karmen1983 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα! Πριν κανένα δίωρο ντριν χτυπάει κουδούνι ανοίγω και είναι μία κοπέλα. Ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος: -Καλησπέρα σας -Καλησπέρα σας -Είμαι από τον ΟΤΕ και θα ήθελα να σας ενημερώσω για κάποιες αλλαγές στην περιοχή σας. (είχε μαζί της φάκελο με λογότυπο ΟΤΕ + μία καρτελίτσα στο στήθος με όνομα και λογότυπο ΟΤΕ) -Σας ακούω -Η περιοχή από την Οδό 1 Μέχρι την Οδό 2 εξαγοράστηκε από τη Hol, όσον αφορά την τεχνική υποστήριξη και μια και η πολυκατοικία σας ανήκει μέσα σε αυτή τη περιοχή, θα πρέπει να σας πω ότι μετά από 2 λογαριασμούς δηλαδή σε 4 μήνες από τώρα, στο λογαριασμό σας δεν θα έχετε πλέον πάγιο ΟΤΕ και αντί το λογότυπο του ΟΤΕ θα εμφανίζεται το σήμα της HOL. -Δηλαδή για να καταλάβω, παραμένω στον ΟΤΕ με την υπάρχουσα σύνδεση και εξυπηρετούμε από τη HOL και δεν πληρώνω στον ΟΤΕ πάγιο;;; -Ακριβώς! -Μα δεν είχα καμία ειδοποίηση από τον ΟΤΕ ούτε σε λογαριασμό ούτε τηλεφωνικώς. -Έχουν αναθέσει σε 4 άτομα μέσα στα οποία είμαι και εγώ την ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής. Θα μπορούσατε μόνο να μου επιβεβαιώσετε αν ο αριθμός σταθερού σας είναι 210χχχχχχχ; (Είχε μία λίστα με τηλέφωνα και ονόματα) -Ναι αυτός είναι. -Ωραία σας ευχαριστώ καλό σας βράδυ. Και αναρωτιέμαι εγώ τώρα καθώς με το που έφυγε πήρα τηλ στον ΟΤΕ και το διέψευσαν κατηγορηματικά. 1) τι κέρδισε η κοπέλα από κάτι τέτοιο, καθώς ούτε χαρτί μου πρότεινε να υπογράψω ούτε τίποτα; 2) που βρήκε τον αριθμό σταθερού ενώ είναι απόρρητος; Ρώτησα γνωστούς στη γειτονιά και πέρασε και από αυτούς. Από έναν γνωστό τρία στενά πάνω από το σπίτι μου, πέρασε ένας νεαρός για ενημέρωση. Ότι είναι απάτη είναι αλλά τι κερδίζουν;
11demian111 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 αρκετα περιεργο.υπαρχει περιπτωση να ειναι απο καμια διαφημιστικη εταιρια και ηθελαν να επιβεβαιωσουν το τηλεφωνο σου,ή κατι τετοιο. Επρεπε να ζητησεις καποια επιβεβαιωση οτι ειναι απο τον ΟΤΕ
pournaras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μπορει απλα να ειναι καμμια οργανωμενη σπειρα, και να κανουν ενα πρωτο ελεγχο για να δουν ποιος και ποτε ειναι στο σπιτι. Καλου κακου εχετε το νου σας αυτο τον καιρο.
