REDODIN7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Η LG φαίνεται πως πήρε ζεστά το θέμα Smartphone με Android και μετά το LG Optimus έχει στα σκαριά ένα νέο κινητό με λειτουργικό Android . Πρόκειται για το LG Star το οποίο θα κυκλοφορήσει νωρίς τον επόμενο χρόνο και θα είναι το πρώτο διπύρηνο Android Smartphone . Πολλά τεχνικά χαρακτηριστικά δεν ξέρουμε αλλά από ότι φαίνεται στην φωτογραφία θα έχει πάνω του το σήμα της Google , θα έχει μια 4 ιντσών οθόνη και μια κάμερα 8 MP που θα τραβάει βίντεο σε 1080P , φαίνεται επίσης στο μπροστινό μέρος η ύπαρξη μιας κάμερας για βίντεο κλήσης . Επίσης λέγετε πως στο εσωτερικό του θα έχει το NVIDIA Tegra 2 , θα παίρνει κάρτες microSD , θα έχει θύρα microUSB και μπαταρία 1500 mAh . Πηγή: ti-les-tora.blogspot.com Site: engadget.com Site: engadget.com
digekas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Της ίδιας άποψης είμαι και εγώ, ζεστά το έχει πάρει το θέμα, φωτιά και λαύρα και το κινητό με τόση επεξεργαστική ισχύ σε τόσο μικρό χώρο...
REDODIN7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Της ίδιας άποψης είμαι και εγώ, ζεστά το έχει πάρει το θέμα, φωτιά και λαύρα και το κινητό με τόση επεξεργαστική ισχύ σε τόσο μικρό χώρο... Φυσικό είναι αφού το Οptimus ξεπουλάει σαν ζεστό ψωμί :lol: , ένα εκατομμύριο πωλήσεις σε 40+ μέρες δεν το λες και άσχημα :mrgreen:
alexhs gk Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 λογικο ειναι να ξεπουλαει με την τιμη αυτη πολυ μπορουν να το παρουν.....σε τι τιμη θα βγει ειναι το θεμα...μην το παρακανουν κιολας..
digekas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Γενικά υπάρχει πολύ μεγάλο ποσοστό κέρδους (συνυπολογίζοντας και τις αυτοκτονίες...) http://www.digitaltrends.com/mobile/devices/iphone-4-costs-apple-188/ (Τουλάχιστον τόσο υποστηρίζουν ότι είναι...) Πάντως με mini hdmi-usb θύρες συνδέουμε εξωτερική οθόνη και ένα usb hub και σε αυτό ποντίκι, πληκτρολόγιο και usb to ethernet μετατροπέα και γίνεται ένα αξιόλογο και ασφαλές τερματικό για cloud computing που είναι και της μόδας. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2010 από digekas
rowan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέχρι τώρα στα 20 περίπου κινητά που είχα μόνο ένα ήταν LG δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη σε σχέση με τις άλλες στον χώρο, αυτό όμως τώρα τελευταία όχι με αυτό το μοντέλο αλλά και με άλλα τελευταία της νομίζω ότι μου έχει αλλάξει αυτήν την άποψή μου. Γενικά είμαι των ακριβών κινητών, άρα αν όντως αυτό είναι τόσο δυνατό αλλά και "όμορφο" εμφανισιακά τότε μπορεί να είναι το επόμενο κινητό μου.
