poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 δεν προκειται να δεις τιποτα παραξενο απλα προσεχε μην σου δωσουν η στειλουν τιποτα για υπογραφη αλλιως δεν εχεις θεμα.με δικαστηριο αστα ναπανε.οπως ειπες περνανε 2-3 χρονια καθε φορα και γινονται 5-6 δικαστηρια οποτε τελειωνεις οταν εχεις πλεον πεθανει.τραγικο.κατα τα αλλα σε τετοιες περιπτωσεις υπαρχει κκαι ο συνηγορος του πολιτη και ολα αυτα.
karmen1983 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 δεν προκειται να δεις τιποτα παραξενο απλα προσεχε μην σου δωσουν η στειλουν τιποτα για υπογραφη αλλιως δεν εχεις θεμα.με δικαστηριο αστα ναπανε.οπως ειπες περνανε 2-3 χρονια καθε φορα και γινονται 5-6 δικαστηρια οποτε τελειωνεις οταν εχεις πλεον πεθανει.τραγικο.κατα τα αλλα σε τετοιες περιπτωσεις υπαρχει κκαι ο συνηγορος του πολιτη και ολα αυτα. Δεν θα έχω θέμα αν δω πχ έναν λογαριασμό προς πληρωμή, με τα στοιχεία μου χωρίς να έχω δώσει έγκριση για μεταφορά μου σε άλλο πάροχο; Όσο για το έγγραφο που ίσως στείλουν για να υπογράψω (ναι καλά και μετά ξυπνήσανε), θα έχω το νου μου να είσαι σίγουρος και ο συμφoρουμίτης isay για το ίδιο με προειδοποίησε. Ελπίζω να τελειώσει η ιστορία, σε αυτή τη περίεργη πραγματικά επίσκεψη και να μην μπω σε τρεχάματα.
poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 δεν προκεται να μπεις σε περιπετεια .κατα τα αλλα σιγουρα δεν κοβω να δεις λογαριασμο απο αλλη εταιρεια εκτος αν πραγματι δεν ειναι η hol και ειναι αλλη εταιρεια με απατη και απλα λεει οτιειναι H Hol>εκτος αν σου δωσουν τιποτα να υπογραψεις.τωρα βεβαια παιζει και το σεναριο να σου κανουν καμια αιτηση ενεργοποιησης μονοι τους και να σε μεταφερουν στο ιδιοκτητο και για αυτο να ερχεται της Hol.και εσυ να νομιζεις οτι ειναι οτε διαμεσω Hol.οποτε εκει δεν πληρωνεις τιποτα στελνεις eett αν και εκει θα σου στειλει και ο οτε.μπορει βεβεια να σου πουν οτι αγορασαμε την περιοχη ελατε και υπογραψτε και κατι τετοια.εκει μετα τους σκιζεις τα υπατα.
