Προς το περιεχόμενο

Απο 5.1 σε 2.1???

Tomahawk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μεταξύ Ζ 2300 & Μ-aAudio για games & mp3 μεσης ποιότητας τι ειναι καλύτερο??

Τα Creative Gigaworks T3 τι λένε σε σχέση με τα παραπάνω??

Για το πρωτο κομματι της ερωτησης σου και τα 2 ειναι πολυ καλα. Τα monitor σαφως και δινουν "περισσοτερα" για να ακουσεις σε καθε ποιοτητα ηχου ακομα και για μεση ποιοτητα mp3.

Τωρα τα creative gigaworks T3 αν μπορεις να τα παρεις μαλλον ειναι καλυτερα απο Ζ-2300. Τα review τους ειναι εξαιρετικα.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βαλε μια 100 παραπανω και παρε τα ζ-5500 για games οτι καλυτερο ;)

240$ για τα τ3 δεν θα τα εδινα εκτος και εαν τα εχεις βρει φθηνοτερα(δεν εχω ψαξει)

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/Speakers/Creative-Gigaworks-T3-2-1-51MF0365AA00.htm

Δημοσ.
βαλε μια 100 παραπανω και παρε τα ζ-5500 για games οτι καλυτερο ;)

240$ για τα τ3 δεν θα τα εδινα εκτος και εαν τα εχεις βρει φθηνοτερα(δεν εχω ψαξει)

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/Speakers/Creative-Gigaworks-T3-2-1-51MF0365AA00.htm

Με ενα συντομο ψαξιμο: http://www.pnpshop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2572&category_id=18&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=2 στα 187....

Απο Αγγλία γύρω στα 150 τελικη.

((Σκεφτόμαι κ τα Ζ-5500 αλλα δεν ξέρω κατα πόσο αξίζουν τα 300 ευρω που έχουν. Τα πιο πολλα games ειναι σε 2 καναλια και μουσική παλι 2 κανάλια χρειάζομαι....Μετα θα έχω 5+1 ηχεια να τα κοιταω... + Οτι διαβασα κ ορισμένες μετριες κριτικες κ με εβαλαν σε σκέψεις τελικά...))

ΥΓ. Φίλε ikaruga24 το ερωτημα μου σχετίζεται με το ερώτημα του παιδιου στο πρωτο post. Απλά πρόσθεσα αλλη μια πρόταση!

ΥΓ2. Φίλε Tomahawk και τα 2 που προτείνεις θα ειναι μακραν καλύτερα απο τα 540 για την χρήση που τα θέλεις. Τα εχει ενας φίλος μου και τα θεωρώ απλα μέτρια....

Δημοσ.
Sozz, σορρυ κιολας (pun intended), διαβαζουμε και τι λεει το παλικαρι στο αρχικο ποστ.

ωχ τωρα το ειδα οτι θελει 2.1:o

απλως ειδα οτι θελει για παιχνιδια και δεν φανταστικα οτι ηθελε και 2.1

---------- Προσθήκη στις 11:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:39 ----------

((Σκεφτόμαι κ τα Ζ-5500 αλλα δεν ξέρω κατα πόσο αξίζουν τα 300 ευρω που έχουν. Τα πιο πολλα games ειναι σε 2 καναλια και μουσική παλι 2 κανάλια χρειάζομαι....Μετα θα έχω 5+1 ηχεια να τα κοιταω... + Οτι διαβασα κ ορισμένες μετριες κριτικες κ με εβαλαν σε σκέψ

τα ηχεια αυτα θα τα παρει καποιος αν βλεπει ταινιες(5.1) η παιζει παιχνιδια

ποια ολα παιχνιδια δεν ειναι 5.1? μηπως παιζεις του 1950 παιχνιδια :P

μεχρι τωρα κανενα fps που να εχω παιξει δεν ειναι 2.1

Δημοσ.
Πως γίνεται τα παιχνίδια να τα παίξεις πολυκάναλα?

Εμένα όλα Stereo μου παίζουν.

πολυκαναλο δεν ειναι οταν ο χαρακτηρας που εχεις ειναι στο κεντρο

και αν σε βαρανε απο πισω δεξια να ακους τις σφαιρες απο το ηχειο πισω δεξια

αν σε βαρανε απο μπροστα αριστερα να τις ακους απο μπροστα αριστερα?

η οταν ερχετε ενα ελικοπτερο απο πισω πρως τα εμπρος να πηγαινε και ο ηχος αναλογικα απο πισω στα εμπρος?

αυτο νομιζα οτι ειναι το πολυκαναλο(αν δεν ειναι οκ εκανα λαθος :P )

ΥΓπως γινεται να στα παιζει stereo?

