Προς το περιεχόμενο

Γιατί το mail μου το λαμβάνουν σαν spam?

eirinikp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια,

Συνήθως όταν στέλνω mail, ο κόσμος το λαμβάνει στα spam. Για ποιους λόγους μπορεί να συμβαίνει αυτό?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Για πολλους..οπωσ να εχει hyperlinks, να εχεις λιγες λεξεις γραμμενες , να εχεις photo, να μην εχει subject, να μην κανει Match το reverse dns σoυ, να υπαρχει SPF record και πολλα αλλα.

Τι mail χρησιμοποιεις?

Δημοσ.
Για πολλους..οπωσ να εχει hyperlinks, να εχεις λιγες λεξεις γραμμενες , να εχεις photo, να μην εχει subject, να μην κανει Match το reverse dns σoυ, να υπαρχει SPF record και πολλα αλλα.

Τι mail χρησιμοποιεις?

Εννοώ ότι γενικά το λαμβάνουν σαν spam, όχι κάποιες φορές. Το λέω αυτό γιατί το να υπάρχουν hyperlinks, λίγες λέξεις, photos, ή όχι subject σημαίνει ότι θα το λάμβαναν σαν spam κάποιες φορές μόνο.

Θες να μου πεις τι είναι το reverse dns και το SPF record?

Το mail είναι mail εταιρίας και συνήθως στέλνεται από outlook. Τι άλλο θες να μάθεις που μπορεί να βοηθήσει?

Δημοσ.

ΑΝ μπορεις θα με νοηθουσε ισως αν μου εστελνες ενα mail απο την εταιρεια για να μπορεσω να δω το header

Δημοσ.

Αυτό συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις όταν έχεις mail απο κάποια εταιρία όπως πχ την εταιρία που εργάζεσαι. Μπορεί να εμφανίζεται σαν junk ή spam ανάλογα που έχει λογαριασμό ο παραλήπτης του mail αλλα δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι για αυτο. Ενα mail στο φακελο των spam δεν σημαίνει οτι ειναι spam απαραιτητα so don't worry :-)

Δημοσ.

Εγώ είχα κάποιο γνωστό μου που έστελνε κάθε μέρα σαβούρες (κυριολεκτικά). 2-3 φορές πάτησα το πλήκτρο spam και απο τότε το email του πάει πάντα στη σαβουροσακούλα. Αν το κάνανε και άλλοι παραλήπτες των email του, τότε το email μάλλον έχει καθιερωθεί σε spam lists του παροχού email.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...