Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Φυσικό είναι αφού το Οptimus ξεπουλάει σαν ζεστό ψωμί :lol::lol::lol: , ένα εκατομμύριο πωλήσεις σε 40+ μέρες δεν το λες και άσχημα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλησπερα!εργαζομαι σε καταστημα κινητης & οσον αφορα το optimus εχει σπασει ρεκορ στο service...10 στα 10 εχουν βγαλει προβλημα..εντυπωση μου κανουν τοσες πωλησεις... :-\

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

FarCry όταν τα κινητά θα παίζουν τίτλους του xbox 360 θα έχουν αλλάξει δυο γενιές οι κονσόλες, αν θα υφίσταται καν η έννοια της κονσόλας βέβαια. Πάρε για παράδειγμα τα κινητά της προηγούμενης πενταετίας που έπαιζαν mame roms ή της πενταετίας που διανύουμε που έχουν την επεξεργαστική ισχύ να τρέξουν παιχνίδια του ps1. :-)

fairy_le, καταρχήν καλωσόρισες :-), με την ευκαιρία για πες μας είναι κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα σε όλα, δλδ έχει να κάνει με την παρτίδα που είχε έρθει στην Ελλάδα ή είναι κάποιο γενικότερο το οποίο αντιμετωπίζουν και άλλοι κάτοχοι ανά τον κόσμο;

Αν όντως υπάρχει τέτοιο πρόβλημα να ενημερωθούν οι χρήστες και να μην λένε οι κακές γλώσσες ότι βάζουμε μπροστά μόνο την Apple και τις πατάτες που κάνει τελευταία... :lol:

Δημοσ.
Εγώ θα αλλάξω το iPhone μου Όταν βγεί Κινιτό με intel core i7, 2gb ram, 1tb ssd, nvidia gtx κάρτα και 3D οθόνη (χωρίς φακούς) 4 φορές καλύτερη απο την retina k super amoled. Τότε ναι θα το έπερνα και άφηνα το iPhone στην άκρη.

offtopic

εγω "οταν" θα βγει καλυτερο λειτουργικο απο το ios και καλυτερο store απο το appstore και ας κυκλοφορουν κινητα με πυρηνικο αντιδραστηρα και 3D ολογραμματα

;)

Δημοσ.
FarCry όταν τα κινητά θα παίζουν τίτλους του xbox 360 θα έχουν αλλάξει δυο γενιές οι κονσόλες, αν θα υφίσταται καν η έννοια της κονσόλας βέβαια. Πάρε για παράδειγμα τα κινητά της προηγούμενης πενταετίας που έπαιζαν mame roms ή της πενταετίας που διανύουμε που έχουν την επεξεργαστική ισχύ να τρέξουν παιχνίδια του ps1. :-)

fairy_le, καταρχήν καλωσόρισες :-), με την ευκαιρία για πες μας είναι κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα σε όλα, δλδ έχει να κάνει με την παρτίδα που είχε έρθει στην Ελλάδα ή είναι κάποιο γενικότερο το οποίο αντιμετωπίζουν και άλλοι κάτοχοι ανά τον κόσμο;

Αν όντως υπάρχει τέτοιο πρόβλημα να ενημερωθούν οι χρήστες και να μην λένε οι κακές γλώσσες ότι βάζουμε μπροστά μόνο την Apple και τις πατάτες που κάνει τελευταία... :lol:

Πολυ καλησπερα! Το optimus παρουσιασε σημαντικα προβληματα σχετικα με 3g,κριμα γιατι στην αρχη το ειχα πιστεψει σαν το ποιο οικονομικο android αλλα τελικα με απογοητευσε..δε ξερω εν τελη αν ηταν η συγκεκριμενη παρτιδα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...