we_will_rise Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Χαίρεται παίδες, τρέχω Ubuntu 10.10 στο Asus EeePC1000H netbook μου και θέλω να συνδέσω τον εκτυπωτή μου (Lexmark X3580) και δεν βρίσκω πουθενά drivers.. Τι κάνω τώρα ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 απ'ότι βλέπω δεν υπάρχει λύση για το συγκεκριμένο μοντέλο. sorry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 jeesus ρε γμτ... Να θέλω να βάλω ubuntu και να μην μπορώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 lol ένας τύπος το πούλησε. Description Condition: Excellent Lexmark X3580 all in one colour inkjet printer / scanner for sale. Comes with an extra genuine Lexmark black ink cartridge. In perfect working condition. I am only selling it because I have moved over to Linux and there is no compatible Linux driver for this printer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Θα μπορουσες να τον χρησιμοποιησεις αν ειχες dual boot ή ενα vpc με windows, αλλα για netbook ειναι too much και τα 2. Πουλα τον και παρε εναν hp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 μάλλον σε αυτή την λύση θα καταλήξω κι εγώ.. Από την άλλη δεν θέλω με τίποτα να θυσιάσω το ubuntάκι μου.. Έχω δει έπικ διαφορές σε ταχύτητα σε σύγκριση με τα XΡ που είχα πριν ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.