karmen1983 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 δεν προκεται να μπεις σε περιπετεια .κατα τα αλλα σιγουρα δεν κοβω να δεις λογαριασμο απο αλλη εταιρεια εκτος αν πραγματι δεν ειναι η hol και ειναι αλλη εταιρεια με απατη και απλα λεει οτιειναι H Hol>εκτος αν σου δωσουν τιποτα να υπογραψεις.τωρα βεβαια παιζει και το σεναριο να σου κανουν καμια αιτηση ενεργοποιησης μονοι τους και να σε μεταφερουν στο ιδιοκτητο και για αυτο να ερχεται της Hol.και εσυ να νομιζεις οτι ειναι οτε διαμεσω Hol.οποτε εκει δεν πληρωνεις τιποτα στελνεις eett αν και εκει θα σου στειλει και ο οτε.μπορει βεβεια να σου πουν οτι αγορασαμε την περιοχη ελατε και υπογραψτε και κατι τετοια.εκει μετα τους σκιζεις τα υπατα. Ξέρεις τι με κάνει να πιστεύω ότι σε μερικούς μήνες θα δω λογαριασμό; Αυτό εδώ: "θα πρέπει να σας πω ότι μετά από 2 λογαριασμούς δηλαδή σε 4 μήνες από τώρα, στο λογαριασμό σας δεν θα έχετε πλέον πάγιο ΟΤΕ και αντί το λογότυπο του ΟΤΕ θα εμφανίζεται το σήμα της HOL." Ο χρόνος θα δείξει, όπως λέει και ο λαός "αν είναι ρόδο θα ανθίσει" σωστά;
poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 απλα μπορει να στειλουν λογαριασμο δικο τους αφου υπογραψεις κατι.αλλα για να υπογραψεις μπορει να σου πουν οτι υπεγραψε τυπικα εδω για το οτι αγορασαμε την περιοχη και εσυ θα εχεις Hol.εκτος αν κανουν πουστια και σε ενεργοποιηησουν στο μουλωστο χωρις να θπογραψεις οποτε εκει θα λαβεις και χαρτι απο τον οτε αλλα και το βασικο παιρνεις τον οτε απευειας.απλα αυτοι μπορει να το κανουν με σκοπο να μην υποψιαστεις οτι σου αλλαξαν εταρεια με τον τσαμπουκα αλλα οτι εγινε επειδη αγοραστηκε οποτε και να μην το ψαξεις.να νομιζεις δηλαδη οτι μονο Hol παιζει πλεον.και να πονταρουν οτι ο κοσμος δεν θα το ψαξει.απο την αλλη επρεπε να της πεις οκ αμα γινει Hol εγω θα διακοψω και θα βαλω cosmote internet.να δουμε τι θα ελεγε.σαν δεν ντρεπονται να λενε τετοιες βλακεις στον κοσμο.ποιοι ειναι που νομιζουν οτι σε αλλαζουν ετσι εταιρεια.μονο στην ελλαδα.στο εξωτερικο θα την ειχαν κλεισει ηδη φυλακη.α ρε γιατι δεν μου πετυχαινει εμενα κανενας τετοιος να μου ερθει.σημερα πηραν μια φιλη μου την απο tellas και τις λενε βαλτε τελλας ειναι η μονη που δεν εχει καμια σχεση με τον οτε.τι κριμα να μην σηκωσω εγω το τηλ.
firewalker Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Αν σου έδωσε κινητό κάνε ένα search με τον αριθμό της στο google. Μήπως το πετύχεις πουθενά.
karmen1983 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 απλα μπορει να στειλουν λογαριασμο δικο τους αφου υπογραψεις κατι.αλλα για να υπογραψεις μπορει να σου πουν οτι υπεγραψε τυπικα εδω για το οτι αγορασαμε την περιοχη και εσυ θα εχεις Hol.εκτος αν κανουν πουστια και σε ενεργοποιηησουν στο μουλωστο χωρις να θπογραψεις οποτε εκει θα λαβεις και χαρτι απο τον οτε αλλα και το βασικο παιρνεις τον οτε απευειας.απλα αυτοι μπορει να το κανουν με σκοπο να μην υποψιαστεις οτι σου αλλαξαν εταρεια με τον τσαμπουκα αλλα οτι εγινε επειδη αγοραστηκε οποτε και να μην το ψαξεις.να νομιζεις δηλαδη οτι μονο Hol παιζει πλεον.και να πονταρουν οτι ο κοσμος δεν θα το ψαξει.απο την αλλη επρεπε να της πεις οκ αμα γινει Hol εγω θα διακοψω και θα βαλω cosmote internet.να δουμε τι θα ελεγε.σαν δεν ντρεπονται να λενε τετοιες βλακεις στον κοσμο.ποιοι ειναι που νομιζουν οτι σε αλλαζουν ετσι εταιρεια.μονο στην ελλαδα.στο εξωτερικο θα την ειχαν κλεισει ηδη φυλακη.α ρε γιατι δεν μου πετυχαινει εμενα κανενας τετοιος να μου ερθει.σημερα πηραν μια φιλη μου την απο tellas και τις λενε βαλτε τελλας ειναι η μονη που δεν εχει καμια σχεση με τον οτε.τι κριμα να μην σηκωσω εγω το τηλ. Θα σου κάνω την ίδια πρόταση που έκανα και στον isay. Σου στέλνω σε pm το νουμεράκι της την παίρνεις τηλέφωνο ότι ενδιαφέρεσαι για hol και ποστάρεις διάλογο να γελάσουμε
poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 πεστης να πατε για καφε. αν και λεει να την παρεις και να τις πεις τι βλακιες που λετε πηρα τον οτε κτλ κτλ.
