Προς το περιεχόμενο

Msn Hack

Karxilas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Μηπως ξερετε αν υπαρχει στον internet κανενα msn webcam hack που να δουλευει? Αν ξερετε καποιο μπορειτε να μου στειλετε pm με τα links?? Ευχαριστω!

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γεια σας. Μηπως ξερετε αν υπαρχει στον internet κανενα msn webcam hack που να δουλευει? Αν ξερετε καποιο μπορειτε να μου στειλετε pm με τα links?? Ευχαριστω!

Αν κατάλαβα καλά τι θες να κάνεις μάλλον δεν είσαι στο σωστό φόρουμ!

Δημοσ.
Αν κατάλαβα καλά τι θες να κάνεις μάλλον δεν είσαι στο σωστό φόρουμ!

Ενα hack ειπα να βρω και εγω να κανω πλακα με φιλους!! Αλλα απο οτι ειδα μαλλον δεν υπαρχει καποιο που να δουλευει! Και το φορουμ τα σπαει! Εχει τα παντα!!

Δημοσ.
Ενα hack ειπα να βρω και εγω να κανω πλακα με φιλους!! Αλλα απο οτι ειδα μαλλον δεν υπαρχει καποιο που να δουλευει! Και το φορουμ τα σπαει! Εχει τα παντα!!

Το φόρουμ ναι έχει τα πάντα σε ότι είναι μέσα στους κανονισμούς του! Αυτό που ζητάς είναι εκτός όμως!

Και γιατί κάποιος να διακινδυνεύσει ένα ban του λογαριασμού του για να εξυπηρετήσει τη πλάκα σου ή ότι άλλο θέλεις να κάνεις με αυτό που ζητάς; Το σκέφτηκες αυτό;

Φιλικότατα πάντα!

Δημοσ.
Το φόρουμ ναι έχει τα πάντα σε ότι είναι μέσα στους κανονισμούς του! Αυτό που ζητάς είναι εκτός όμως!

Και γιατί κάποιος να διακινδυνεύσει ένα ban του λογαριασμού του για να εξυπηρετήσει τη πλάκα σου ή ότι άλλο θέλεις να κάνεις με αυτό που ζητάς; Το σκέφτηκες αυτό;

Φιλικότατα πάντα!

Δεν ηξερα οτι απαγορευονται τα hacks. Ή μαλλον το ξεχασα. Ζητω συγνωμη. Ας το κλειδωσει καποιος!:o

Δημοσ.
Και αν κρίνω απο αυτό το θέμα σου μάλλον δε το θες για πλακίτσα έτσι;

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=417504

Με παρεξηγησατε!!! Ο αδερφος μου εβαλε κωδικο στο pc και τωρα χωρις να θελω να τον βγαλω προσπαθησα να καταλαβω ποιον εχει βαλει και δεν τον βρηκα. Γι' αυτο ζητησα βοηθεια αν υπαρχει καποιος τροπος να γινει αυτο. Το θεμα με το μσν ειναι τελειως ασχετο.

Δημοσ.
Με παρεξηγησατε!!!

Σίγουρα!!!!

Κριμα ομως... Αν τον εβρισκα θα ειχε τρομερη φαση.

Τρομερή φάση;;;; που θα έβρισκες ξεχασμένο κωδικό απο τον αδερφό σου (αλήθεια έχεις; ) ή που θα άνοιγες ξένο pc ότι ώρα ήθελες;;;

Καλά άστο το έκαψες το θέμα...

Δημοσ.

Συγνωμη τωρα δηλαδη μου λες οτι θα παω να ανοιξω εναν pc ξενου ετσι για πλακα?? Αμα το πιστευεις αυτο να πεις να φαω ban να τελειωνουμε. Ναι και εχω αδερφο διδυμο.

Δημοσ.
Συγνωμη τωρα δηλαδη μου λες οτι θα παω να ανοιξω εναν pc ξενου ετσι για πλακα?? Αμα το πιστευεις αυτο να πεις να φαω ban να τελειωνουμε. Ναι και εχω αδερφο διδυμο.

Δεν συνεχίζω τη κουβέντα εξάλλου πήγε εντελώς offtopic.

Δεν κάνω Report σε κανένα όποιος έχει δει έχει καταλάβει νομίζω.

Καλό απόγευμα!

Δημοσ.
lol

Εχουμε γεμισει με hackers, τραγουδιστες, μαγειρες και προεδρους εδω στο Ελλαντα!!

Μα συγνωμη εγω φταιω κιολας που με δυο ερωτησεις με κατηγορουν οτι παω να παραβιασω υπολογιστη ξενου?

Δημοσ.
Μα συγνωμη εγω φταιω κιολας που με δυο ερωτησεις με κατηγορουν οτι παω να παραβιασω υπολογιστη ξενου?

χχαχαχ τί είσαι εσύ!!!

Αφού και οι δυο σου ερωτήσεις ακριβώς αυτό στόχευαν!!!!

Αν ρωτούσες πόσο αλάτι θέλουν τα μακαρόνια...θα ήσουν υπεράνω υποψίας ως προς την παραβίαση υπολογιστών!! ;)

Δημοσ.
χχαχαχ τί είσαι εσύ!!!

Αφού και οι δυο σου ερωτήσεις ακριβώς αυτό στόχευαν!!!!

Αν ρωτούσες πόσο αλάτι θέλουν τα μακαρόνια...θα ήσουν υπεράνω υποψίας ως προς την παραβίαση υπολογιστών!! ;)

:lol::lol::lol::lol: ΘΕΟΣ απλά!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...