Προς το περιεχόμενο

Msn Hack

Karxilas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υπερβολές....

Ούτε εγώ ξέρω πόσο αλάτι θέλουν τα μακαρόνια!!! :lol: :lol: :lol:

Ανάλογα τα γούστα βρε :P :lol::lol::lol::lol:

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μα συγνωμη εγω φταιω κιολας που με δυο ερωτησεις με κατηγορουν οτι παω να παραβιασω υπολογιστη ξενου?

Όχι δεν φταις.

Μη δίνεις σημασία σε αυτόκλητους δικαστές, υπάρχουν παντού.

Όσον αφορά την απορία σου, πιθανότατα δεν υπάρχει αυτό που θες, και θα σου πρότεινα αυτά που παίζουν κατά καιρούς στο ίντερνετς και υπόσχονται θαύματα να τα σκανάρεις εξονυχιστικά πριν τα δοκιμάσεις.

Δημοσ.
Όχι δεν φταις.

Κατά την δική σου γνώμη

Δεν βγήκε ακόμα η απόφαση :P

Karmen....μπλιαχχχχ αηδίασα!!! καλύτερα pasta παστή!!!:lol:

Δημοσ.
Όχι δεν φταις.

liopyr όταν κάποιος έχει καθαρό σκοπό, με δύο ερωτήματα που έχει θέσει εδώ μέσα να δει κάτι που κάποιος δεν θέλει να δει (και έχει κάθε δικαίωμα να προστατέψει αυτά που δεν θέλει να δει ο καθένας - στη μία περίπτωση με το κωδικό, ο κάτοχος θέλει τα προσωπικά του αρχεία προσωπικά και στην άλλη περίπτωση να κάνει και εγώ δεν ξέρω τι πλάκα και σε ποιον/ποιαν με την camera) είμαι εγώ και ο καθένας που του απάντησε εδώ αυτόκλητος δικαστής;

---------- Προσθήκη στις 03:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:12 ----------

Ήξερε τι ζήταγε γι' αυτό είπε στείλτε pm! Τυχαίο; Δε νομίζω!

Δημοσ.

Το σωστό να λέγεται!Έχεις δίκιο στην προκειμένη (το μακαρονο-chat εννοώ) και απολογούμαι!

Αλλά όσον αφορά τον topic starter...έχει σαφώς δόλο για να παραβιάσει προσωπικά δεδομένα είτε με την κάμερα είτε με τους κωδικούς.Οπότε δεν μπορείς να τον επιβραβέυεις με το "όχι δεν φταις εσύ αλλά ..οι άλλοι που στην είπαν"

Παλιότερα τουλάχιστον υπήρχε ένα τακτ σε τέτοια ζητήματα και ο άλλος τα έθετε με πρόσχημα (μη πιστευτό βέβαια πάλι) πχ "Παιδιά άνοιξε ξαφνικά μόνη της η κάμερα και έγραφε...πώς να έγινε άραγε??" Τεσπα τουλάχιστον η karmen του το είπε ξεκάθαρα απ την αρχή ότι απαγορεύεται να ζητάει τέτοιου είδους πληροφορίες....

Δημοσ.

Εν πάση περιπτώσει, αυτό που λέω είναι πως τον λόγο που ρωτάει δεν μπορούμε να τον γνωρίζουμε ούτε εγώ ούτε εσύ, μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε, και αυτές δεν τις βρίσκω αρκετές για να αρχίζουμε να κατηγορούμε κάποιον (ειδικά όσον αφορά το θέμα με τον κωδικό των windows).

:-)

Δημοσ.
Το σωστό να λέγεται!Έχεις δίκιο στην προκειμένη (το μακαρονο-chat εννοώ) και απολογούμαι!

Αλλά όσον αφορά τον topic starter...έχει σαφώς δόλο για να παραβιάσει προσωπικά δεδομένα είτε με την κάμερα είτε με τους κωδικούς.Οπότε δεν μπορείς να τον επιβραβέυεις με το "όχι δεν φταις εσύ αλλά ..οι άλλοι που στην είπαν"

Παλιότερα τουλάχιστον υπήρχε ένα τακτ σε τέτοια ζητήματα και ο άλλος τα έθετε με πρόσχημα (μη πιστευτό βέβαια πάλι) πχ "Παιδιά άνοιξε ξαφνικά μόνη της η κάμερα και έγραφε...πώς να έγινε άραγε??" Τεσπα τουλάχιστον η karmen του το είπε ξεκάθαρα απ την αρχή ότι απαγορεύεται να ζητάει τέτοιου είδους πληροφορίες....

Εν πάση περιπτώσει, αυτό που λέω είναι πως τον λόγο που ρωτάει δεν μπορούμε να τον γνωρίζουμε ούτε εγώ ούτε εσύ, μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε, και αυτές δεν τις βρίσκω αρκετές για να αρχίζουμε να κατηγορούμε κάποιον (ειδικά όσον αφορά το θέμα με τον κωδικό των windows).

:-)

Εν πάση περιπτώσει σας αγαπάω όλους! Πάμε να λύσουμε κανένα πρόβλημα λέω εγώ τώρα ;). Αρκετά με τα δικαστήρια και τα μακαρόνια :lol:

Δημοσ.
Γεια σας. Μηπως ξερετε αν υπαρχει στον internet κανενα msn webcam hack που να δουλευει? Αν ξερετε καποιο μπορειτε να μου στειλετε pm με τα links?? Ευχαριστω!

Μπορεις καλλιστα να την ακολουθησεις για να σιγουρευτεις οτι το τρως το κερατο.

:devil::devil::devil::devil:

Δημοσ.
Μπορεις καλλιστα να την ακολουθησεις για να σιγουρευτεις οτι το τρως το κερατο.

:devil::devil::devil::devil:

Έχεις γνώσεις περί του θέματος? Πλάκα κάνω :-D:X

Δημοσ.
δεν θα έλεγα οτι απαγορεύονται τα hacks γιατί οι άλλοi έχουν κάνει ολόκληρο θέμα για ps3 hacks

Lol!!!

Άλλο το να κ άλλο τ'άλλο!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...