά από 4 μήνες.
JIML Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Η HOL εχει κλεισει διαφορες συμβασεις με εταιριες προωθησης προϊοντων. Η κοπελα που ηρθε σπιτι σου με το καρτελακι του ΟΤΕ στην πραγματικοτητα εργαζεται για μια απο αυτες τις εταιριες. (γι'αυτο και ηταν κουκλα οπως λες , σε τετοιες εταιριες οι εμφανιση μετραει παρα πολυ) Γενικα η HOL ανεκαθεν ειχε την χειροτερη φημη σαν εταιρια παροχης τηλεπικοινωνιων, και απειρες καταγγελειες. Οποτε για να αλλαξουν λιγο την γνωμη του αγοραστικου κοινου, σκεφτηκαν να αναθεσουν το προφιλ της εταιριας και το marketing σε πολλες μικρες εταιριες. Καποιες απο αυτες, παιρνοντας ποσοστα αναλογα με το ποσες νεες συνδεσεις θα κλεισουν, κατεφυγαν σε τακτικες οπως η παραπλανηση. Λεγοντας οτι αναβαθμιζεται το δικτυο της περιοχης και περνανε οπτικες ινες και πολλων ειδων αλλα ψεματα, για να ψαρεψουν θυματα. Εχουν γινει πολλες καταγγελειες στην HOL για τις συγκεκριμενες εταιριες που συνεργαζεται για την προωθηση των προϊοντων της, αλλα επειδη αυτες οι εταιριες τις εχουν φερει πελατες εκει που η HOL ηταν ετοιμη να κλεισει, πλεον σαν σοβαρη εταιρια που δεν ειναι κανει το οτιδηποτε για να περασει το θεμα απαρατηρητο. Παραλληλα οσους την πατησανε και υπεγραψαν συμβολαιο για συνδεση με την HOL, η HOL παροτι αναγνωριζει οτι εξαπατηθηκαν δεν τους αποδεσμευει απο το συμβολαιο!
cosmos000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Ναι αλλά αυτό είναι καθαρή παραπλάνηση και απάτη κατ' εξακολούθηση!! Μην ανοίγετε πόρτες παιδιά σε αγνώστους πλέον....ή για τέτοιου είδους απάτες θα είναι....ή για ληστείες ......άντε κάποιες μπορούν να σταθούν πιο τυχερές!! Τουλάχιστον το τελευταίο είναι και το πιο ειλικρινές...στο λέει χύμα τί θέλει να σου κάνει!!!! :-P
isay Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Ναι το πρόλαβε ο isay και τον έχω και ψιλοχάσει εδώ που τα λέμε :p. Βρε λες να την έκανε να άλλαξε δουλειά; Με ζητήσατε; Την κοπελιά δεν την πήρα (ούτε καν τηλέφωνο) λόγω φόρτου εργασίας. Όποιος άλλος βιάζεται εννοείται οτι μπορεί να προσπαθήσει, άλλωστε τα όμορφά πράγματα πρέπει να τα μοιραζόμαστε (εκτός απο τη σύντροφο μας, την αδερφή μας, το αυτοκίνητο μας, την μηχανή μας και τον υπολογιστή μας) ... η HOL παροτι αναγνωριζει οτι εξαπατηθηκαν δεν τους αποδεσμευει απο το συμβολαιο![/b] Δασκαλέψτε φίλους, γνωστούς και συγγενείς (ειδικά μεγάλης ηλικίας) να μην δέχονται τίποτα απο hol, ΟΣΟ και ελκυστικό να είναι.
karmen1983 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Με ζητήσατε; Την κοπελιά δεν την πήρα (ούτε καν τηλέφωνο) λόγω φόρτου εργασίας. καλά καλά και εγώ τώρα σε πίστεψα! Ναι ναι δεν την πήρες τηλέφωνο και δεν την έκανες να αλλάξει δουλειά I'm sureeee :lol::lol::lol:
LuNaTiC Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 και όχι τίποτα άλλο ήμουν και σε instance εκείνη τη στιγμή! ... Είναι σπαστικό αυτό μου χει τύχει πολλές φορές ειδικά παλιά σε κάτι Cthun μάχες....ΑΣΤΑ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.