Προς το περιεχόμενο

προβλημα με (διαθεσιμη) μνημη ram στα windows

antonis__19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι!! Ειχα εγκαταστησει σε εναν φιλο μου τα windows 7 πριν απο αρκετο καιρο (περιπου ενα χρονο) τωρα και ειχε ενα προβλημα με την διαθεσιμη μνημη του.! Για την ακριβεια ειχε 4gb ram 2χ2 εγκατεστημενη και στις ιδιοτητες ελεγε μνημη 4gb (διαθεσιμα 1,99gb) Ειχα φαει ολο τον κοσμο να βρω λυση αλλα δεν βρηκα. Μηπως εχει διορθωθει αυτο το προβλημα τωρα π εχουν περασει καποιοι μηνες?? Πιστευω οτι ειναι προβλημα λειτουργικου αν οχι hardware η τιποτα drivers?

Συγγνώμη αν εχω ποσταρει σε λαθος τμημα και ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.
Καλησπερα φιλοι!! Ειχα εγκαταστησει σε εναν φιλο μου τα windows 7 πριν απο αρκετο καιρο (περιπου ενα χρονο) τωρα και ειχε ενα προβλημα με την διαθεσιμη μνημη του.! Για την ακριβεια ειχε 4gb ram 2χ2 εγκατεστημενη και στις ιδιοτητες ελεγε μνημη 4gb (διαθεσιμα 1,99gb) Ειχα φαει ολο τον κοσμο να βρω λυση αλλα δεν βρηκα. Μηπως εχει διορθωθει αυτο το προβλημα τωρα π εχουν περασει καποιοι μηνες?? Πιστευω οτι ειναι προβλημα λειτουργικου αν οχι hardware η τιποτα drivers?

Συγγνώμη αν εχω ποσταρει σε λαθος τμημα και ευχαριστω εκ των προτερων

Έχεις βάλει την 32bit εκδοση η την 64; Αυτό μάλλον είναι το πρόβλημα. Στην 32 bit έκδοση το λειτουργικό μπορεί να δώσει μέχρι 4gb διευθύνσεων σε όλες τις συσκευές του υπολογιστή. Οπότε αν έχει μια καρτα γραφικών με 1gb μνήμης βάζοντας και όλες τις υπόλοιπες συσκευές μπορει το λειτουργικό να βλέπει μόνο την μνήμη που λες. Εκεί μάλλον είναι το πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...