karmen1983 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Αν σου έδωσε κινητό κάνε ένα search με τον αριθμό της στο google. Μήπως το πετύχεις πουθενά. Το δοκίμασα αλλά δεν έβγαλε τίποτα. Ευχαριστώ πάντως
yiannis2002s Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Είναι μέθοδος-απάτη ώστε να προσπαθήσουν να σε βάλουν στο δίκτυο της hol, εννοείται χωρίς να σε ρωτήσουν. ....Οι απατεώνες δεν είναι αυτοί που ψάχνουν κορόιδα αλλά η HOL που δέχεται τέτοιους εκπροσώπους. Νομίζω πως ΚΑΙ η HOL εχει ευθύνη! Εμενα προσωπικά με έχουν πρήξει στα τηλέφωνα, και η αναγκη για αποτέλεσμα και για να κλείσουν καμια συνδεση τους κάνει να ειναι ετσι....
karmen1983 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 πεστης να πατε για καφε. χαχαχαχα σα να έχεις δίκιο ! hmmmmm δε το σκέφτηκα αυτό ---------- Προσθήκη 18-11-2010 στις 00:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 17-11-2010 στις 23:59 ---------- Νομίζω πως ΚΑΙ η HOL εχει ευθύνη! Εμενα προσωπικά με έχουν πρήξει στα τηλέφωνα, και η αναγκη για αποτέλεσμα και για να κλείσουν καμια συνδεση τους κάνει να ειναι ετσι.... Ευθύνη για πολλά πράγματα που συμβαίνουν εδώ έχουν πολλοί, το θέμα είναι είδαμε κανέναν να την πατάει άσχημα; (ρητορικό ερώτημα) Από τη στιγμή λοιπόν που βρίσκουν ελεύθερο χώρο και αλωνίζουν πολύ καλά το κάνουν. Και σίγουρα έχουν βρει αρκετούς και τους έχουν μεταφέρει δια ριπή οφθαλμού από την μια εταιρία στην άλλη. Με βλέπω να κάνω αυτό που είπε ο poulinos, να τη καλέσω σπίτι για διευκρινήσεις ντε και καλά και να της λούσω το καφέ...
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 αν ειναι απο την Hol τοτε φταιει και η Hol αν απλα το κανει για να παρει καποια λεφτα που το θεωρω πιο δυσκολο διοτι εσι λογικα θα πηγαινες σε καποια Hol να τον πληρωσεις συν οτι θα βλεπες και λογαριασμο οτε μαζι τοτε δεν φταιει η Hol.αλλα το πρωτο βλεπω εγω.εγω θα την επαιρνα τηλ να της ελεγα οτι πηρα τον οτε και οτι μου ειπε οτι δεν στεκει και θα κανω καταγγελια.
