antonis__19 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα φιλοι!! Ειχα εγκαταστησει σε εναν φιλο μου τα windows 7 πριν απο αρκετο καιρο (περιπου ενα χρονο) τωρα και ειχε ενα προβλημα με την διαθεσιμη μνημη του.! Για την ακριβεια ειχε 4gb ram 2χ2 εγκατεστημενη και στις ιδιοτητες ελεγε μνημη 4gb (διαθεσιμα 1,99gb) Ειχα φαει ολο τον κοσμο να βρω λυση αλλα δεν βρηκα. Μηπως εχει διορθωθει αυτο το προβλημα τωρα π εχουν περασει καποιοι μηνες?? Πιστευω οτι ειναι προβλημα λειτουργικου αν οχι hardware η τιποτα drivers? Συγγνώμη αν εχω ποσταρει σε λαθος τμημα και ευχαριστω εκ των προτερων
marioshrist Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα φιλοι!! Ειχα εγκαταστησει σε εναν φιλο μου τα windows 7 πριν απο αρκετο καιρο (περιπου ενα χρονο) τωρα και ειχε ενα προβλημα με την διαθεσιμη μνημη του.! Για την ακριβεια ειχε 4gb ram 2χ2 εγκατεστημενη και στις ιδιοτητες ελεγε μνημη 4gb (διαθεσιμα 1,99gb) Ειχα φαει ολο τον κοσμο να βρω λυση αλλα δεν βρηκα. Μηπως εχει διορθωθει αυτο το προβλημα τωρα π εχουν περασει καποιοι μηνες?? Πιστευω οτι ειναι προβλημα λειτουργικου αν οχι hardware η τιποτα drivers? Συγγνώμη αν εχω ποσταρει σε λαθος τμημα και ευχαριστω εκ των προτερων Έχεις βάλει την 32bit εκδοση η την 64; Αυτό μάλλον είναι το πρόβλημα. Στην 32 bit έκδοση το λειτουργικό μπορεί να δώσει μέχρι 4gb διευθύνσεων σε όλες τις συσκευές του υπολογιστή. Οπότε αν έχει μια καρτα γραφικών με 1gb μνήμης βάζοντας και όλες τις υπόλοιπες συσκευές μπορει το λειτουργικό να βλέπει μόνο την μνήμη που λες. Εκεί μάλλον είναι το πρόβλημα.
antonis__19 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 εχει τα 64bit windows και το εκανα το remap αλλα αποτελεσμα 0.το remap ηταν η πρωτη κινηση που εκανα και τοτε
Dark_son20 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 μήπως στο msconfig->boot->advanced options έχεις δώσει τιμή στο maximum memory?
antonis__19 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 εχει την hd5700 και δεν εχω δωσει καμμια τιμη στο msconfig?? μηπως να δωσω μεγιστη τιμη η δεν θα επηρεασει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.