headbanger Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας, επειδη σε λίγο καιρό την κάνω για έξωτερικό, θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρει κανεις αν είναι δυνατόν να μεταφέρω τουλάχιστον το tower από το Pc μου αεροπορικώς.τι γίνεται το πετάνε από εδώ και από κει σαν σακούλα με ρούχα; το θεωρούν ευθραστο και το προσέχουν; έψαξα σε μερικά site από αεροπορικές αλλά δν βρήκα κάτι ανάλογο. να σημειωθεί ότι ήδη θα έχω 1 τεράστια βαλίτσα με ρούχα τουλάχιστον.
headbanger Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 να παρεις αλλο tower παιζει? το βρίσκω κάπως overkill. οικονομικά με συμφέρει να κρατήσω το παρών ώστε να γλυτώσω τα extra 600+ $$
Dark_son20 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 ξηλώνεις τα σωθικά του, τα αμπαλάρεις καλά καλά, τα βάζεις στη τσάντα με τα ρούχα και αγοράζεις άλλο case εκεί που θα πας
basilis222 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 ξηλώνεις τα σωθικά του, τα αμπαλάρεις καλά καλά, τα βάζεις στη τσάντα με τα ρούχα και αγοράζεις άλλο case εκεί που θα πας +1 Πάρε κανένα με 30$. Θες και την οθόνη μαζί;
The_Judas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Αυτή είναι η καλύτερη λύση. Το κάνεις κομμάτια και το συσκευάζεις όσο καλύτερα μπορείς. Την μητρική να την βάλεις σίγουρα μέσα σε κουτί γιατί αλλιώς δύσκολα θα αντέξει. Η οθόνη σου αν δεν είναι crt μπορείς να την πάρεις και αυτή.
Ather Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Επίσης στο αεροδρόμιο μπορείς να τους πεις να τα βάλουν στα εύθραυστα (στο ΕΛΒΕΛ υπάρχει).
mdr21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Το συσκευαζεις σε κουτι με φελιζολ και στο αεροδρομειο το παραδιδεις στα "ευθραυστα". Και παλι ειναι θεμα τυχης ομως. Εγω περυσι για Λονδινο ειχα μεταφερει κατι πραγματα και τα εβαλα στα "ευθραυστα" και οχι μονο χτυπημενο αλλα και ακομα και ΒΡΕΓΜΕΝΟ το παρελαβα το κουτι μου εκει. Παντως ενα ετοιμο tower καλα συσκευασμενο με φελιζολ πιστευω εχει περισσοτερες πιθανοτητες επιβιωσης απο το να μεταφερεις τα εξαρτηματα χωρια , τυλιγμενα σε ρουχα. Σκεψου οτι ολες οι ηλεκτρονικες συσκευες ετσι εισαγωνται στη χωρα μας , οχι σε κομματια και τρωνε την ιδια κακομεταχειρηση.
RottenLungs Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Βάλτου ένα χερούλι και κάτι ροδάκια και πάρτο σαν χειραποσκευή...
athlios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ναι παρε ενα ντρεμελ καρφωσε ενα χερουλι [παρε ενα απο αυτα που εχουν στα λεωφορεια]. Χωστου και 4 ροδες απο κατω και κουβαλατο μαζι σου . Αλλιως το πουλας και παιρνεις λαπτοπ [ξερω δεν απανταω σε αυτο που θες αλλα ειπα μια εναλλακτικη .
Chinaski Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Το εχω κανει με επιτυχια. Μεγαλη σκληρη βαλιτσα. Ρουχα πανω κατω δεξια αριστερα. Καρτελακι ευθραστο και τελος. Προσεξε να μην "παιζει" μεασ στη βαλιτσα το κουτι και θα εισαι οκ.
paylidis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 δε θα στο πρότεινα... ειδικα ο δισκος δεν παιζει να επιζήσει...
Ntinaras Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 εγω που εχω το haf 932 με εξωτερικο τανκ υδροψυξης τι να κανω? (ρητορικη ερωτηση)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.