karmen1983 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 αρκετα περιεργο.υπαρχει περιπτωση να ειναι απο καμια διαφημιστικη εταιρια και ηθελαν να επιβεβαιωσουν το τηλεφωνο σου,ή κατι τετοιο.Επρεπε να ζητησεις καποια επιβεβαιωση οτι ειναι απο τον ΟΤΕ Μου άφησε μέχρι όνομα και κινητό να φανταστείς αν έχω κάποια απορία όταν έρθει ο νέος λογαριασμός. Φυσικά δεν της ζήτησα ταυτότητα αν είναι όντως η Μαριάννα Φ. Ε τι να πω; ---------- Προσθήκη στις 21:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:24 ---------- Μπορει απλα να ειναι καμμια οργανωμενη σπειρα, και να κανουν ενα πρωτο ελεγχο για να δουν ποιος και ποτε ειναι στο σπιτι. Καλου κακου εχετε το νου σας αυτο τον καιρο. Αυτό το σκέφτηκε ο φίλος μου, όταν γύρισε από τη δουλειά και του είπα το γεγονός. Αλλά ούτε ζήτησε να περάσει μέσα, ούτε τίποτα, έμεινε απέξω και το εσωτερικό του σπιτιού απο εκεί που ήταν δε το έβλεπε
AlexNet Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μάλλον ήθελε να σε γνωρίσει. Κ εμένα κάποια στιγμή πέρασε κάποια που δήλωσε οτι ήταν από τον οτε και η οποία επέμενε μάλιστα να με ενημερώσει,αλλά όχι στην εξώπορτα, αλλα μέσα στο σπίτι.
TheELF Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μου άφησε μέχρι όνομα και κινητό να φανταστείς αν έχω κάποια απορία όταν έρθει ο νέος λογαριασμός. Φυσικά δεν της ζήτησα ταυτότητα αν είναι όντως η Μαριάννα Φ. Ε τι να πω; Μάλλον κάπου εδώ είναι το κόλπο θα στείλουν ψεύτικους λογαριασμούς και όποιος πληρώσει.
SpirtouLisS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μάλλον κάπου εδώ είναι το κόλπο θα στείλουν ψεύτικους λογαριασμούς και όποιος πληρώσει. που μπορει καποιος να πληρωσει ενα ψευτικο λογαριασμο??? δλδ θα σου αφησουν ενα ψευτικο λογαριασμο εσυ θα πας να τον πληρωσεις σε HOL ή ΕΛΤΑ και με τη σειρα τους θα δωσουν τα λεφτα στη σπειρα???
isay Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Είναι μέθοδος-απάτη ώστε να προσπαθήσουν να σε βάλουν στο δίκτυο της hol, εννοείται χωρίς να σε ρωτήσουν. Στόχος τους είναι κυρίως γέροι άνθρωποι ή άτομα χαμηλού νοητικού επιπέδου. Το μόνο που κάνανε τώρα ειναι να επιβεβαιώσουν το σταθερό σου, οπότε θα αρχίσουν τα τηλέφωνα με (και καλά) προσφορές. Άμα πετύχουν γέρους ή άτομα χαμηλού νοητικού επιπέδου τους λένε και άλλα παραμύθια και συμπληρώνουν την αίτηση. Karmen το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να έχετε στο νου σας να μην έρθει γράμμα απο τον ΟΤΕ που να ζητά την επιβεβαίωση σας για αλλαγή πάροχου. Αν έρθει τέτοιο γράμμα, διαβάστε το και γράφει τη διαδικασία άρνησης. Έπρεπε να μου έρθει εμένα. Άμα ήτανε ωραία θα την άρχιζα στις γλύκες και οτι θα υπογράψω (και καλά) αίτηση αν περνούσε για ... ποτάκι. Θα την έκανα να αλλάξει δουλεια. :lol: Οι απατεώνες δεν είναι αυτοί που ψάχνουν κορόιδα αλλά η HOL που δέχεται τέτοιους εκπροσώπους.
kwstas_pap Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 κατάγγειλέ το στην ΕΕΤΤ και το αστ.τμήμα της περιοχής σου.. αν δεν ενδιαφέρει τους μεν, θα απασχολήσει τους δε!