ΥΓ2 σε μερικα παιχνιδια εχει να επιλεξεις απο τα option τι θελεις σε αλλα παιρνει στο τι εχεις στην καρτα ηχου( ενοω δεν εχει επιλογη στο παιχνιδι και παιρνει οτι εχεις βαλει οταν εισαι στην επιφανια εργασιας)

Δημοσ.

Πολυκάναλο είναι όταν γράψεις Dolby Digital ή dts. Σε όποια άλλη περίπτωση δεν είναι πολυκάναλο.

Ποτέ δεν έχω δει σε παιχνίδι από PC κάτι τέτοιο. Στο PS3, φυσικά όλα είναι.

Δημοσ.
Πολυκάναλο είναι όταν γράψεις Dolby Digital ή dts. Σε όποια άλλη περίπτωση δεν είναι πολυκάναλο.

Ποτέ δεν έχω δει σε παιχνίδι από PC κάτι τέτοιο. Στο PS3, φυσικά όλα είναι.

προτιμω να ακουω με το αυτι και οχι να βλεπω με το ματι το τι ειναι το καθε παιχνιδι στον ηχο :P (ειμαι σοφος ωρες ωρες λολ)

ΥΓ οι επιλογες που εχουν μερικα παιχνιδια να τα πας στο 5.1 πως το εξηγεις?σε μερικα που δεν εχουν επιλογες και ακουγοντε απο ολα οπως εγραψα πριν?

Δημοσ.

Άλλο πολυκάναλο και άλλο Surround.

Εσύ λογικά το βάζεις στο Movie ή στο Music και ακούς και από τα πίσω ηχεία. Αυτό είναι Surround, όχι πολυκάναλο.

Δημοσ.
Άλλο πολυκάναλο και άλλο Surround.

Εσύ λογικά το βάζεις στο Movie ή στο Music και ακούς και από τα πίσω ηχεία. Αυτό είναι Surround, όχι πολυκάναλο.

δεν λεω αυτο

οταν βαζεις μουσικη ακους και απο τα πισω αλλα οτι παιζει το μπροστα

ενω στα παιχνιδια αλλο παιζουν τα μπροστα και αλλο τα πισω

αναλογα το που ειναι η camera

ΥΓ αν ειναι ετσι οπως το γραφεις οταν σε βαραει ενασ απο μπροστα θα επρεπε να ακους το ιδιο και στα πισω ηχεια

δοκιμασε με τα ηχεια σου να παιξεις 5.1 και στερεοχ2 που εχουν τα ζ-5500

Δημοσ.

Όταν ακούς μουσική έχεις διάφορες επιλογές.

Το ότι ακούς μπροστά, το ακούς και πίσω αν έχεις επιλέξει Stereo χ 4.

Αν έχεις επιλέξει Music, τότε ακούς και από τα 5 ηχεία Surround.

Στο παιχνίδι αυτό που λες ανάλογα με την Camera αλλάζει ο ήχος, αλλάζει εν μέρει. Δηλαδή τα ηχεία αποφασίζουν ποιες συχνότητες ανάλογες την έντασης θα παίξουν στα πίσω ηχεία.

Δεν είναι πολυκάναλο αυτό. Είναι DSP των ηχείων.

Απόδειξη σε αυτό ποτέ δεν θα ακούσεις σ' ένα παιχνίδι τα πίσω ηχεία να παίζουν κάτι τελείως διαφορετικό, όπως να μιλάει κάποιος πίσω δεξιά.

Δημοσ.

δεν ξερω μηπως φταιει που τα εχεις συνδεσει με ψηφιακη?

τωρα εβαλα ενα game που μιλανε κατι τερατακια και αναλογα που ειναι και μιλανε ακους και τις φωνες σε καθε ηχειο

Δημοσ.

Παιχνιδια σαν το Call of Duty (MW2, Black Ops) , ακριβές παραγωγές, ειναι ειναι συνήθως 5.1.

Τα υπολοιπα ειναι stereo. (τι να το κανεις ενα strategy σε 5.1 ή ενα adventure?)

Στις κονσολες αλλαζει, εκει σχεδον ολα τα games ειναι 5.1 και ορισμένα εχουν και dolby digital ή dts.....\

Oλα αυτα ειναι ομορφα αρκει να έχεις και πεντακάναλο ενισχυτή με τα αντίστοιχα ηχεια και ολα αυτα σωστα τοποθετημενα....

ΥΓ. Sozz για πολυκάναλο ήχο χρειάζεται optical ή hdmi ή spdif.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...