4saken Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Με πηρε μια τηλεφωνο και μου πε οτι μιας και ειμαι συνδρομητης forthnet μου προσφερουν δωρεαν Nova για ενα χρονο!!!!Θα χρειαστει να πληρωσω μονο την εγκατασταση του εξοπλισμου (70€).Οταν ρωτησα αν μπορω να κανω την αιτηση μεσω ιντερνετ μου πε οχι και μου δωσε ενα τηλ 210 9284056 και να ζητησω την ιδια (17.00-22.00)... Το ολο σκηνικο μου φαινεται πολυ υποπτο,εχει ακουσει κανεις τιποτα?
anthony_88 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Οι προσφορες εδω μαζεμενες. Δες αν υπαρχει σαν προσφορα αυτο που σου ειπε αλλιως ηταν μπαρουφες (που ειναι και το πιο πιθανο) Αποκλειεται να σου χαρισουν nova για ενα χρονο εκτός και εννοουν καποιο πακετο που να εχει μονο τα ελευθερα ελληνικα (Αντ1,Μεγκα κλπ) που και παλι, απλα θα εχουν εκπτωση και δε θα ειναι τσαμπα.http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10012420
antonl Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Νομίζω ότι αυτό που σου πε ισχύει για το πακέτο nova start. edit: Yeap, αν δεις εδώ είτε fnet2play έχεις είτε fnet2play + start pack, βγαίνει το ίδιο.
karmen1983 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Με πηρε μια τηλεφωνο και μου πε οτι μιας και ειμαι συνδρομητης forthnet μου προσφερουν δωρεαν Nova για ενα χρονο!!!!Θα χρειαστει να πληρωσω μονο την εγκατασταση του εξοπλισμου (70€).Οταν ρωτησα αν μπορω να κανω την αιτηση μεσω ιντερνετ μου πε οχι και μου δωσε ενα τηλ 210 9284056 και να ζητησω την ιδια (17.00-22.00)...Το ολο σκηνικο μου φαινεται πολυ υποπτο,εχει ακουσει κανεις τιποτα? Να έχεις τσάμπα nova με όλα τα κανάλια ξέχασέ το. Αν είσαι συνδρομητής forthnet απλά έχεις έκπτωση 20% νομίζω, όσον αφορά το θέμα Nova. Τώρα για το γεγονός ότι σου είπε ότι δεν μπορείς να κάνεις αίτηση μέσω ίντερνετ μπορεί να είναι πολλά και διάφορα. 1) πχ απάτη και να σου πουλούσε φούμαρα 2) πχ να παίρνει ποσοστό η κοπέλα για όσες νέες συνδέσεις κάνει στη nova και απλά να θέλει να κάνεις την αίτηση από αυτήν. Και για να μη φέρουμε ένα σωρό παραδείγματα για το τι μπορεί να παίζει, κάνεις ένα τηλέφωνο στη nova και ξεμπερδεύεις.
poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 απλα θα παιρνει ποσοστα.οσο για την προσφορα κατι υπαρχει.δεν σου ειπε ψεμματα.κατι παρομοιο εβαλε ενας φιλος μου.στην πραξη για ενα χρονο σου βγαινει το ιδιο αν ειχες σκετο 2play .ειναι για το απλο πακετο απλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.