11demian111 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 παρε τηλεφωνο στον ΟΤΕ και δωσε τους το ονομα και το τηλεφωνο της. αν δεν την επιβεβαιωσουν ως υπαλληλο τους,καταγγελια στην αστυνομια αμεσως. (βεβαια,παιζει να ειναι υπαλληλος,απλα εκει στον ΟΤΕ να μην ξερουν τι τους γινεται...)
cosmos000 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 παρε τηλεφωνο στον ΟΤΕ και δωσε τους το ονομα και το τηλεφωνο της.αν δεν την επιβεβαιωσουν ως υπαλληλο τους,καταγγελια στην αστυνομια αμεσως. (βεβαια,παιζει να ειναι υπαλληλος,απλα εκει στον ΟΤΕ να μην ξερουν τι τους γινεται...) +1 Ενημερώσου απ τον ΟΤΕ της περιοχής και ενημέρωσε ,αν είναι απάτη, τους γείτονες (και την αστυνομία βέβαια) μην γίνει κανά μπαμ στην γειτονιά και έχετε τρεχάματα...
poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 τι αλλο θα ακουσουμε.αγορασαν την περιοχη?,μηπως και ενοικιο σε αυτους?τι θα πει αγορασαν?τι ειναι το καλωδιο και το πηρε H hol αφου ανηκει στον οτε και στο κρατος.
karmen1983 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μάλλον ήθελε να σε γνωρίσει. :lol: λες να έπεσα σε λεσβία;; Μάλλον κάπου εδώ είναι το κόλπο θα στείλουν ψεύτικους λογαριασμούς και όποιος πληρώσει. Το σκέφτηκα αυτό να σου πω την αλήθεια και δεν έχουμε από το να περιμένουμε 4 μήνες. Έπρεπε να μου έρθει εμένα. Άμα ήτανε ωραία θα την άρχιζα στις γλύκες και οτι θα υπογράψω (και καλά) αίτηση αν περνούσε για ... ποτάκι. Θα την έκανα να αλλάξει δουλεια. :lol: Ήτανε κουκλάρα έχω να πω, και πρόσεξε στο λέει γυναίκα . Αν σε ενδιαφέρει να την κάνεις να αλλάξει δουλεια σου στέλνω σε Pm όνομα και τηλ παρε τηλεφωνο στον ΟΤΕ και δωσε τους το ονομα και το τηλεφωνο της.αν δεν την επιβεβαιωσουν ως υπαλληλο τους,καταγγελια στην αστυνομια αμεσως. (βεβαια,παιζει να ειναι υπαλληλος,απλα εκει στον ΟΤΕ να μην ξερουν τι τους γινεται...) Τηλέφωνο στον ΟΤΕ πήρα καθώς μου φάνηκαν απίστευτα όσα άκουγα! Δεν είχαν ιδέα και το μόνο που απάντησαν ήταν γελώντας πρόκειται για απάτη μην δώσετε σημασία. Αν θα το προχωρήσω εξαρτάται αν ξαναενοχλήσει ή αν δω κανένα περίεργο λογαριασμό όπως είπε ο TheELF τι αλλο θα ακουσουμε.αγορασαν την περιοχη?,μηπως και ενοικιο σε αυτους?τι θα πει αγορασαν?τι ειναι το καλωδιο και το πηρε H hol αφου ανηκει στον οτε και στο κρατος. Κοίτα στην Ελλάδα που ζούμε όλα είναι πιθανά! :lol: Συγνώμη για την αργοπορία μου να απαντήσω σε θέμα που έχω ανοίξει!
karmen1983 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 αν επεφτε κανα προστιμο θα σκαγαν. Κοίτα αν δω κανένα περίεργο λογαριασμό, με το τηλέφωνό μου πάνω και πληρώστε τόσο στη HOL ή δε ξέρω και εγώ τι, θα κάνω ταραχή που λέει και το λαϊκό άσμα, μια και με τις αγωγές έχω πάρει φόρα τελευταία, γιατί δυστυχώς εδώ που ζούμε για να βρεις το δίκιο σου πρέπει να περιμένεις το αξιοσέβαστο δικαστήριο (2-3 χρόνια) και να τα σκάσεις και σε δικηγόρο αλλιώς απλά κάνεις υπομονή και καταπίνεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.