Προς το περιεχόμενο

Logitech Z5500 Digital PC Multimedia

akalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάντως τα συγκεκριμένα ηχεία (£209.35) δεν αποστέλλονται Ελλάδα.

Αυτό πώς μπορούμε να το ξέρουμε (για οποιοδήποτε προϊόν, δε λέω μόνο για το συγκεκριμένο); Το λέει κάπου ή πρέπει να φτάσεις στο check out για να το δεις;

Δημοσ.

Παντως στο καρφουρ μακεδονια έχουνε το εκθεσιακό κομμάτι στα 159ευρα τώρα που πέρασα!

Απλα να ξέρετε οτι προσωπικά δεν μου φάνηκαν κ σε πολύ καλή κατάσταση! Αλλα οποίος θελει να το διακινδυνεύσει!

Δημοσ.

αυτο με τα ηχεια ειναι κουφο. εγω παρηγειλα ενα ποδηλατο και μου το στελνουν κανονικα τσαμπα. γιατι δεν στελνεις ενα μαιλ στην αμαζον να ρωτησεις τι παιζει? περιεργο

Δημοσ.
Παντως στο καρφουρ μακεδονια έχουνε το εκθεσιακό κομμάτι στα 159ευρα τώρα που πέρασα!

Απλα να ξέρετε οτι προσωπικά δεν μου φάνηκαν κ σε πολύ καλή κατάσταση! Αλλα οποίος θελει να το διακινδυνεύσει!

σπασμενες βασεις ...139 ειχαν,τ ανεβασαν?
Δημοσ.

jabar δικιο ειχες τελικά στη τιμη το τσέκαρα 139 ακόμα τα εχουν (αλλα πάνω απο 50 δεν αξίζουν βασικά)

απλα εγω ειχα μπερδευτεί!

Δημοσ.

jabar δικιο ειχες τελικά στη τιμη το τσέκαρα 139 ακόμα τα εχουν (αλλα πάνω απο 50 δεν αξίζουν βασικά)

απλα εγω ειχα μπερδευτεί!

κοιτα ,οταν δω απο 300 τοσο στα 139,η αληθεια ειναι οτι γουρλωνω,γι αυτο δεν την ξεχασα(την τιμη)αλλα ...μαπα...
Δημοσ.

Παντως θα ομολογήσω οτι τις βάσεις δεν της έψαξα γιατι κάνει μπαμ οτι ειναι σε χάλια κατάσταση!

Πρέπει να τα λειτουργούσαν πολύ καιρό σαν δείγμα γιατι ανέκαθεν θυμάμαι να εχουν καποια z5500 να παιζουν εκει! Πολυ πριν την ανακαίνιση!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...