Προς το περιεχόμενο

Απο 5.1 σε 2.1???

Tomahawk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν κανα 2μηνο μου πήρε δώρο η αδελφή μου τα Χ-540... Εγώ όμως λόγω έλλειψης χώρου τα έχω όλα μπροστά μου και επιπλέον ακούω μόνο μουσική.

Δε μπορώ να πω πως με εντυπωσίασαν και σκέφτομαι να τα αλλάξω και να πάω σε ένα σύστημα 2.1 που να έχει αρκετή δύναμη και καλό μπάσο.

Μέχρι στιγμής έχω δει τα Z-2300 και M-Audio Studiophile AV40...

Πιστεύετε πως κάποιο απο τα παραπάνω θα με καλύψει περισσότερο απο τα X-540,

τα οποία τουλάχιστον στο θέμα μουσική (δεν τα έχω δοκιμάσει σε ταινίες) είναι "λίγα" για μένα;

Ευχαριστώ!

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν θελεις πραγματικα περισσοτερο για μουσικη τοτε τα M-audio AV40 ειναι αυτα που ψαχνεις καθως μιλαμε για "μουσικα" ηχεια. Τα Ζ-2300 ειναι πολυ καλα για ολες τις χρησεις αλλα αν η μουσικη ειναι το κυριο προβλημα σου τοτε ειναι σιγουρα κορυφη στα λεφτα τους.

Για την διαφορα ποιοτητας απο τα Χ-540 που εχεις δεν το συζηταμε. Αυτα που εχεις τωρα ειναι ψευτικα παιχνιδακια για μικρα παιδια σε σχεση με τις αλλες δυο λυσεις.

Δημοσ.

Ακούω αυστηρά μουσική, ούτε ταινίες, ούτε παιχνίδια.

Η έλλειψη woofer στα AV40 θα είναι πρόβλημα ή αποδίδουν καλα μπάσα;

Δημοσ.

Για την διαφορα ποιοτητας απο τα Χ-540 που εχεις δεν το συζηταμε. Αυτα που εχεις τωρα ειναι ψευτικα παιχνιδακια για μικρα παιδια σε σχεση με τις αλλες δυο λυσεις.

με την καμια ομως

εχεις ακουσει ποτε τα χ-540?

το μονο κακο τους ειναι το μπασσο απο ηχο μια χαρα ειναι και στην μιση τιμη απο τα ζ-2300 ειναι μια χαρα λυση και για μουσικη

---------- Προσθήκη στις 22:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:06 ----------

Ακούω αυστηρά μουσική, ούτε ταινίες, ούτε παιχνίδια.

Η έλλειψη woofer στα AV40 θα είναι πρόβλημα ή αποδίδουν καλα μπάσα;

αν τα κομματια που ακους θελουν μπασσο τοτε παρε τα ζ-2300 αν οχι και ειναι μελοδια τοτε δεν θα σε καλυψουν μιας και παιζουν χαλια(ξερω απο τα ζ-5500)

Δημοσ.
με την καμια ομως

εχεις ακουσει ποτε τα χ-540?

το μονο κακο τους ειναι το μπασσο απο ηχο μια χαρα ειναι και στην μιση τιμη απο τα ζ-2300 ειναι μια χαρα λυση και για μουσικη

Διαθετω ηδη 3 σετ ηχεια στο σπιτι. Ολα logitech (Z-4, X-540, Z-2300) οποτε ναι σαφως και τα εχω ακουσει. Δεν φτανουν τα Ζ-2300 (ουτε καν τα Ζ-4 δεν φτανουν) σε τιποτα. Παραμορφωνουν ηχο, "κρυβουν" ηχο και τα μεσαια τους ειναι αρκετα ποιο κατω απο τα Ζ-2300 (το μοναδικο μετριο σημειο των Ζ-2300). Απο τη στιγμη που το παλικαρι λεει οτι αυτα που εχει σιγουρα "δεν του φτανουν" τοτε καταλαβαινεις οτι πρεπει να παει σε κατι ποιο ποιοτικο και τα Χ-540 δεν διαθετουν "ποιοτητα".

Δημοσ.

Κυριώς στο θέμα της έντασης δεν είμαι ικανοποιημένος γι αυτό θέλω να προβώ σε αυτή την αλλαγή και ρωτάω αν αξίζει...

ΤΑ M-Audio τα βρίσκω κατα 40Ε φθηνότερα από τα Z2300...