iriasu Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Καλή είναι η υπολογιστική ισχύς αλλά τι να το κάνεις όταν η μπαταρίες είναι κολλημένες στην τεχνολογία του 70 ακόμα..... Αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα θα χτυπήσουν τοίχο όσον αφορά την ανάπτυξη κινητών. Διότι μεγαλύτερη υπολογιστική ισχύς->μεγαλύτερη κατανάλωση
TwitterLover Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Προσωπικά για εμένα η LG είναι κάπως shitty εταιρία... Αν και είμαι 14 έχω αλλάξει μπόλικα κινητά και έχω να πω πως ενα LG που είχα δεν με άφησε και πολύ ευχαριστημένο... Τώρα έχω το Sony Ericsson Vivaz και έχω μείνει ικανοποιημένος απο όλες τις πλευρες... ______________________________ Sent from my iPod Touch via Insomnia.app
JimGer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Καλή είναι η υπολογιστική ισχύς αλλά τι να το κάνεις όταν η μπαταρίες είναι κολλημένες στην τεχνολογία του 70 ακόμα.....Αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα θα χτυπήσουν τοίχο όσον αφορά την ανάπτυξη κινητών. Διότι μεγαλύτερη υπολογιστική ισχύς->μεγαλύτερη κατανάλωση δεν ισχύει ειδικά αν πάνε σε μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ λόγω πολλών πυρήνων.... Το θέμα είναι να φτιαχτούν καλοί παράλληλοι αλγόριθμοι να του εκμεταλλεύονται.... αυτό συμβαίνει γιατί αύξηση της συχνότητας ανεβάζοντας τα βολτ τροφοδοσίας συνεπαγεται εκθετική αύξηση κατανάλωσης ενώ πολλαπλασιάζοντας τους πηρύνες γραμμική.Το θέμα είναι λοιπόν να εκμεταλλεύεται το πρόγραμα το πολυπήρυνο....
chek2fire Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Θα ήθελα να δω πόσες ώρες θα κρατάει η μαπαταρία. Η διάρκεια της μπαταρίας είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στα σύγχρονα κινητά τηλέφωνα κατά την γνώμη μου.
digekas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 δεν ισχύει ειδικά αν πάνε σε μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ λόγω πολλών πυρήνων....Το θέμα είναι να φτιαχτούν καλοί παράλληλοι αλγόριθμοι να του εκμεταλλεύονται.... αυτό συμβαίνει γιατί αύξηση της συχνότητας ανεβάζοντας τα βολτ τροφοδοσίας συνεπαγεται εκθετική αύξηση κατανάλωσης ενώ πολλαπλασιάζοντας τους πηρύνες γραμμική.Το θέμα είναι λοιπόν να εκμεταλλεύεται το πρόγραμα το πολυπήρυνο.... Υπάρχει μία τέτοια τάση στις gpu που έχουν ξεφύγει σε ταχύτητα ανάπτυξης σε σχέση με τις cpu αλλά ο iriasu έχει δίκιο το P500 έχει μεγάλη αυτονομία επειδή έχει μεγάλη μπαταρία (1.5 Ah) το θέμα είναι ότι γενικά η τεχνολογία στις μπαταρίες έχει μείνει πίσω και αναφέρομαι στην τεχνολογία που φτάνει στους καταναλωτές και όχι σε αυτή που βρίσκεται κάπου κλειδωμένη σε ερευνητικά κέντρα. Όσο περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα αρχίσουν να κυκλοφορούν στους δρόμους, τόσο περισσότερο θα βγαίνουν προς τα έξω νέες (τρόπος του λέγειν) τεχνολογίες που θα αφορούν την αποθήκευση της ηλεκτρικής ενέργειας. Δεν είναι τυχαίο ότι είχαν δοθεί τόσα χρήματα για ανάπτυξη στις κυψέλες υδρογόνου, αφού το υδρογόνο από κάπου θα έπρεπε να το προμηθευόμαστε.
vasilisga Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 πραγματικα εντυπωσιακοτατα τα χαρακτηριστικα του διπυρηνος tegra, αναπαραγωγη βιντεο 1080p ωστοσο θα εστιασω και εγω στον τομεα της μπαταριας... θα προτιμουσα χιλιες φορες ενα smartphone αντιστοιχων δυνατοτητων με τα σημερινα αλλα με πολυ μεγαλυτερη μπαταρια, να κραταει 2-3 μερες ανετα, παρα περισσοτερη ισχυς με ιδια μπαταρια...
izapp Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Πολυ ζεστά το πήρε το θέμα. Overkill κατα την γνωμη μου!! Sent from my iPhone using Insomnia.app
vasilisga Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Πολυ ζεστά το πήρε το θέμα. Overkill κατα την γνωμη μου!! Sent from my iPhone using Insomnia.app μην το λες... για να αναπαραγαγεις βιντεο 1080p θες βαρβατο επεξεργαστη επισης ακομη και με τους σημερινους δυνατους ας πουμε επεξεργαστες των smartphone οι σελιδες με φλας τρωνε ενα μικρο σκαλωμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα