cod7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 παιδια εχω laptop και ξαφνικα σημερα το avast μου εντοπισε εναν ιο εν ονοματι adware το απεκλεισε και τον εβαλε στην κιβωτο ομως καθε 10 λεπτα περιπου το avast το εντοπιζει και το αποκλειει συνεχεια τη να κανω ξερετε κατι το αρχειο μου ειναι μολυσμενο ονομαζεται pmropn.exe το εψαξα και δεν το βρηκα διεγραψα ακομα οτι εχω κατεβασει αλλα τιποτα τη να κανω παρακαλω βοηθιστε α και η μολυνση μου λεει οτι ειναι win32 adware-gen
antonl Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Κατέβασε ένα Malwarebytes' Anti-Malware ή ένα Spybot Search & Destroy, κάν τους update, τρέχ τα και δες αν αλλάζει κάτι.
alexis333 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 To malwarebytes ειναι πολυ καλο ... Επισης βρες και βαλε το Eset αντι του Avast ....
N3k21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δοκίμασε και το εξής αν δεν βρεις άκρη: Άνοιξε το Start Menu και για ΧP πάτα στο "Run/Εκτέλεση". Εκεί γράψε msconfig.exe. Μόλις ανοίξει το παράθυρο της εφαρμογής πήγαινε στην καρτέλα "startup" και δες αν το εκτελέσιμο του malware βρίσκεται στην λίστα. Εάν είναι εκεί αποεπίλεξέ το και δες αν το πρόβλημα διορθώθηκε. Για Windows Vista ή 7 απλά ανοίγεις το Start Menu και στο πεδίο search γράφεις "msconfig" χωρίς εισαγωγικά. Το υπόλοιπο της διαδικασίας είναι το ίδιο με τα XP.
Rooters Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Και επέλεξε ένα καλό Antivirus όπως το Avira που είναι ελαφρύ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.