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 kai na kλεινουν συνδεσεις με φιλοτιμο οχι με μπινια.και μετα γιατι πληρωνουν προστιμο στην eett.ελεος να κανεις τετοια βλακεια για να παρεις πελατη.ισα που κακο ονομα ειναι στο τελος .απλα ισως το προστιμο να ειναι μικροτερο απο την eett και αμα το πληρωσουν στο τελος απο οτι τα εσοδα που θα εχουν.και πολλοοι εχουν αλλαξει εταιρεια χωρις να το ξερουν.καλα που στελνει και ο οτε τα χαρτια καμια φορα.
ravend Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 μου ήρθε και μένα ένας τυπάς προχτές,κοστουμαρισμένος και με ένα φάκελο στο χέρι και είπε πως ήταν απο τον οτέ. - Καλησπέρα σας,είμαστε απο τον οτέ και κάνουμε έρευνα για την αναβάθμιση των γραμμών τις περιοχής.έχετε ιντερνετ οτε? τι σύνδεση έχετε? - 2mbps,του λέω,θα αλλάξει πάλι η βασική ταχύτητα του οτε? - εεε κάνουμε μια έρευνα για την αναβάθμιση,ναι,μήπως θα μπορούσα να δώ έναν λογαριασμό σάς για την έρευνα? - αν ήσουν απο το οτέ,δεν θα μπορούσες πολύ απλά να δείς σε ποιον ανήκει ο αριθμός και να πράξεις αναλόγως? -προτιμάμε να ερχόμαστε σε προσωπική επαφή με τον πελάτη. -καλά,μου φτάνουν και τα 2mbps και πόρτα. και τον πέτυχα την επομένη όταν πήγα στον φούρνο που ήταν με μια κοπελία και τσακώνονταν,προφανώς συνεργάτες ήταν. άν είναι απο τη hol γιατί να μη πεί εξαρχής και να φάει την πόρτα του πέντε λεπτά νωρίτερα? και όχι τίποτα άλλο ήμουν και σε instance εκείνη τη στιγμή!
scullyist Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Εμένα πριν κανένα 5-7μηνο είχε εμφανιστεί ένα παληκάρι της Ηol, με ρωτησε αν και τι σύνδεση έχω, αν θα ήθελα ν'αλλάξω για να με ενημερώσει. Του λέω σε ποιο πακέτο και εταιρεία είμαι, με ρωτάει αν έχω παράπονα/κανένα πρόβλημα. Του λέω μπα, ολα μια χαρά (να 'χαμε να λέγαμε), οπότε δεν μ'ενδιαφέρει. Είπε ευχαριστώ και χαίρεται. Πολύ ευγενικά και νορμάλ όλα, κι αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν που όταν άνοιξα την πόρτα στεκόταν -και παρέμεινε καθ'ολη την 2-3λεπτη κουβέντα- τουλάχιστον ένα μέτρο πέρα. Εκείνες τις μέρες είχαν ξαμολιθεί στη γειτονιά. Και αυτό περί ηλικιωμένων αληθεύει, μια γειτόνισσα 70αρα την έψησαν με τη μία και άλλαξε. Ακούν οι άνθρωποι ότι θα γλυτώσουν πάγιο και δεν σκέφτονται τίποτα παραπάνω, αλλά ρε παιδί μου ρώτα και μια δευτερη γνώμη από έναν πιο νέο άνθρωπο που λογικά ξέρει και κάτι παραπάνω πριν το δεχτείς. Τεσπα, μήνες μετά η συγκεκριμένη κυρία επέστρεψε στα του ΟΤΕ LoL, δεν θυμαμαι τι της έκατσε στραβα τελικά τους λίγους μήνες που είχε την Hol. Tώρα προφανώς αγρίεψαν τα πράγματα και προσπαθούν να πιάσουν κότσο και τους νεώτερους, αυτά τα ασύστολα απατεωνίστικα που διάβασα παραπάνω αξίζουν καταγγελία κανονικά, τι άλλο θα κάνουν δηλαδή. edit: Ασχετο> είναι η δεύτερη φορά σήμερα που διαβάζω thread με διάφορα απαράδεκτα για κάποια εταιρία και διαόλου σύμπτωση, την ίδια ακριβώς στιγμή παίζει διαφημιστικό banner της εκάστοτε εταιρείας από πάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.