Προς το περιεχόμενο

Logitech Z5500 Digital PC Multimedia

akalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως στους ορους λεει οτι δε στελνει αντικειμενα πανω απο 30kg ενω τα ηχεια ειναι 25kg!!

Οποιος ενδιαφερεται αρκετα, μπορει να τους στειλει μια ερωτηση γιατι δεν τα στελνουν...

Δημοσ.

a widescreen television (larger than 26") or some fitness equipment can only be delivered to mainland UK

δεν νομιζω οτι παει μονο με τα κιλα αλλα και με τον ογκο

Δημοσ.

this item Delivered FREE in the UK with Super Saver Delivery

οποτε ευκολα μπορει αν καποιος εχει γνωστο στην αγγλια, να του παραδοθουν δωρεαν και ο γνωστος να τα στειλει στον τελικο παραληπτη στην ελλαδα! το εχω κανει για γνωστους και φιλους στα χρονια που σπουδαζα αγγλια αν ηθελαν κατι (ειδικα τοτε που το amazon δεν εστελνε τιποτα ελλαδα). και αν επιλεχθει και καμια μεταφορικη που πηγαινοερχεται ελλαδα-αγγλια, θα ειναι και πολυ φθηνα!

οποτε πιστευω δεν πρεπει να διαγραφει, ολο και καποιος θα μπορει να εκμεταλευτει την προσφορα :)

Δημοσ.
this item Delivered FREE in the UK with Super Saver Delivery

οποτε ευκολα μπορει αν καποιος εχει γνωστο στην αγγλια, να του παραδοθουν δωρεαν και ο γνωστος να τα στειλει στον τελικο παραληπτη στην ελλαδα! το εχω κανει για γνωστους και φιλους στα χρονια που σπουδαζα αγγλια αν ηθελαν κατι (ειδικα τοτε που το amazon δεν εστελνε τιποτα ελλαδα). και αν επιλεχθει και καμια μεταφορικη που πηγαινοερχεται ελλαδα-αγγλια, θα ειναι και πολυ φθηνα!

οποτε πιστευω δεν πρεπει να διαγραφει, ολο και καποιος θα μπορει να εκμεταλευτει την προσφορα :)

Και πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά για ένα δέμα βάρους 25kg και διαστάσεων 68 x 42 x 42 cm;

Καλά, θα μου πεις «πού να ξέρω» αλλά έχω την εντύπωση πως θα ναι σημαντικό το ποσό :>

Δημοσ.
Και πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά για ένα δέμα βάρους 25kg και διαστάσεων 68 x 42 x 42 cm;

Καλά, θα μου πεις «πού να ξέρω» αλλά έχω την εντύπωση πως θα ναι σημαντικό το ποσό :>

τι να σου πω...οταν παντως τελικα γυρισα απο αγγλια, εστειλα με μεταφορικη 4 κουτες (πανω απο 20 κιλα η καθε μια) και ειχα δωσει καπου 70 ευρω...οποτε η εντυπωση σου ειναι μαλλον λαθος :>

Δημοσ.
Δοκίμασα μια στη Fedex και μου βγαίνει πάνω από 100 λίρες. Εντάξει μάλλον υπάρχουν και φθηνότερες.

Kαλά η συγκεκριμένη ειναι Η ακριβότερη όλων! (...αλλα κ η πιο γρηγορη! ;) )

Δημοσ.

Νομίζω τα μεταφορικά είναι δωρεάν!

Αν πατήσετε στο £199.99 this item Delivered FREE in the UK with Super Saver Delivery. See details and conditions λέει:

"Super Saver Delivery to European destinations

Customers in the following countries can get free delivery for orders over £25 on eligible items.

Belgium, Denmark, Luxembourg, Netherlands, Andorra, Finland, Gibraltar, Greece, Iceland, Ireland, Italy, Liechtenstein, Norway, Portugal, San Marino, Spain, Sweden, Vatican city, Poland. ¨

Εκτός κι αν έχω καταλάβει κάτι λάθος. Για να λέει δίπλα στην τιμή σημαίνει πως αυτό το αντικείμενο είναι eligible gia super saver delivery. Όχι;

Δημοσ.

ωπ...δεν το προσεξα αυτο, επικεντρωθηκα στο να βρεθει τροπος να ερθει ακομα κι αν δεν το στελνει το amazon λογω βαρους!

και φυσικα ειναι οτι καλυτερο!!

βεβαια...αν οντως υπαρχει ο περιορισμος λογω βαρους και υπερισχυει της δωρεαν αποστολης σε ευρωπαικες χωρες...σας ειπα τη λυση μερικα posts πιο πριν ;)

Δημοσ.

Eγώ πάντως αγόρασα από Amazon.co.uk πριν ένα μήνα τον διάδρομο γυμναστικής Reebok I-Run προς 430 € (τιμή Ελλάδας ~ 800 €) και μου ήρθε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε 1,5 (ΜΙΑΜΙΣΗ) ημέρα.

Υποβολή παραγγελίας : Βράδυ Δευτέρας στις 22:00

Παραλαβή στο σπίτι: Τετάρτη μεσημέρι στις 12:00

Βάρος πακέτου: Εβδομήντα (70) κιλά

Κόστος αποστολής: 0 € με Super Delivery

Εφόσον επιλέξετε Super Delivery η αποστολή είναι δωρεάν προς Ελλάδα για αγορές άνω των 25 λιρών.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να το δείτε πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ισχύει μόνο για προϊόντα που πουλάει το ίδιο το Amazon και όχι οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Στην περιγραφή του προϊόντος θα πρέπει να γράφει "Sold and dispatched by Amazon".

Δημοσ.

Πάντως τα συγκεκριμένα ηχεία (£209.35) δεν αποστέλλονται Ελλάδα. Ο μόνος τρόπος που βλέπω είναι αυτός που ανέφερε ο Alxnks. Εκτός κι αν υπάρχουν κι Αγγλία εταιρίες που αναλαμβάνουν να προμηθεύσουν αγγλική διεύθυνση και στείλουν τα προϊόντα οι ίδιες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...