Karxilas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας. Μηπως ξερετε αν υπαρχει στον internet κανενα msn webcam hack που να δουλευει? Αν ξερετε καποιο μπορειτε να μου στειλετε pm με τα links?? Ευχαριστω!
karmen1983 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας. Μηπως ξερετε αν υπαρχει στον internet κανενα msn webcam hack που να δουλευει? Αν ξερετε καποιο μπορειτε να μου στειλετε pm με τα links?? Ευχαριστω! Αν κατάλαβα καλά τι θες να κάνεις μάλλον δεν είσαι στο σωστό φόρουμ!
Karxilas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Αν κατάλαβα καλά τι θες να κάνεις μάλλον δεν είσαι στο σωστό φόρουμ! Ενα hack ειπα να βρω και εγω να κανω πλακα με φιλους!! Αλλα απο οτι ειδα μαλλον δεν υπαρχει καποιο που να δουλευει! Και το φορουμ τα σπαει! Εχει τα παντα!!
karmen1983 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Ενα hack ειπα να βρω και εγω να κανω πλακα με φιλους!! Αλλα απο οτι ειδα μαλλον δεν υπαρχει καποιο που να δουλευει! Και το φορουμ τα σπαει! Εχει τα παντα!! Το φόρουμ ναι έχει τα πάντα σε ότι είναι μέσα στους κανονισμούς του! Αυτό που ζητάς είναι εκτός όμως! Και γιατί κάποιος να διακινδυνεύσει ένα ban του λογαριασμού του για να εξυπηρετήσει τη πλάκα σου ή ότι άλλο θέλεις να κάνεις με αυτό που ζητάς; Το σκέφτηκες αυτό; Φιλικότατα πάντα!
Karxilas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Το φόρουμ ναι έχει τα πάντα σε ότι είναι μέσα στους κανονισμούς του! Αυτό που ζητάς είναι εκτός όμως! Και γιατί κάποιος να διακινδυνεύσει ένα ban του λογαριασμού του για να εξυπηρετήσει τη πλάκα σου ή ότι άλλο θέλεις να κάνεις με αυτό που ζητάς; Το σκέφτηκες αυτό; Φιλικότατα πάντα! Δεν ηξερα οτι απαγορευονται τα hacks. Ή μαλλον το ξεχασα. Ζητω συγνωμη. Ας το κλειδωσει καποιος!
karmen1983 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Και αν κρίνω απο αυτό το θέμα σου μάλλον δε το θες για πλακίτσα έτσι; http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=417504
Karxilas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Και αν κρίνω απο αυτό το θέμα σου μάλλον δε το θες για πλακίτσα έτσι; http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=417504 Με παρεξηγησατε!!! Ο αδερφος μου εβαλε κωδικο στο pc και τωρα χωρις να θελω να τον βγαλω προσπαθησα να καταλαβω ποιον εχει βαλει και δεν τον βρηκα. Γι' αυτο ζητησα βοηθεια αν υπαρχει καποιος τροπος να γινει αυτο. Το θεμα με το μσν ειναι τελειως ασχετο.
karmen1983 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Με παρεξηγησατε!!! Σίγουρα!!!! Κριμα ομως... Αν τον εβρισκα θα ειχε τρομερη φαση. Τρομερή φάση;;;; που θα έβρισκες ξεχασμένο κωδικό απο τον αδερφό σου (αλήθεια έχεις; ) ή που θα άνοιγες ξένο pc ότι ώρα ήθελες;;; Καλά άστο το έκαψες το θέμα...
Karxilas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Συγνωμη τωρα δηλαδη μου λες οτι θα παω να ανοιξω εναν pc ξενου ετσι για πλακα?? Αμα το πιστευεις αυτο να πεις να φαω ban να τελειωνουμε. Ναι και εχω αδερφο διδυμο.
karmen1983 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Συγνωμη τωρα δηλαδη μου λες οτι θα παω να ανοιξω εναν pc ξενου ετσι για πλακα?? Αμα το πιστευεις αυτο να πεις να φαω ban να τελειωνουμε. Ναι και εχω αδερφο διδυμο. Δεν συνεχίζω τη κουβέντα εξάλλου πήγε εντελώς offtopic. Δεν κάνω Report σε κανένα όποιος έχει δει έχει καταλάβει νομίζω. Καλό απόγευμα!
lexmark Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 lol Εχουμε γεμισει με hackers, τραγουδιστες, μαγειρες και προεδρους εδω στο Ελλαντα!!
Karxilas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 lol Εχουμε γεμισει με hackers, τραγουδιστες, μαγειρες και προεδρους εδω στο Ελλαντα!! Μα συγνωμη εγω φταιω κιολας που με δυο ερωτησεις με κατηγορουν οτι παω να παραβιασω υπολογιστη ξενου?
cosmos000 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μα συγνωμη εγω φταιω κιολας που με δυο ερωτησεις με κατηγορουν οτι παω να παραβιασω υπολογιστη ξενου? χχαχαχ τί είσαι εσύ!!! Αφού και οι δυο σου ερωτήσεις ακριβώς αυτό στόχευαν!!!! Αν ρωτούσες πόσο αλάτι θέλουν τα μακαρόνια...θα ήσουν υπεράνω υποψίας ως προς την παραβίαση υπολογιστών!!
karmen1983 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 χχαχαχ τί είσαι εσύ!!!Αφού και οι δυο σου ερωτήσεις ακριβώς αυτό στόχευαν!!!! Αν ρωτούσες πόσο αλάτι θέλουν τα μακαρόνια...θα ήσουν υπεράνω υποψίας ως προς την παραβίαση υπολογιστών!! :lol::lol: ΘΕΟΣ απλά!!!
cosmos000 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 :lol::lol: ΘΕΟΣ απλά!!! Υπερβολές.... Ούτε εγώ ξέρω πόσο αλάτι θέλουν τα μακαρόνια!!! :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.