Άλλα ενεργά ηχεία με όριο τα 150Ε έχετε να προτείνετε;

Δημοσ.
Διαθετω ηδη 3 σετ ηχεια στο σπιτι. Ολα logitech (Z-4, X-540, Z-2300) οποτε ναι σαφως και τα εχω ακουσει. Δεν φτανουν τα Ζ-2300 (ουτε καν τα Ζ-4 δεν φτανουν) σε τιποτα. Παραμορφωνουν ηχο, "κρυβουν" ηχο και τα μεσαια τους ειναι αρκετα ποιο κατω απο τα Ζ-2300 (το μοναδικο μετριο σημειο των Ζ-2300). Απο τη στιγμη που το παλικαρι λεει οτι αυτα που εχει σιγουρα "δεν του φτανουν" τοτε καταλαβαινεις οτι πρεπει να παει σε κατι ποιο ποιοτικο και τα Χ-540 δεν διαθετουν "ποιοτητα".

δεν ειπα οτι φτανουν τα ζ-2300 αλλα για την τιμη τους ειναι μια χαρα λυση

και τα ζ-2300 δεν ειναι και τιποτα ποιοτηκα αν αναλογιστω απο τα ζ-5500

μονο καλο μπασο θα εχουν και ενταση

---------- Προσθήκη στις 13:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:29 ----------

Δε μπορώ να πω πως με εντυπωσίασαν και σκέφτομαι να τα αλλάξω και να πάω σε ένα σύστημα 2.1 που να έχει αρκετή δύναμη και καλό μπάσο.

δε το ειχα διαβαση αυτο :P

τα ζ-2300 προσφερουν αυτα τα δυο ;)

τα m -audio δεν νομιζω να εχουν το μπασο που θελεις

Δημοσ.

Άλλα ενεργά ηχεία μέχρι 150Ε έχετε να προτείνετε;

Γιατί τα compouterάδικα ηχεία θέλω να τα αποφύγω αν γίνεται :P

Εντάξει στο μπάσο ίσως κάνω μια παραχώρηση χαχαχα

Δημοσ.

Δεν θα βρεις καλυτερα ηχεια στα λεφτα τους απο αυτα (Ζ-2300) να ξερεις. Οκ, τα M-audio δεν διαθετουν το μπασο των Ζ-2300 αλλα δεν ειναι "λίγα" σιγουρα και ταυτοχρονα διαθετουν και καλυτερη ποιοτητα ηχουν λογο του οτι ειναι monitor-ηχεια. Για τις αναγκες σου ομως τα Ζ-2300 ειναι καθαρα No1 επιλογη. Μην δωσεις ομως πανω απο 160 ευρω γι αυτα (max τιμη μιλαμε). Οπως ειπα ομως αν σε περιπτωση δεν τα βρισκεις σε τιμη τετοια τοτε τα M-audio ειναι σαφως η δευτερη καλυτερη επιλογη.

Δημοσ.

Μεταξύ Ζ 2300 & Μ-aAudio για games & mp3 μεσης ποιότητας τι ειναι καλύτερο??

Τα Creative Gigaworks T3 τι λένε σε σχέση με τα παραπάνω??

Δημοσ.
Περιμένω εδώ και 1,5 μήνα αυτά.

Μέσα στην άλλη βδομάδα σύμφωνα με το Πλαίσιο θα τα έχω. Αν δεν έχεις πάρει κάτι μέχρι τότε θα σου πω εντυπώσεις.

Αν θες δες στα απο εδω αυτα που λες! Τα εχει διαθέσημα με 100 ευρω!

http://www.prostage.gr/page/default.asp?id=24&la=1&prID=330

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ πολύ για το Link.

Θα πάρω το Πλαίσιο την Δευτέρα. Έχω κάνει μία μεγάλη παραγγελία, τα ηχεία, έναν εξωτερικό δίσκο 1TB WD και ένα XBOX Controller για PC. Τους είπα για καλύτερη τιμή και μου είπαν όταν παραλάβουν τα ηχεία θα μου πουν. Αν δεν μου κάνουν καλύτερη τιμή θα τα πάρω από το κατάστημα που παρέθεσες.

Δημοσ.
Αν δεν έχεις πάρει κάτι μέχρι τότε θα σου πω εντυπώσεις.

Καλοδεχούμενες, λογικά δε θα πάρω κάτι μέχρι τον επόμενο μηνα, οπότε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...