madas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 σημερα κατεβασα και εγκατεστησα το netbeans ide 6.9.1 για c/c++. το ανοιγω, φτιαχνω ενα c++ project και αρχιζω να γραφω. μεχρι εδω ολα καλα. μετα παταω debug και μου βγαζει build succesful και μετα μολις παταω run για να το τρεξει, μου ανοιγει το τερματικο και μου βγαζει:"Illegal instruction Press [Enter] to close the terminal ..." τι πρεπει να κανω για να μου τρεχει κανονικα τις εφαρμογες που φτιαχνω?? στο site του netbeans λεει οτι απαιτειται compiler για να λειτουργησει κανονικα αλλα δεν μπορω να καταλαβω και πολλα. μπορει να μου πει καποιος τι ακριβως παιζει καθως και τι πρεπει να κανω???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christian-ago Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Εχεις το log file? Πριν μεταγλωττισεις οτιδηποτε πρεπει να "διαλεξεις" Project. Εκει αριστερα που βλεπεις τα project σου, βρες το ονομα του δικου σου και κανε δεξι κλικ και πατα Set as Main Project. Αν δεν το βλεπεις πατα Ctrl+1. Υστερα πατα Run -> Clean and Build. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.